168

Странен като НЛО

преди 8 месеца

И как не е замесил САЩ, и личнмо Байдън. Никакъв анализатор не е, по-скоро ***-лизатор!

167

КаскетЯ

преди 8 месеца

Бре най после сме понимали че късокракия из$род е невинен, а фашистите от дивия запад убили добрия готвач!

166

Анонимен

преди 8 месеца

Чуката бие на кухо като прогнил варел със сухи джибри но ръси мозъци по студията в родното Нрб, това е положението

165

фък юес

преди 8 месеца

Можем само да си представим съгласуваното политическо възмущение, което би последвало, ако Пекин беше този, който изпуска потенциално опасни ядрени отпадъчни води в океана. Тези противоположни реакции ни показват как в политически план Япония се радва на големи привилегии, които Китай няма. Единият е в състояние да се измъкне с убийство, докато другият е осъден за кражба (дори когато това са само обвинения).

164

Жиката

преди 8 месеца

Франция има силен интерес да отстрани Вагнер от Африка.

163

Анонимен

преди 8 месеца

До 176 Зеленият не се крие в бункер,не използва двойници.Путин е този,който не смее да излезе извън Русия,за да не бъде арестуван като военнопрестъпник,защото Хага го чака!

162

Teo

преди 8 месеца

Истината е, че чичко Тръмп хвърли акото във вентилатора като обяви търговска война на Китай! Реално нямаше избор, защото САЩ се превърнаха в икономически придатък на Поднебесната. Оттам всичко засмьрdя - ковид, рецесия, това в Украйна. И ароматът продължава!

161

Анонимен

преди 8 месеца

А чия комбинация са убийството на журналистката Ана Политковская и отравянето на Александър Литвиненко с радиоактивния полоний?

160

...

преди 8 месеца

На тия дъrти русофили кога ще им забранят да говорят глупостите си в публичното пространство? Французите ако искаха да го ликвидират тоя побъркания щяха да го направят някъде в Африка където все още имат доста влияние, а не на 100км от Москва...

159

Анонимен

преди 8 месеца

Анализатор- руски слуга,путофил!

158

Пян_Гъ

преди 8 месеца

Всеки сериозен анализатор според жендърята е "руЦки агент". Това, което не отразява тяхната гл.т., единствено правилната, е пропаганда, фейк и пр. Само жендърята има ключ за истината. Това според тях е болшевишка, пардон истинска :), "демокрация".

157

хе хе хе

преди 8 месеца

Гледам, че материалът е възпали яко евроатлантиците. Горките бъдещи безработни, дано имат умения в правенето на нещо друго извън глупава пропаганда:)

156

Анонимен

преди 8 месеца

На Боян Чуков му се иска нефта да се търгува в рубли и десетки пъти танкерите да се препродават а комисионните да текат в банките на империята на злото за да може злото да става все по зло. Ей така елементарно се обясвява световната икономика в елементарните русофилски глави.

155

Анонимен

преди 8 месеца

ХАМЕРИКАНОФИЛИТЕ КАК ПИШЪТ ЧЕСТО И ПОСТОЯННО ЛЪЖЪТ И ДАВАТ ТАКАВА ИНФ-Я КАТО ЧЕ НИЕ ТРЕВА ПАСЕМ И НЕ НЕМОЖН ДА НАМЕРИМ ПЪРВО ИСТЧНИКА !!!СФФФИ НЕ ВИЕ СТЕ ЕВ ПОМИЯ ИЗА СВОЯ ГЛУПАФФФ МОЗЪК ! Воината е за пазара на въглеродзащото в тях е бъдещето не само като бегнзин и ли нафта !!! който ги ще има и добра икономика а юсей скоро и ще умре !!!!

154

Анонимен

преди 8 месеца

До ъэф СТРАХ ТИ Е СКАТИ НА ОТ ИСТИНАТА

153

Анонимен

преди 8 месеца

Ще има празно плямпане още половин година и после мобилизацията ще почне тук. За една седмица елитът ще се изнесе в Западна Европа и Гърция, а тук остава пушечното месо.

152

До 163

преди 8 месеца

Как какво? Украйна БЕШЕ пътник, сега е ТРУП. Труп, на който продават оръжия и го чакат да стане та да им плати. В негово име избиват славянски мъже и харчат нашите данъци-яко, а??

151

USSR

преди 8 месеца

Идклюмителен анализатор! Русофил, бивш разузнавач, журналист и автор на книги. Боян Чуков е един от най-добрите анализатори на всяка една ситуация, режисирана от глобалистите.

150

Кривондел

преди 8 месеца

Всички опоненти на Путин биват ликвидирани. И във всеки един от случаите неговите поддръжници обвиняват това Запада. Щом някой може да застраши режимът на Путин - и Западът го ликвидира, ако четете тях. Така говореха за Политковска, за Немцов, за Литвиненко, за Скрипал, за отравянето на Немцов. Само още не са обвинили Запада, че той е затворил Немцов в трудова колония...

149

Алекс

преди 8 месеца

Преди статиите на този "анализатор"/кадър на руското посолство/ трябва да има предупредителен надпис: ВНИМАНИЕ: Дива руска пропаганда.Четенето е на ваша отговорност.