27

Анонимен

преди 9 месеца

до 26 Аз бих казал, че си бие отвсякъде на олигофренщина, като ги гледам тия изпадняци!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Да, малко бие на психария.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Да оградят върха с мрежи и да пускат само срещу 50лв.вход.Барем да има някаква сметка от тия байраджии замарсяващи планината.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Селения до шия да се снимаш в планината и да самохвалстваш у фейсбук.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Тия също така са осмърдяли орталъка с хвърляне на фасове и опковки от храни и напитки.

22

От свой

преди 9 месеца

Е, толкова омраза може ли??? Оставете хората да се снимат, разхождат. Вие си седите в къщи, четете статиите, яд ви е за нещо, което не можете да си обясните. Бих разбрал, ако някой от тези омразни коментатори е чакъл на същата опашка има право да се дразни, но никой от вас не бил там.

21

Анонимен

преди 9 месеца

"Според публикации във Facebook отнева 45 минути катерачите да се снимат с пирамидата на върха." Толкова не е отнемало да се снимаш и през 19-ти век, сега със смартфон отнема 45 минути.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Еми сега откриват най-високия връх на Балканите чужденците, нека се снимат :))) Да отидат и в Пирин, ама там не е удобно изкачването както при Рила, а ако искат да видят зеленина и красота Родопите трябва да са им дестинация :))

19

Анонимен

преди 9 месеца

Тия олицетворяват на 100% израза " Детска радост- бенгалски огън". Палячовци!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Да знаете, че се пише връхове и връха според Нела.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Смешницииии, отидете изкачете сами връх Еверест или втория по всочина К2 в Хималаите зимата и тогава се снимайте. И пак казвам, САМИ, а не с група. К'во ми се снимате на поляната на Мусала лятно време? Това е все едно да отида в парка до блока ми и да се снимам. Смешнициииии....

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ало до ромските списвачки пише се върхове, а не връхове.

15

bl

преди 9 месеца

По-долу някои хора си признават че се срамуват да се нарекат Българи. Сигурно и се срамуват да си признаят защо.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Ако имаш кинти шерпи те кчват до Еверест, там пиеш шампанско после т свалят, ако се отклониш от шерпите се пребиваш като куче, като оня герой дет загина на К2.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Други шерпи ги носят до К-2 и се хвалят, че са го качили.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Еверест, ако имаше път милиони щяха да се снимат и да се фукат, че са го качили.

11

мъкааааа

преди 9 месеца

какво ли не се прави в името на фейсо . добре че Еверест е далеко иначе щяхме да подобрим всички рекорди :)

10

bl

преди 9 месеца

"Според някои теории сегашното име произлиза от арабското "мусалла" ... О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин!!! Името "Мусала" е далеч по-древно от самия арабски език. То е чисто Българско. Българският език е "индо-европейски" и ако искате да намерите значението на думата отворете речник по Санскритски, език запазил най-древните форми на "индо-европейските" езици. Там си пише че "мусала" означава "жезъл" или "връх на жезъл". Това е подходящото име за най-високия връх.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Най- откаченото кооопеле (в добрия смисъл на думата го казвам) е Пламен Петков, който обикаля с колело цяла България и е изкачил всички високи върхове на България и ходи по скалисти ръбове на планините буквално на косъм от смъртта и то докато снима с едната ръка. Хвърчи с колелото по пътищата на България и снима в същия момент. И дава информация за всяко място. Който не му е гледал видеата да напише в ютюб Пламен Петков. Има негов личен канал в ютюб. Уникален! На 35-36 години е откачалника.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Снимат се на пирамидата. Най-високата точка е малко в страни от нея. Там има плочка. Лошото е, че повечето са без"туристическа застраховка". И с неподходящи обувки. Прокарват нови пътеки. Повечето не знаят, че кошчето е в раницата, която носят. За газенето в езерата да не говорим. "Катерачи", ами толкова им стигат познанията на некои журналисти по български език. А плачещите по соца да видят сега колко млади хора шетатв в планината без да има пионерски и комсомолски лагери.