85

Анонимен

преди 9 месеца

Дами и господа това е лицето на тоталитарната власт. Самозабравил се пияница, който ще взема части от която си поиска държава, ресурсите й, ще стреля ракети срещу всеки ,който не го харесва.Това е режима на комунистите. Вече всички хора им се отвориха очите, какво представлява руския режим. Играеха театри 20г ... да съберат пари и сега си показаха истинското лице. Което ние нормалния свят ,ще разбием този път :))

84

Костя

преди 9 месеца

От копейка сменям на рубла.Девалвация,братче!

83

Човек

преди 9 месеца

Светът без руските нацисти е по-добър.

82

Ето

преди 9 месеца

Така действат - малко по малко ! Няма държава, съседна на Русия, която да може да си съществуване спокойно !

81

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече рускомонголите ги дерат в Украйна и не си затварят големите усти,толкова повече Светът ги намразва.

80

Моллов

преди 9 месеца

Лакомия и агресорска арогантност - това е същността на кремълските вождове и техните пионки !Русия винаги си е била агресор, нападател и завоевател спрямо съседите си ! Не съгласните с агресивната фашистка политика веднага се озовават в някой от многоброй -ните лагери и затвори или просто ... изчезват по различни начини...Вечен позор за фашис тка Русия !!!

79

История

преди 9 месеца

Руската Федерация се пръкна на този Свят на 12 юни 1991 година.Оттогава направи 5 кървави войни.Нападна Молдова,Чечня на два пъти,Грузия и Украйна!

78

Анонимен

преди 9 месеца

Когато Русия капитулира,слагаме този,джуджака,картофения крал и брадатия черкез в една талига,теглена от Коня. И така да минат през всичките площади на Европа,за радост на хората!

77

Анонимен

преди 9 месеца

Чета едни същи коментари на умирисаните кравари ама толкова им е капацитета каквото са им написали това пишат. Празните им кратени не могат да измислят нещо свое. До момента виждаме как Русия спуква от бой Украйна пред очите на сащ и НАТО. Въпреки помоща на 50 държави Русия направи за смях НАТО и ги накара сами да си говорят. Точно преди 30 минети Руските сили удариха щаб на ИДЛИБ в Сирия и предупредиха Турция. Аре ве Натовци кога ще го видим това НАТО ама кото са меки китки повечето в това НАТО

76

Дон Кикот

преди 9 месеца

Медведя е вечно жъден :)

75

Анонимен

преди 9 месеца

Аз предлагам медуна да го изнасилим и провесим в центъра на града с главата надолу за забавление на минувачите.

74

ПРАВИЛО

преди 9 месеца

ЩОМ МЕДВЕДЯ ПИЩИ,НЯКЪДЕ ДЕРАТ МЕЧКАТА!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Коня го яздят в момента в Африка зулусите.

72

Учете история

преди 9 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

71

Анонимен

преди 9 месеца

Коня кога ще изпръхти?

70

чиба

преди 9 месеца

България е част от ЕС и НАТО, на който му харесва фаашшисткиия режим на Пууттлер, чиба в блатната сааттрапия :) На блатните сме им дали писменост, държавност и култура, а те щом са неблагодарници нека ни вземат и бооклука, всички русофили с еднопосочен билет - да видите колко е хубаво там.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Медведев да предложи цялата Земя да стане Руска, Луната също и Марс, може и Слънцето! Едва ли ще мирясат!

68

666

преди 9 месеца

Пак си барал шишето....

67

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те спукат от бой.18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът да лази по дъното.Страшно е!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Сатаната Путин не се насмука на православна кръв!