18

българина

преди 9 месеца

мдааа единственото евтино и поносимо което остана от соца е тока, ЕС се погрижи да го разруши....

17

турска мазнотия

преди 9 месеца

България е прекрасна страна , единствения и проблем е че има много българи.

16

Рендету

преди 9 месеца

Ресурса на двата ни Атомни реактора е пред изчерпване! Санкциите срещу РФ и "РосАтом" не позволяват да се осъществява ремонт от руски специалисти с руски комплектуващи за удължаване на ресурса им! ЕС ни натиска много яко за "вредните за екологията" ТЕЦ-ове и настоява за тяхното спиране! Решението е: да накарат хората да снижат Рязко използването на елекричество! Как????? Висока и Непосилна Цена!!!!! Смеехте се на С.Корея, нали!? Ама те от 50 години са под Международни Санкции! Ами ние????

15

...

преди 9 месеца

споко бре! тока ще стане левче киловата! това без ДДС. После обаче нещата ще се успокоят и ще плащаме към 1,70лв за киловат! Та така! Само да спомена, че сега плащаме от 25 до около 29 ст за киловат!

14

nimportequi

преди 9 месеца

Това е наследство от правителството на ГЕРБ между другото. Те създадоха борсата са свободен пазар дето всъщност си е монополист.

13

Посолството :

преди 9 месеца

Колонията няма думата! Изпълнявайте,команчи и апачи! За послушните вождове от Интимната коалиция ще има огнена вода и стъклени мъниста!

12

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Свободен пазар от борсата монополист :) Хитър начин да се вдигнат сметките за ток.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Искам ЧЕЗ да ми доставят ток в пловдив!Нали ще е свободен пазар? Това възможно ли ще е

10

Анонимен

преди 9 месеца

ами ще ни върнаят в каменна та ера - нали смуе умници дето се оставят на американските слуги- преди 34 години се отоплявах с две укумулеряши печки и калопиферче и не съм имал проблем - в квартала зимно време нямаше дим - сега сутрин само комини-каквото сам си направиш никой неможе тши направи - тиш.я из-ро-ди са за закопаване

9

Анонимен

преди 9 месеца

Формална длъжност за формална жена-дъра,бъра до поъркъра....и никакви резултати.

8

Бай Дрън

преди 9 месеца

Ако сега се ослушваме и не махаме тия *** от властта, свободните цени на тока ще го направят бързо. ЛИЧНО АЗ ЩЕ СЕ ЗАЕМА ТОВА ДА СТАНЕ, ако наистина цените на тока скочат над 10% от заплатата ми.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо либерално няма в либерализацията защото потребителят реално няма избор.Има 2-3 търговеца на ток. Те си правят едно картелче което разбира се е недоказуемо и от тук насетне имаме минимална цена на енергията която е на пазарен принцип. Само че пазарът не се определя от потребителите а от търговците.

6

Анонимен

преди 9 месеца

84 стотинки иаше цени, по лев имаше цени ... Тези, коти не са на централно, ще имат по 1500 лева сметки, бе! Кка ще ви оцелее правителстовто , бе?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Бързат, даже назначиха родата си по фирми за търговия на ток на свободният пазар. Съпруга на юридическото острие на ДБ Надка Йорданова го взеха във фирма на ДОС.

4

Анонимен

преди 9 месеца

До ъ - Бралтле - оптиват се всячески да прокарат ВСИЧКО за максимално кратко време и лъжат НА МАКС! Искат да затворят ТЕЦ-овете, да ги унищожат, барабар с рудниците, а после да зпаочнат АЕЦ проектита, каот така направят, че сегашния АЕЦ да е до 2028-а. И всички ще се топлим зимата от тятърни мелнички, когато не духа и и от соларни панели. Особено като стане минус 20 гдаруса и въздуха не мръда, така ще се стоплим, че ще им загреем вратовете от шамари ...

3

ъ

преди 9 месеца

Я гледай ти какво са ни нагласили от сглобката, докато ни заглавикат с 24-ти май, ПСА и други подобни. Нали щеше да е от 2025 година "свободният пазар" бе, май муняци евроатлантически? Или гледате да захлебите по-набързо, а?

2

Зевс

преди 9 месеца

Експертите малко са се объркали, не 35 процента, а 3-5 пъти са искали да кажат ;)

1

Анонимен

преди 9 месеца

Сега чакам мъдрите безкрайно-десни да ми обяснят, как свободните цени били много хубави за всички ...