23

Петльо

преди 1 година

А някога ще се роди ли в България такъв Генерал? За последните 30г.съсипаха българската армия

22

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Защо миcирките на проваления сайт ДНЕС се занимават с някакъв руски генерал, а не напишат един истински репортаж за положението в Българската Армия - какво мислят обикновените войници, сержанти и лейтенанти? Истина ли е, че откакто Тагарев стана министър, има масово напускане на армията, а няма никакви нови кандидати?

21

Анонимен

преди 1 година

Пригожин го е взел за консултант.

20

Анонимен

преди 1 година

Сергей ми е съучаник от Стефанкарджа в Повдив

19

Анонимен

преди 1 година

До 13. Говорить Мацква - Не се напъвай, няма да получиш двойна надница от Мъртаффф.

18

ПорЦелан

преди 1 година

Какво е казал този космат 3.14дирас Венедиктов няма никакво значение.

17

Анонимен

преди 1 година

И Песков изчезна!

16

Анонимен

преди 1 година

Мен, какво ме интересува! Жужето в Хага и в затвора!

15

джон

преди 1 година

Алексей Венедиктов кой е този помазаник на краварите ,човек от пета колона ,включен в списъка като чуждестранен агент и от неговите платени глупости пишете статия излагате се

14

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Суроваткин храни рибите в Камчатка...

13

Говорить Мацква

преди 1 година

Ставало е, става и ще става с всеки дръзнал да каже истината за фронта на Най-Голямото Джудже, което катадневно очкава само благи вести.

12

Анонимен

преди 1 година

2, какво ги боли ли? Отбранителната линия, в която се разби лятната укропска контраофанзива се нарича "Линията Суровикин". Генерал Армагедон е изключително кадърен военачалник и ако бъде уволнен, враговете ще подскачат от радост.

11

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Koлко трябва да си елементарень, че да си загубиш най добрият стратег. С едно отстъпление и яко окопаване рашките посякоха половината от читавата армия на атлантиците.. Сега яко се търсят наемници, но никой не му се влиза директно в чувала. Напролет се опасявам да няма парад в Киев с Т50 най-отпред. Жалко за умният народ за гламаците също, но такава е световната политика дирижирана от Еврозадатлантиците. А Магарев обещава и още масло за огиня.

10

Анонимен

преди 1 година

След някой и друг месец и той ще падне от прозореца. Само да мине "следствието". Така или иначе един бклyк по-малко.

9

Анонимен

преди 1 година

В блатната империя никога нищо не е ясно. Всичко е пречупено през призмата на цензурата и пропагандата. Най-правилно е да се игнорира тази държава, както и всякаква информация постъпваща от там. Така или иначе не е ясно доколко е истина.

8

Чу Мата

преди 1 година

Не мислете Суровикин,ами мислете за нашата армия! Масово напускат войничета и командири среден калибър! Това не е Фейк! Политиката на Тагарев доведе до масов отлив на военнослужещи! За сметка на тях този украински министър ще прави база на САЩ в Ямбол! Готвят ни за война и това го знаят най добре уволнили те се момчета

7

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на Алексей Венедиктов. Искам да го прочета. Ако ген. Суровикин е бил отстранен с указ на президента на Русия, този указ трябва да е публикуван и да имаме възможност да го прочетем. В Русия указите на президента се публикуват в сайта на Кремъл и моментално встъпват в сила.

6

Самоубиец

преди 1 година

Самоубийството:гарантирано. Мишън ъкомплишт. ;)

5

Boko b

преди 1 година

От генерал "Армагедон" до генерал "Паднал през балкон"... сеш се ;)

4

ГенералисимУс

преди 1 година

Без значение е, дали си е подал оставката като летящ из Космоса генерал на вездесъщите съветски космически вайски или са го ритнали отзад - все тая. Вече не е никой и може да чака стълбите или високите етажи. Изборът е негов.