61

Анонимен

преди 10 месеца

Ами разграден двор е. Вярно е. А защо Слави не инициира свалянето на Интимното правителство? Нали видяхте, че Слави свали кабинета Петков. Сега защо не свали кабинета Денков? Или щото Пеевски сега пише Конституция и няма да ги свали, а само ще излиза като Черна станция да ми казва очевадно неща, които всички ние виждаме?

60

Анонимен

преди 10 месеца

На мен ми омръзна да те дават 30 години по телевизора . Харесвам песните (не всички ) на Ку КУ бенд , но ти ги окупира , а можеха да станат Бенд от световна класа .

59

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

ПЛЕВЕН Е РАЗГРАДЕН ДВОР АМА РУСКИ НЕ БЪЛГАРСКИ.

58

Анонимен

преди 10 месеца

И още защо не трябва да сме член на ЕС - ,,Можете да си представите, че в Дания бежанците седят без работа с 1800 евро на месец. В Норвегия получават минимум 1502 евро. В Холандия те получават надбавка от само 1300 евро.Как ви липсва вашата глинена колиба или плантация под жаркото слънце? И колко други нещастни бежанци, бягащи от политически репресии, сега търсят подслон в богатите страни на Западна Европа?

57

Анонимен

преди 10 месеца

А добър ден Славчо

56

Анонимен

преди 10 месеца

Славун , ти се радвай, че е така, иначе ти отидоха офшорките, 3 години без данъчна декларация, ако беше заграден двор , колко ли данък щеше да платиш,плямпалоооо

55

Анонимен

преди 10 месеца

Трифонов щеше да си татуира управление с БСП-никога, но видяхте какво се случи.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Дълъг , нали спечелихте изборите ! Защо не направихте управление и да оправиш работата .?

53

Анонимен

преди 10 месеца

Прав си , разграден двор е ! Клоун като тебе не деклкарира всичко което има , а само около 20 мил получени чрез контактите които имаше с тези които разградиха държавата . Обори ме !

52

до 54

преди 10 месеца

Как какво общо имат мигрантите с? В Шенген за държавите, които са част от пространство без граничен контрол по вътрешните граници, това означава, че:не извършват проверки по вътрешните си граници, освен в случай на конкретна заплахаосъществяват хармонизиран контрол по външните си граници въз основа на ясно определени критерии. Кой ще ни пусне в Шенген?

51

Анонимен

преди 10 месеца

Ето защо ЕС трабва да се разпадне . Да няма усвояване и всеки да договаря отношенията си с Русия - За имигрантите, които бягат към тази светлина, такава надбавка надхвърля сто или дори хиляда пъти сумата, която могат да спечелят у дома. А защо не съчетаете работата с удоволствието тук. Тук турците, кюрдите, сирийците, афганистанците, африканците от всякакъв вид бягат и виждат света, а също и получават малко пари.

50

???

преди 10 месеца

Чак сега ли го разбра,Славчо?!?!?

49

Анонимен

преди 10 месеца

Кво са виновни мигрантите ? Членството в ЕС е виновно - Те лично канят пъстра публика от Глобалния Юг в домовете си и дори са готови временно да ги вземат за поддръжка за сметка на бюджета на Стария свят. Освен това се отделят много пари за настаняване на бежанци. Така например в Германия тази година средната месечна помощ за семейство от двама възрастни и пет деца, получили убежище в страната, е 3612 евро.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Абе, този чете коментарите.Като напише някой нещо и Слави излиза във Фейса да се привикне, все едно е открил под вола теле.Нищо ново не е констатирал.Излъга хиляди хора да гласуват за него, но който си го знае от едно време- никога няма да му се върже.Сега и истината да казва, все тая.Помните ли като беше седнал на 1 столче, каза "Нямам политически амбиции.Наистина ще си го татуирам вече.Казвам го непрекъснато не знам от колко време вече. Колкото и пъти да ме питате ще ви отговарям едно и също."

47

Кире

преди 10 месеца

Не само афганистанци и други талибани могат да влизат и излизат, когато и както им скимне, но и братя галеви и който още се сетите.

46

ЧН 2023

преди 10 месеца

Този от партията му, дето му казват Тошко африкански, заяви в ефир, че си заслужават псувните.Не митрантите имаше предвид, а точно политици и техните лидери като този от снимката. В България е така. Хората първо псуват, а тези от парламента го забраниха псуването на стадионите. Добре, че все още не са го забранили и н домовете на хората.

45

Анонимен

преди 10 месеца

сЛАВЧо, на два пъти можеше да го заградиш, дадоха ти ПРАВО,сега по добре си гледай чалгата!

44

Тото

преди 10 месеца

Ти ,като имаше мнозинство, какво направи бе, за да не е така? Шнорхели,някакви тарикат адвокатчета...Да бе излязъл от дупката си и поемеш отговорност за управлението, ама не би...Сега пак ще оплакваш безмислено.

43

Rommel TheDesertFox

преди 10 месеца

44 Бул Мария Луиза и ул Симеон както и други са огледално копие та Южен Судан Чува се Алааах Акбар от някакви където се молят на килимчетата

42

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо не се случва без знанието на полиция и правителството.