300

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те спукат от бой.18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът да лази по дъното.Страшно е!

299

Анонимен

преди 9 месеца

Путин е голям дървен философ. Много го разбира тези работи. За това се крие като мишок.Даже в Брикс не може да се покаже.

298

Анонимен

преди 9 месеца

Докато над блатата на Москва летят украински донове,руското ПВО успешно свали цените на имотите и наемите в Москва-сити.

297

Тон

преди 9 месеца

Сега спец операция на Франция в Нигер на народът му писна от кърлежи, но тя е демократична щом засяга техните интереси.Мир ще има тогава когато финансовия елит изчезне,и всичко премине в ръцете на народа,няма воини,няма глад, няма ковид , няма промяна на климата,манипулират хората с страх!

296

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз горкия тотално е изключил.

295

Анонимен

преди 9 месеца

Кат искаш изтегляй се, кой те спира. Биоа да си намериш къща на марс сетне.

294

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Да се махат от Украйна и заплащат сметката.

293

ахахаххаа

преди 9 месеца

цар Плъх, кремълско московиска изззмееттт, защо си затворил всички които не са съгласни с тебе или ги избиваш бе кретенноииоидд???

292

И Хитлер е нападнал

преди 9 месеца

Русия защото е знаел ,че те във моментас ускорено се превъоръжават и после ще нападна Германия или някъде ще се срещнат ! Значи Русия е виновна за втората световна ! Диктатор човек може да си говори каквото си иска и да прави каквото си иска докато не го изчегъртаж !

291

Тон

преди 9 месеца

Помним всички разговори до войната,предопрежденията на Русия ,че наглостта им ще разгори конфликт,но запада бе глух нагъл, те желаеха този конфликт и го предизвикаха,припомням за лишените от мисъл!

290

баща ти

преди 9 месеца

До Кравар И кои са от брикса , я се уточни афганистанци ли , суданци ли , иракчани ли , ... не тия не може да са , при пях е дошла американската демокрация !

289

Куку

преди 9 месеца

Пригожин отлетя,чака Пу на концерт... ще пее Кобзон

288

Абсолютен тъпак и

преди 9 месеца

нагляр... Омитай се от Украйна заедно с башибозука си и вмиpиcaните, украински русофили... В РФ има хиляди хектари безлюдни територии където могат да се заселят желаещите, фалшиви украинци. Какъв е смисъла да живеят там където има конфронтация?

287

Пиндосов

преди 9 месеца

Друзя, нищо не казвате за бавовната в крим, отминусован комплекс С400, а вие не мълчите. Дайте някоя опорка.

286

А?

преди 9 месеца

Коя война бе? Това нали не беше война, а специална военна операция? На колко хора в Русия, които споменаваха думата "война" разката фамилиятя?

285

Кравар

преди 9 месеца

Тука глеам некви клоуни обясняват как запада западал а пещерната популация на брикса се превъзнасяла :))) Е , що тогава пещерняците се натискат толкова да мигрират на запад . нема ден да не изловат някой камион пълен с поданници от брикс-а :))

284

боби

преди 9 месеца

До Анонимен 416 .... Ще бъде приета в НАТО и ЕС на кукуво лято , бай ти Вова точно за това мисли !

283

Анонимен

преди 9 месеца

От "Die Welt" изчислиха, че за да победят Русия, на Украйна ще й трябват три милиона мобилизирани души. Die Welt отбелязва, че Украйна лесно може да мобилизира търсените три милиона, тъй като това е само 10% от населението й при условие, че Украйна още е около 40 милиона и има 20 милиона мъже.

282

Die Welt

преди 9 месеца

Като се има предвид, че икономиката на Украйна отдавна се е самоунищожила и финансирането на войната се осъществява от САЩ и ЕС, Киев теоретично може да мобилизира тези 20-25%, а като се вземе предвид, че украинските власти активно използват инвалиди и жени за допълнение на ВСУ, теоретичният лимит може да бъде увеличен до 30%. При такова гигантско числено преимущество ВСУ биха могли да си позволят да губят двадесет за един и все пак да нападат (макар и бавно). Русия много трудно ще смели такава човешка вълна.

281

Анонимен

преди 9 месеца

Генерал Гурульов каза в предаването на Соловьов, че вече ги няма новомобилизираните украинци които живеят не повече от 2-3 часа на фронта. Вече са извели опитни бойци които контраатакуват мощно и професионално руските позиции. Русия вече започва смилането на стратегическите резерви на Украйна.