22

Анонимен

преди 9 месеца

ей сега Алибегов ще се разпени и ще го осъди. Още не му е простил от локдауна :)

21

Моше

преди 9 месеца

Стандартна реакция на третополов толераст. Когато не може да се справи с проблема , се преструва че проблем няма .... Така е и с ордите мигранти ... така е и с мутренската престъпност... Така е и с руското и американско влияние в страната ни. .. Така е и с все по калшавата ни здравна, социална, образователна, съдебна, държавна система

20

Аре по сериозно

преди 9 месеца

Нямало било причина.Хаааааа хааааааа хааааааа. Ама верно ли ? Дали си верва ? Причина има и това е загуба на мноооооого пари от хотелиери, ресторантьори и концесионери. Ако хората знаят, че има примерно радиация от украйна или една камара зарази заради отходните фекални води изливащи се в морето дали ще искат да отидат и да се разболеят те и децата им ? Нямало било причина.

19

Да бе!

преди 9 месеца

В Гърция и Турция още юни са минали градусите 35, пък там децата са си здрави и не повръщат/др-скат през цялата почивка. Някакво научно обяснение на този феномен?

18

Аменадиел

преди 9 месеца

Тоз ангел лъже като дявол.

17

Осран

преди 9 месеца

Да ти имам и 30 годишната практика на тебе. Как пък в морето на Гърция или Черна Гора нямам проблеми, но топна ли се в нашето и ставам дежурен по тоалетна чиния. На теб ли да вярвам или на гъъза си?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Зозо, как си?

15

Анонимен

преди 9 месеца

Недей лъга защото хората ще те линчуват.

14

Мухаха

преди 9 месеца

Ахахахха . Нямало нужда да криете ..... Не само криете ами и ще лъжете и мажете , ИНАЧЕ хиляда хотелиера ще ви увиснат на шията че са пред фалит и нямат пари за плащане на данъците и вместо те да внасят в държавния бюджет , ще се наложи ВИЕ да им плащате субсидии ... Което пък ще означава по празна хазна и по-малко за вас за крадене . Е, как да не излъже човек ? А?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Освен за пари, друга причина няма. Трябва да си извратеняк, за да лъжеш хората без материална облага.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Чухте ли министъра на здравеопазването тая сутрин: изследване за замърcяванияв морето трябва да се извършва само по методологията на РЗИ, а тя била да не се вземат проби от места, където има ешерихия коли.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Кунчо завил, че летуването на БГ черноморието е еквивалентно на кафявофекална бустерна доза. Ако вече изпитвате стомашночревно неразположение, гадене и темепература - значи вече успешно сте си взели дозата.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да си много зле за да твърдиш, че нашето море не е замърсено! За съжаление това е факт, и отричането му само задълбочава проблема за в бъдеще!

9

Христо

преди 9 месеца

А ние ви вярваме...

8

Зевс

преди 9 месеца

Всички знаем приказката за лъжливото овчарче, та на Кунчев никой не вярва вече.

7

Историк

преди 9 месеца

Има, заради парите от туризма. Синеморец няма пречиствателна станция и всичко се излива в морето. Водата е кафява. Но няма да затворите нито плажовете, нито хотелите.

6

платените

преди 9 месеца

мошеници ми напомнят за ковида първите седмици . Крият, мамят, лъжат , а после не се извиняват . Сега да дадат бойко по бански да се окъпе на Равда . Да се черпи вода от хазяйката и да се одияри хубаво , като на китен едно време . Който не купи евтина горна баня се разболява . Все едно да крие Асан имал ли е чадър . Ийде бе .

5

Анонимен

преди 9 месеца

Охооо, ти жив ли си още бе Кунчев ? Помня как с 3 бустера едва прескочи и беше 2 месеца в интензивното.

4

КукунчеФ :

преди 9 месеца

"Причината е грантово мотивирана..."

3

mgs

преди 9 месеца

Аз от детството си, на моя чревен тракт съм изпитал многократно изстраданата истина:Ако отидеш на море през Август в Ахтопол със сигурност ще прекараш втората половина от престоя с висока температура и диария...Може да е чисто, може и да не е... аз съм в Гърция...