114

Анонимен

преди 9 месеца

Заведението на Алибегов също е интересно със своето обслужване. Преди слагаше млад персонал. Жените доста ставаха, а момчетата сервитьори имам чувството че той ги преслушваше

113

Изпраните гащи

преди 9 месеца

Не "активни потребители" са ти виновни, красавец. На нашето черноморние плащаш 40 лв за чадър, лежиш върху ***, до главата ти летят АТВта, крос мотори, джипове дори, има огромен шанс да те набия я някой спасител, я някой сервитьор..И нашия Алибегов пак му криви някакви НПОта.Влизането ни в Шенген и падането на опашките по границата с Гърция окончателно ще сложи край на това недоносче, наречено български черноморски туризъм!

112

Анонимен

преди 9 месеца

На този като му видя физиономията и директно спестявам три бона от море.

111

Румен

преди 9 месеца

Стига си ревал Алибегов, бат Бойко пак ще ти напълни портфейла, трай малко! Свършиха ли парите от Covid?

110

Анонимен

преди 9 месеца

Алибегов иска да ни каже, че всички и всичко изброено от него е на ниво. Колкото до природата - тя трябва да се пази и поддържа. Прави ли се в България (риторичен въпрос).

109

Абе хора

преди 9 месеца

Не виждате ли, че този е поставен да работи за руските интереси по нашето Черноморие ! Това е руски актьор (има информация за него в интернет), а знаем как поголовно руснаци купуват недвижими имоти у нас, и какви изказвания се правят в техния парламент по тази тема ! Ако някой си мисли, че са просто туристи и добронамерени към нас, нека не се лъже - това са тихи завоеватели, и тяхната наглост е нараснала дотам, че вече дори не го крият !!

108

Ужас

преди 9 месеца

Човека на дон бацо и сачева - пак риве

107

Лоренцо Ламас

преди 9 месеца

Последните години нямам поводи дори да се усмихна, камо ли да се смея с глас, но ти ме разсмя! Благодаря! :-)

106

...

преди 9 месеца

Когато си поръчаш Лоренцо Ламас от Алиекспрес.

105

Анонимен

преди 9 месеца

Така, така! На кого да се сърдят курортистите? За пречиствателни съоръжения са необходими големи пари! Кой да ги дава парите? Хотелиерите и ресторантьорите ли? А-а, не познахте! Заустваме фекалиите и отпадните води и толкоз! Те са наши, на плажуващите! Който не понася, да се изнася!

104

до 109

преди 9 месеца

До Дончо,прав си,да наричаш този бзнесмен е същото като да наричаш българите хора,този е обида за бизнесмените,а българите са обида за човешката раса

103

Дончо

преди 9 месеца

Той алибегов сам по себе си, със самото си съществуване, уронва престижа на българския бизнес ...

102

Пян_Гъ

преди 9 месеца

А пък в Гърция и Турция до всеки плаж има пречиствателна станция, абсолютно до всеки, никакво заустване :) обаче вицът за казана е за БЪЛГАРИТЕ, не за гърците и турците, които си знаят интереса. Сори!

101

Ivek

преди 9 месеца

Много правилно. Защитава много добре интересите на бранша. Виждам нов кандидат за депутатско място но дано и след това си запази борбения дух за каузите си.

100

Така е ..

преди 9 месеца

До Кой 108 Тази поговорка важи с пълна сила и за Путин.

99

Отговор

преди 9 месеца

Путин-офили Алибегов. Подкопават държавата.

98

До държавата

преди 9 месеца

Нали на тези им спряхте помощите и им вдигнахте ДДС. А и задължително всички доходи по банков път да няма сива страна. Ако не сте го направили веднага да се направи, че хазната трябва да има кинти. А

97

А

преди 9 месеца

Предпочитам да дам няколко лева в подкрепа на асоциацията, отколкото да консумирам гнусните ви манджи с хвърлена чиния на масата. Няма шанс да се научите, нали!

96

Али Бегай

преди 9 месеца

Не усещаш ли, че ако те видя в заведението първата ми рабата ще е е да се изнесем, поръчали или не. Някаква хигиена като начало. Не знам кои са твоите и не искам да знам.

95

Кой

преди 9 месеца

Който каквото сам си направи, никой не може да му го направи! Гнусняр!