8

Смях и тъ потии

преди 8 месеца

предлагал подкупи на висши длъжностни лица, както е давал такива, за да плаща по-ниско от дължимите такси и да попречи на издаването на лицензи негови конкуренти.

7

бърза процедура

преди 8 месеца

пускайте го на улицата бе , до няколко дни някой ше му каже - много поздрави от ,,,,

6

мая общата

преди 8 месеца

аааааа , за протести не е плащал , ние за без пари ги правехме . мдаааа !

5

Тоя

преди 8 месеца

Си прилича на труп, без зъби, съсухрен и сив на цвят, точно като в моргата каквито ни ги носят.... Пътник е

4

Анонимен

преди 8 месеца

2- УЙДОРМА ЛИ ЧЕ ТЕ ТОЯ СЛУГА НА КРЕМЪЛ ДЪЛЖИ НА БЪЛГАРИЯ 700 000 000 ЛВ ДАНЪЦИ ОТ ЛОТАРИЯТА- АКО ИМАШ ДА ПЛАЩАШ 400ЛВ НА НЯКОЯ БАНКА- БАНКАТА ЩЕ ТЕ ДАДЕ НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ТОЙ ПРЕЗ СЪДА И СЛЕДВА ЗАПОРИРАНЕ НА ЗАПЛАТА ИЛИ ПЕНСИЯ- А ТОЯ ДЯДО ПЕЕ ЕДНО И СЪЩО- ТОЙ Е ВЕЛИК И НА НИКОГО НИЩО ОБАЧЕ КРЕМЪЛ ГО ПОДГОНИ И ДЕДО СИ ДОЙДЕ НАПРАВО В АРЕСТА, А КО КАЗАЛ...ВИДЯ ПРИЯТЕЛЯ СИ КАК СИ ЗАМИНА И ВИЖ КАК СЕ КРОТНА ПРЕБЛЕДНЯЛ И СМАЗАН, А СОФИЯНСКИ НЕ ГОВОРЕЛ ОТДАВНА С НЕГО- ТИ ДА ВИДИШ...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Как ше докаже прокуратурата че черепа е говорил с Пригожин и да е говорил с него какво от това и как ще докажат че е поръчал атентата срещу Алексей Петров .Измишлютини !!!И защо мълчаха до сега ??

2

Абе

преди 8 месеца

Кво точно ще обжалваш бе бандит че нещастно, я бързо и тоя някой да го гръмне

1

Анонимен

преди 8 месеца

Ако е вярно че делата срещу тиквата за спрени(чекмеджегейт и Барселона гейт) ,а на черепа му написват всяко дело което им дойде на акъла.Бил говорил с Пригожин ,бил поръчал да стрелят Алексей Петров с гранатомет .Това значи че няма разлика между Сарафов и Гешев и прокуроратурара работи за ГЕРБ и съдебната реформа е алабала .