502

До 512

преди 8 месеца

Не е така! Байдън каза, че Путин е дагубил войната в Ирак! Не в Украйна! Аз вярвам на Байдън! Лидерът на свободният свят ;)

501

Анонимен

преди 8 месеца

Ако всички паметници, история, празници и учебници на една държава ти пречат- значи строиш чужда държава върху земята ни!

500

Русия

преди 8 месеца

Русия с теб е българският народ останалото е фашистка ***

499

Анонимен

преди 8 месеца

Путин загуби в Украйна, също като Брежнев в Афганистан.Фашистите се познават по делата.Рептилите в Русия са готови да започнат ядрена война ако продължават да губят, това го знаят и децата в яслите, затова ревът толкова много.

498

Анонимен

преди 8 месеца

Я каква хубава ограда са измислили!! Дано се кротнат !!!

497

До 512 от Берлин

преди 8 месеца

Не е така! В борбата срещу фашизма и нацизма през ВСВ загиват 50 милиона души!27 милиона са само гражданите на СССР!8 милиона евреи, 11 милиона войници на СССР, 3 милиона от тях украинци!

496

До 508

преди 8 месеца

За което съжалявам.И всички ще си платят.Но едни да ми обясняват ,че едните са фашисти ,а другите са "божи кравички",това ме дразни.Гадните комунисти избиха повече хора от Фашистите.

495

Берлин

преди 8 месеца

Тек има много паметници на Съветската армия!Най голямият е до Бранденбургската врата с два съветски танка и оръдия отпред! Германия НИКОГА няма да ги махне..никога! Само в битката за Берлин са загиняли 500 000 съветски войника! За да не се повтори историята, не трябва да я забравяме!!

494

Еврейка

преди 8 месеца

Бабите ми и братовчедите им са били в Дахау и Червената Армия ги освобождава! Първи Беларуски Фронт..никога няма да го забравят!!

493

Аз

преди 8 месеца

Комунистите са избили целия елит и всички евреи в СССР ,България и цяла Източна Европа. Избивали са спортисти,пилоти, писатели , учени, учители ,а са оставили партизаните и глупаците.

492

До 507

преди 8 месеца

Като еврейка ще ти отговора- нацизма и фашизма! Те избиха нашият народ в Европа!!

491

Аз

преди 8 месеца

Един въпрос към всички.Кое е по - голямо зло? Комунизма или фашизма.Според мен е комунизма.

490

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 8 месеца

ТАЗИ КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА Е НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ,ЧУДИ СЕ САМО КАКЪВ ТОАЛЕТ ДА ОБЛЕЧЕ И КАК ДА СЕ ИЗТЪКНЕ.ДА ЗАМИНАВА ПРИ ПУТИН И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА.

489

Анонимен

преди 8 месеца

С оградата добре, но трябва и второ действие - да хвърлят един бризент върху окупатора с шмайзера до демонтажа. Стига е сквернил столицата!

488

Анонимен

преди 8 месеца

До МарксВойната в мрежата е на центове срещу копейки. Общият им знаменател е, че са евтини стотинкари-продажници, които упражняват най-древната професия срещу трохи. Надявам се, че на улиците ще излезнат истински българи да пометат целия *** по жълтите павета, ама тая надежда с всеки изминал ден спихва. Останали са само центове и копейки, гледащи си дребнавия мижитурски интерес и не виждащи на повече от метър пред носа си.

487

към 509 Маркс

преди 8 месеца

Кои наричаш българи обаче? Тия дето подкрепят НЕкоалицията? А НЕкоалицията пък от своя страна е скрепена от посолствоТО. Това ли са ти българите? ***.

486

До Анонимен 178

преди 8 месеца

Какъв цар предател бре, замъглен разуме?Царят успя да съхрани българите, за да не воюват през ВСВ. Тези, дето паметникът им стърчи в небето на София подгониха нашите мъже като овце, да минават там, където има германски обстрел, а руснаците да гледат отстрани и да преценяват откъде да мине ТЯХНАТА войска.Това ли одобряваш, бре? Благодарение на царя чрез договори си взехме всички етнически територии, а всичко, предлагано за продан, да го купува Германия! Европа е гладувала, а у нас - благоденствие

485

Анонимен

преди 8 месеца

Махат паметника за да има повече място за евроатлатическият гей-парад..

484

Анонимен

преди 8 месеца

Сирийските имигранти ще водят гражданската война

483

Анонимен

преди 8 месеца

Редакторите на този сайт явно накланят везните на общественото мнение и това не е демокрация.