61

до Грозната истина

преди 9 месеца

не бъди наивен. "метежа" на Пригожин беше активно мероприятие, за да изкара на светло истинските врагове или критици на Путин. Както и стана. Сега дъртия сатрап не е нужен, но няма как да го пенсионират официално и му спретнаха погребение....нито е първия нито последния с тоя сценарии..справка - оханяемата гробница и запечатания ковчег на илия павлов....

60

Анонимен

преди 9 месеца

Ама защо верно не дадете нещо за БРИКС, ама ни занимавате със съчиненията на някакъв английски доцент?

59

Анонимен

преди 9 месеца

Може да се смее някъде на акъла ви.

58

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с контранастъплението?

57

Верно е!

преди 9 месеца

До ДАВАЙ ПУТИНЕ! Гледам само голи рускини в нета,сега ще им дерат и кожите.

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Грозната истина . . . Направо му падна рейтинга. Другата година на изборите, няма да спечели с 80%, а само със 65% . Днес към БРИКС се присъединиха Египет, Саудитска Арабия, ОАЕ . Голяма изолация пада

55

1

преди 9 месеца

Сега Вагнер ще напусне ли Африка, за един френски приятел питам.

54

Грозната истина

преди 9 месеца

Путин яко се працака. Преди войната изглеждаше непоклатим и много хора вярваха на глупостите, че Русия има втората армия и модерни оръжия. Така стана за майтап на цеия свят Като уби Пригожин (който си е един престъпник и си го заслужава) стана ясно, че и вътре в Русия Путин има сериозни проблеми и че бунта на Пригожин си е бил сериозна заплаха за режима. Най голямата заплаха за един диктаторски режим е хората да се усетят , че е слаб и заменим

53

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната USA следа...и пак Путин виновен. Ей, мъже...ако жена ви се оплаче, че е изнасилена, да знаете, че го е направил Путин!

52

ДАВАЙ ПУТИНЕ!

преди 9 месеца

ПУТИН Е УКРАИНСКИ АГЕНТ. КОЛКО РАШКИ ПРЕМАХНА, УКРАИНСКАТА АРМИЯ НЕ Е ЛИКВИДИРАЛА ТОЛКОВА?

51

Анонимен

преди 9 месеца

Най са ми смешни анализатори които не са живели и ден на места като Русия, България ...Тук нещата са съвсем различни.Точно затова Баце в момента държи Кирчо и Асен за кайсиите и във всеки момент, може да ги свали на земята.

50

Би могъл, ама няма.

преди 9 месеца

Защото е умрял, или се прави на такъв. Не можеш да направиш командос, какво остава шеф на 30 000 командоси, от затворник за 3 месеца. А такъв беше неговият случай. То счетоводител не можеш да направиш за 4 години, какво остава за командос в пълномащабна война.

49

Анонимен

преди 9 месеца

В самолета на Пригожин е поставено взривно устройство! От Джони Инглиш!

48

Bai Dun

преди 9 месеца

Мерси за краварската пропаганда !!!

47

ники

преди 9 месеца

А как свършват диктаторите? Някой, дето се интересува от история може ли да се изкаже смислено? Колко от диктаторите са умрели мирно и спокойно?

46

учен

преди 9 месеца

Нормално е в диктатура 1 ден да си като бог, а на другия- в немилист, в концлагер или на оня свят! нещо като мафията. например сега погребвам е трактора, след дни - Готвача. Схващате аналогията, нали?

45

плямпалата

преди 9 месеца

краваски - ВИДЯХТЕ ЛИ!? Когато Кремъл иска да направи нещо не и трябва "Новичок" и английски измислици! Резултата е 100% гарантиран - и няма по чудо излекувани и оцелели!

44

Анонимен

преди 9 месеца

Леле, колко са уплашени лилипутинчетата!!!! Спокойно бе, копейки ще има за всички. Нищо, че са без стойност. КЛО уни нерадостни!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро пак ще имате възможност да се окензате от страх драги ми атлатици

42

47 ронини

преди 9 месеца

Всеки тръгнал срещу императора или не изпълнил пряка негова заповед, свършва публично! Исторически факт!