11

Анонимен

преди 9 месеца

Защо хората са си направили село в местообитанието на мечката? А после мечката им била виновна.

10

Кореняк Майтапчиев

преди 9 месеца

Това е благодарение на политиката в Габрово. Гербажийски град ,управляван от протежето на Томи,руса жена,но с голям ,,пУтенциал"! За няколко години успя да увеличи популацията на мечки и ромеи над пет пъти! Някой ще каже добра жена,аз ще кажа не,просто евро проекти! Единия е да направим Габрово ЗЕЛЕ-н град,а другия е ,,Ромска интеграция" с гласоподаватели докарани от Мъглиж! Кинти братче кинти,а отчисленията за Мутрагеню в Банкя! Самата истина е това,а мечките и ромбоните ще унищожат този възрож

9

Itso

преди 9 месеца

Мечките правят много добър масаж, навремето мечкарите като разкарваха мечките по къщите си носеха по една черга и който иска масаж ляга на земята, слагат чергата на гърба му и мечката ходи по него. Мечката не смазва човека поради фактът че има меки и широки лапи, които разпределят тежестта на голяма площ. Мдааа, разни филмови чучела убиха културните традиции на населението, в опит да въведат демокрация и свободи при мечките, сега имаме бедни скитащи се мечки, които ровят в отпадъците за храна.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Българина много обича да унищожава!

7

Анонимен

преди 9 месеца

На пешеходна пътека ли е пресякла или е постъпила като хулиганка и е минала там, където на нея й е удобно?

6

Анонимен

преди 9 месеца

Страхливо племе ей, пак ще има вой до небесата от една странстваща мецана.

5

Itso

преди 9 месеца

Да я научат да играе и да си изкарва джобни за храна сама.

4

Начо Културния

преди 9 месеца

Микроорганизмите имат специална комисия, която решава, че даден човек е опасен, и следва да се прати на небето, така че човекът е в положението на мечката. Въшkите също имат подобна комисия, дето преценява човеците, да не говорим за мухи и всякакви инсекти, те не ни броят за живи.

3

MaйMyнaтa

преди 9 месеца

Как ще стреляте Мечока бе oлигoфpeниии

2

Анонимен

преди 9 месеца

Защо трябва да я отстрелват? Да я упоят и транспортират към парка за мечки в Белица. Нима забравиха в мутренските години когато един етнос ги използваше като музикален атракцион напълно свободно сред хората.

1

Анонимен

преди 9 месеца

рушката мечка пази светите български земи от чужденци и предатели като ГЕРБ-ПП-ДПС