31

Така кара

преди 9 месеца

Защото всички по веригата, които трябва да озаптяват под. безотговорни убийци си затварят очите. Той ще да е някой от нашите. Ако в Германия, или в друга цивилизована държава извърши нарушение ще избяга ли от санкцията. Тук само философски коментари и адвокатчета. Правилникът се спазва. Точка. Който иска да лети, да се купи хеликоптер, самолет, совалка.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Човека е бил объркан, защото му изчезнал папагала..

29

Ивайло

преди 9 месеца

Тези табла, защо не са камери?!?Тогава нямаше да имаме такива статистики

28

До 20

преди 9 месеца

Не си карала на истинска магистрала, тук магистрали няма!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Най-опасни по пътищата са бавно движещите се шофьори. Бързаците са опасни за себе си и рядко за останалите. Тук един ме убеждава, че да се движиш с 50 по магистралата били най-безопасно!!! Ами то все едно, че си спрял насред магистралата, как да е безопасно?!?!?!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Максималната скорост по автострадитев Америка е 70 мили на час, чили 110 километра на час.... пеи идеални пътища! Какви са тия ненормални скорости в България?

25

Анонимен

преди 9 месеца

И на тоя, дето е карал с над 220 в населено място, и на него ли да не му вземат колата?

24

Българин

преди 9 месеца

Къде са актовете? Първо нарушение - глоба, второ нарушение - отнемане на книжката. При шофиране без книжка - затвор и отнемане на автомобила. Толкова ли е трудно да се променят законите?

23

Амииии,...

преди 9 месеца

По столичните булеварди знаем , че може да кара всяко *** , син или дъщеря на някое партийно величие.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Грешен ПР, не ни интересуват констатациите на ГЕРБ, трябват резултати, та ето ги резултатите след десетилетия ГЕРБ хора си карат в града при ограничени 50 с 250!

21

Пепи

преди 9 месеца

Тия камери не са по БДС .

20

До 15

преди 9 месеца

Такива като теб да най-опасни на магистралите - движите се с 50 км/час и си мислите, че шофирате безопасно. Заради теб и такива като теб стават повечето катастрофи на магистралите

19

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като знаят какви смотльовци сте се събрали в СОС е чудно как не карат с 300.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 16. Когато за движение с над 30 км/ч глобяват за едно нарушение на един милион нарушения, какво им пука колко е глобата??!!

17

До анонимен 13

преди 9 месеца

Безопасната скорост зависи от пътя. Не можеш да кажеш, че е 50 км/час. Някъде е до 20 км/ч, другаде до 30, до 40 км/ч, до 50 км/ч и т.н., но има и до 150 км/ч, до 200 км/ч и повече. Зависи от пътя. Разрешената скорост е друго нещо, но има зависимост - колкото повече разрешената скорост е под безопасната за пътя, толкова повече се увеличават катастрофите.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Като е 70 лв глобата за до 30 км/ч над ограничението - какво му пука на човек с кола за 100к??

15

До 11

преди 9 месеца

Карал ли си на магистрала някога, платната на околовръстното са тесни, един такъв като теб вдигна праха покрай бордюра и аха аха да се разбие да го гледам на виедорегистратора.

14

Реалист

преди 9 месеца

Все по-безумната организация на движението и паркирането в София благодарение на Фандъкова и на този Георгиев, доведоха до задръствания из цяла София. Огромен брой хора вече предпочитат да се движат с колите си вместо с градския транспорт съсипван десетки години след 1989 година, което допълнително увеличи задръстванията. Крайният резултат е силно изнервени шофьори правещи нарушения.

13

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 11. Безопасната скорост е 50 кмч максимум.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До GTI V5 2.3 150 коня. Ти с коня и каруцата колко дигаш ?