284

Анонимен

преди 1 година

Имаш ли връзки, няма значение какви са законите ! Те важат само за нас , нормалните хора ! Искайте по строги мерки "ЗА НАС" ;)

283

една жена

преди 1 година

До Анонимен 293 Скучаещият платен да си прочете пак мой коментар 248 и да види колко минуса ми сложихте и наистина феминистките с номера 251, 255 и 257, които са срещу мен. Много обичате да лепите етикети. Но не ги доказвате.

282

ДА

преди 1 година

От къде тръгнаха,до къде стигнаха!Бяха гаджета и беше домашно насилие,а излезе съвсем друго.Бе,не били компютри,а компоти и не било внос,а износ-от един виц!***!

281

една жена

преди 1 година

До Анонимен 293 Защото Вие ще се радвате дъщеря Ви да доведе Георги ли. Има голяма разлика между двете неща. Вие какво ще изберете да Ви причинят? Това, в което обвинявате Дебора или това, в което е обвинен Георги? За дрогата си има закони. Но не вярвам да я е продавала сама. Сигурно Георги и в това е замесен. Така, че не виждам как това го оправдава. Много ясно доказах, че не съм феминистка и започнахте да пишете пак против мен, в ролята на ЛГБТИ активисти :) Ужас сте.

280

Анонимен

преди 1 година

До една жена 292 Ако синът ви доведе такава щердо раздаваща удоволствие снаха, дали пак така ще мислите? И дали дрогата, която е продавала не води до телесни повреди по-тежки от нанесените й? Но какво ли влизам в диалог със скучаеща феминистка...

279

една жена

преди 1 година

Прави впечатление, че тази статия стои много време на видимо място, а другата отиде в девета глуха. И платените се вихрят само тук :) Интересно, нали :)

278

една жена

преди 1 година

До Анонимен 290 Е, вие пък нали непрекъснато ни осведомявате за нея. Това, с което се е занимавала, не е престъпление. Пък и доставя удоволствие, а не телесни повреди :) Така че, в какво точно я обвинявате?

277

Анонимен

преди 1 година

Тъй като благодарение на големия обществен натиск може и да му дадат максимална за деянията присъда, адвокатът му взе да вие на умряло. Мисля, че никой нормален човек не е впечатлен. Адвокатска истерия.

276

Анонимен

преди 1 година

До Адвокатин 287 За лошото момче Георги ни проглушихте ушите. Дай да чуем нещо за доброто момиче Дебора, че само с недомлъвки се разбира с какво се е занимавала от 14-годишна.

275

смех

преди 1 година

Какво днк по дрехите той след 1 месец сигурно 10 пъти ги е изпрал.

274

Анонимен

преди 1 година

До Елементарно Уотсън Що бе, може да е някой от стотината клиенти на тая карачка, която лъже като... етноса си.

273

Адвокатин

преди 1 година

*** той татуирания ножар много добро момче *** знайти.Винаги поздравява съседите,помага на нуждаещите се,тих,скромен,работлив.Много е загрижен за семейството си ,всяка вечер чете приказки на детето си преди лягане .Неправилно го обвиняват,пуснете го момчето,то е невинно.

272

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Ако не е бил той значи е светия дух.

271

САТАНА

преди 1 година

Дебора интриганска АВРУК

270

една жена

преди 1 година

До Анонимен 282 Ама на хората им плащат :) Точно, за да пишат глупости.

269

една жена

преди 1 година

До Анонимен 279 Защото, както вече писах, не това, което тя е правела, е престъпление. А този бизнес е за много пари. Затова.

268

Анонимен

преди 1 година

"има свидетелски показания, че обвиняемият Георги Николаев Георгиев е откаран на адреса на пострадалата Дебора и взет от там във времето, в което престъплението е било извършено. Има справки от АПИ, потвърждаващи движението на автомобила, в който е бил Георгиев. Сред доказателствата срещу задържания са и справки от клетки на мобилен оператор, че телефонът му е бил на местопроизшествието, именно във времето на извършването на пестъплението"той е бил, разотивайте се и мълквайте с глупостите

267

една жена

преди 1 година

До Анонимен 278 Всеки формален избор е конкурс :) Пък, ако само така си говорят :) не знам тя как може да заведе дело. Но, щом казвате :)

266

Анонимен

преди 1 година

Колкото са истина резултатите от ДНК анализа за Пригожин, толкова са истина и ДНК резултатите на Георги.

265

Анонимен

преди 1 година

Защо не кажете истината за тази "ученичка "