39

Дзивко

преди 9 месеца

Войната приключва, всички го знаят, само дето не го казват та нашата градска десница да се хваща за всяка сламка, иначе ф16 нито ще променят нещо, нито ще дойдат тая година, сега интригата е ще има ли Украйна море или ще го загуби

38

Дон Кикот

преди 9 месеца

Да оставят Путлерчето и Кличко в една стая сами за 1 минута.

37

Ще вземат

преди 9 месеца

Съкратения курс за камикадзета! Няма да ги обучават как да кацат, за това гравитацията ще се погрижи и руското. ПВО ;)

36

Редно е

преди 9 месеца

Японски камикадзе ветерани да ги обучават, но такива няма останали поради същността на работата!

35

до Да

преди 9 месеца

Много скоро официално ще излязат данните за Украинските загуби. Според разузнаването на Пентагона Украинските загуби възлизат на над 400К убити и 50К с ампутирани крайници за Руснаците предполагат около 50К-60К. С настъпването на зимата загубите на Укрите ще нарастнат защото се видя, че Татовската техника не работи при теди условия. Колкото до самолетите трябва да се изгледа интервюто на Олещук командащия на въздушните сили на Украйна който е скептичен дори и F16 нямало да им помогнат.

34

До 34

преди 9 месеца

Нее..ще им пуснат да гледат Топ Гън с Том Круз от 1987 на руски, защото те не разбират английски ;))

33

Ще ги обучават

преди 9 месеца

На хартия за хартиени самолетчета!!

32

Еми

преди 9 месеца

Целта е всички клиенти и васали на САЩ от ЕС да ти дадат Ф16 на Украйна, за да закупят за милиарди Ф35 от САЩ!! Бизнес както обикновено! Няма нищо общо с победа на Украйна..

31

Анонимен

преди 9 месеца

Само глупости цвъкате!

30

Украйна няма

преди 9 месеца

Инфраструктура да излитат тези самолети от Украйна..от къде ще излитат Полша, Румъния, България?? Нато ще се намеси ли във войната? Съмнявам се..само прах в очите!

29

Старшина

преди 9 месеца

Витанов даде ли новата дата, за крайна руска победа? Да изпера униформата!

28

Ром'с

преди 9 месеца

За да стане пилота добър пилот на тез машини,то ще му трябва 5-6 години стаж и Х км във вьздуха,а по-натам то можете сами да се досетите какви ще са последствията за украинские пилот и Ф-16.

27

Чух че пилотите

преди 9 месеца

В момента първо учели английски..някъде 1 година изобщо да разбират какво ги учат! След 2 години можели да летят самолета..но им трябвали още 2 да го използват за бойни действая..Значи може би след 5 години ще са обуене.

26

Да

преди 9 месеца

Украйна крие за огромни загуби в жива сила и техника в Запорожие.Дори и западни журналисти не се пускат на фронта .

25

Анонимен

преди 9 месеца

На важно е хората от киевския наркокартел да се научат как се излита с тези тенекии,за приземяването ще се погрижат руските момчета.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено ще ги обучават,че под наем да им ги дават пак ще трябва да ги обучават,защото като ги ударят и помелят ще трябва да ги плащат включени в разходите на държавните средства.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Тва се превръща в Афганистан. Години мъка и жертви. Тея самолети от къде ще летят, кой ще ги кара, гориво, боеприпаси? Ако са от съседни страни, вече няма да е СВО ами чиста война и му развръзвате ръцете на Путин + лоша реклама на самолета, като почнат да падат кат пилци.

22

Ужас

преди 9 месеца

Кървавото шоу на зеленски продължава и в небето.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Щатниците избиха украинската пехота, сега започват с пилотите

20

Дойче ПропагандеН

преди 9 месеца

Ейджънси прИзентс :"... най-накрая САЩ да дадат зелена светлина на срещата на върха на страните от Г-7 в град Хирошима в Япония съюзниците да доставят изтребители и да обучат украински пилоти, отбелязва ДПА..."Краварска интимна коалиция,баце! Световното зло,единствената държава агресор, използвала атомни бомби заседава в града,който е бомбардирала и унищожила... Е няма такава наглост,няма такава саdo-ма3о сапунка! Демокрация...