125

Анонимен

преди 9 месеца

По-добре ли щеше да е да диша бронз някъде, да проси, да краде или един куп други безумия??? Като има желание нека работи. Да се научи как се изкарва хляба, да се научи да е отговорен. Браво на малкия, че има желание да се труди, а не да е нехранимайко, като 90% от децата на неговите години.

124

Анонимен

преди 9 месеца

Ако си мислите че малкия там работи доброволно на жегата, вместо да си играе с приятели, значи не познавате ромския начин на живот.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова е надзора на строителството в България. Затова паветата ги редим по 10 пъти, правим ремонт на ремонта и въобще новото строителство е под всякаква критка. Защото надзор няма.

122

Джо

преди 9 месеца

Кога ни водеха на бригади от училище си мълчахте?

121

_|_

преди 9 месеца

Браво на момчето! От това ще излезне нещо. От тиктоковците - знаем какви стават.

120

Пурко

преди 9 месеца

Ако баща му го беше изтипосал да проси в тая жега, едва ли щяхте да се възмутите. Ако момиче на тая възраст е бременно също няма да пишете до "закрила на детето", а най-много да напсувате на ум и да помърморите за детските надбавки и социалните помощи. Та оставете детето да работи. След две години ще изкарва повече от вас, при това с честен труд!

119

Шарлатанин

преди 9 месеца

Хайде стига толкова еврог*ейски крокодилски сълзи! А нашите платени *** - царе на манипулациите, и те хукнали да мажат! Коя журналистическа шушу*мига "украси" новината с откровената лъжа за "плачещото дете"?!? Хлапето си работеше голо до кръста (и определено не ревеше), а напред се виждаше друг работник. Ние също сме брали царевица и тютюн на неговите години (влезте голи в тютюна в жегата) и не сме умрели. Що не ревете когато деца раждат на 11 години, там е големия проблем, а не в работата!

118

До Мара

преди 9 месеца

Няма лошо детето да помага ,но не самичко без надзор да работи на 35 гр жега ... Стига глупости баща му е на сянка някъде пие и се хили докато сина му седи и се пържи на жегата да изкара парите на баща си за пиене !!!!

117

Мара

преди 9 месеца

Ако едно дете помага в кухнята за приготвяне на вечерята или мие чиниите, или изхвърля ***, или бърше прах, това експлоатация ли е? Ами ако това дете е дошло доброволно да помогне на баща си и е гордо, че вече е "голям" мъж, който се грижи за семейството си? Има и други "или", но ние не знаем всъщност какво се е случило и както винаги вой до небесата за експлоатация. А по-дбре ли е да пуши цигари или нещо друго по ъглите на малките улички!

116

УМЕН

преди 9 месеца

В сравнение с теб съм Орак

115

Умен ли си

преди 9 месеца

Умен едва ли си, като гледам как не различаваш експлоатация на дете с джендърство

114

Анонимен

преди 9 месеца

Не се чудете, България е бедна африканска държава в момента, в миналото с двама космонавти

113

УМЕН

преди 9 месеца

Алоооууу, дрогаре джендърофиле, значи според либералните ви фантазми децата могат сами да взимат решение за смяна на пола, но когато стане въпрос да свършат нещо смислено и полезно надавате вой до небесата. Що така бе Мимета нежни?

112

Ко

преди 9 месеца

Нашата хилава държавица позволи на работодатели да използват години наред подчинените си като крепостни селяни.Кой познайте се облагодетелства от злоупотреби в годините на прехода?И после ,няма пари за пенсии.А защо няма осъдени в затвора?

111

До друго мнение

преди 9 месеца

То за това вашето поколение е научено да работи без пари. Примиренческо поколение сте.

110

Бетер турска работа

преди 9 месеца

Не е редно дете да работи на открито в тая жега - това е експлоатация!

109

Анонимен

преди 9 месеца

Лафът на Баце:ТУКА Е ТАКА !

108

Друго мнение

преди 9 месеца

През 80-те, когато бях 3-4 клас работих лятото с баба ми по градините да събирам различна продукция. Плащаха ми колкото на нея. С парите си купих колело, въдици, тв игра, дрехи и се научих на нещо. На 16 бях барман .... Да се трудиш в тези години, когато си направен от магия и се възстановяваш мигновенно с разрешението на родителите не е лошо, но да го даваш за проблем без да знаеш цялата история е долна работа. Скоро зърнах ремонт на път от над 50 годишни мъже, които криеха бира под едно дърво.

107

Аз предлагам

преди 9 месеца

Предлагам на българските работодатели, за да не плащат заплати на работниците си да започнат да наемат децата на работа още като проходят. Ще ги научат от малки, че ще работят за без пари и всичко ще си дойде на мястото. По добър от българския робовладелец няма оп работодател извинете.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Няма държава, има работодатели, които вече в стремежа си да забогатяват още и още на гърба на работника са започнали да наемат деца да им работят за без пари. На какво ли не се нагледахме в България но явно има какво още да ни изумява...