58

Ром"с

преди 9 месеца

Като е имал пряки отошения с Пригожин.. о това не означава ,че това е престъпление..те много навярно са познавали Пригожин..то се получава ,че Бойко Борисов като е имал отношения с Владимир Путин,то и Той е нарушил законите,тъй ли ?

57

Анонимен

преди 9 месеца

Сглобката, освен Пеевски, се нуждае и от Божков. Иначе ще се развинти.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Гледаме 2-ра серия от филма След 30 години. В нея се разказва как поредната от народа избрана власт за пореден път създава от разбойника герой. В тази серия ще видим как избраните поглъщат унижението и безсилието и кой събира народната симпатия. Нищо не се е променило, нищо няма да бъде променено. Продажността и предателствотр, скрити в политическата лъжа, не са емблема на нашите избранници, а за съжаление, на целия народ. Нямам друго обяснение.

55

Някой

преди 9 месеца

А аз мислех че в една правова държава те арестуват при доказани обвинения. А тук възможно е. Има вероятност. Предполага се. И после защо е осъдена прокуратурата и съда. Ама не плащат те а данъкоплатците.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми се вярва, търсят под вола тела, че е нарушавал закона, нарушавал е, ама баш Пригожни...

53

Анонимен

преди 9 месеца

Божков каза: "Ще обжалвам решението на съда, това за Пригожин са глупости.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Е какво като е имал бизнес с Пригожин? Това да не би да е забранено? Да не споменаваме с кого е имал бизнес Тиквата и нищо - нито са го арестували, нито го арестуват, нито ни уведомяват с подобна бомбастична статия за бизнесите му .

51

Метереолог

преди 9 месеца

Дръжте го, той е виновен и за глобалното затопляне. На Чеерепа май ще му пръстнат чеерепа.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Опа опасна.сега и в " Руски шпионин" ли ще го обвините? То той Гешев,само за това не се беше " сетил"!-:))) Нали си падаше по " лов на вещици"!-:)))Този човек ще Казва истината вече и то само защото Гешев го няма!-:)

49

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Няма как без подкрепата на КГБ- ДС мафията да имаш бизнес от калибъра на Божков.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Благодарим за информацията. Поучително как някои хора въртят тарикатски бизнес. Все пак структурирането на офшорни хазартни дружества не трябва да е престъпление. По интересно е с кои българско граждани и фирми и организации е имал отношения човека.

47

Русофил

преди 9 месеца

Ей, Анонимен 51-и, това означава ли, че сина на Байдан е от нашите, значи ние краварофили ли станахме?! Вече наистина не знам кой съм.

46

Анонимен

преди 9 месеца

До Русофил Сина на Байдан взе 50 милиона $ от руска гас.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Прокурорка нали си купи апартамент в Рим за 2 милиона лева и какво че го е купила от мафия.

44

Русофил

преди 9 месеца

А ние сега какво да скандираме?! Пирожкин от кои е, нашите или другите?! Божков като негов авер от кои е?! Вече не знам кой съм откак Путин ликвидира Пирожкин.

43

Петко

преди 9 месеца

Сега разбрах защо се е върнал.Щото Пригожин даде фира.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Едни хора харчат парите си по лотарии и казина, а други по ракия.

41

НАТО СЛЕДИ ЗОРКО

преди 9 месеца

КОЙ СА ПОМАГАЧИТЕ НА ПУТИН И РУСИЯ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЕС И НАТО....

40

БОЖКОВ АКО ПРОГОВОРИ

преди 9 месеца

ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЩЕ СЕ СРУТИ, КАТО КАРТОНЕНА КУЛА....

39

Анонимен

преди 9 месеца

Кирил Петков в едно интервю по телевизията каза, че когато се върнал в Б-я му уредили среща в Москва за бизнес.Тогава по думите на Киро (който във видеото е много превъзбуден и радостен от спомените си) в Москва още от слизането му от самолета,до стълбичката го чакали 15 черни волги. Който иска да намери и да чуе.Чичо му отец Георги каза, че в Дупница (селото на майка му) са го пазили руски гардове когато се криел от Брюксел 6 мес.и се върнал от Харвард с 60 милиона щ.д. Киро има бизнес с Русия.