45

Анонимен

преди 9 месеца

Да убиеш млад човек за един гараж в София! Това не го разбирам. Хубаво, дал-взел пари - загубил ги. Ами това е риска, всяка инвестиция носи риск, а в криптото риска е особено висок. Тие типове защо взимат/дават пари, когато не са готови да ги загубят?

44

Анонимен

преди 9 месеца

Ислямска държава искат да се предадат на българската прокуратура и да ги съди български съд.От касапска кланница ще изкарат убийство по непредпазливост точно като при катастрофа . Следват 3 г условно!!БравУс !!!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Става дума за дълг от комар!! Не разбирам ЗАЩО наричат крипто-казиното инвестиране?!?! Инвестираш когато има актив който носи добавена стойност а крипто-бетоните са по-зле и от ротативка!!

42

Анонимен

преди 9 месеца

Добре де, що все повтарят "жестокото убийство"? Удар с *** предмет си е нормално убийство. Жестоко може да се нарече разфасоването след това.

41

Язе

преди 9 месеца

Питам, защото медиите спряха да говорят за още по-фрапантния случай със серийния убиец от Лозен, който уби две девойки и приятеля си, който отказал да му помогне с малък заем с който да избяга в чужбина.

40

Язе

преди 9 месеца

Хипотетична ситуация-отиваш на гости на приятел и в банята виждаш касапница.Той ти казва, как това било нелеп инцидент и че трябва да му помогнеш да заметете положението.Обяснява ти за възрастните му майка/баща оставени без грижи,за самотната му жена, малките деца с баща затворник и прочие врели-некипели.Как трябва да реагираш? Ще звъниш на 112 и ще рискуваш да се озовеш и ти в банята и в куфар малко по-късно? Ще се изцапаш и после ще звъннеш и ще признаеш - но тогава си съучастник/помагач?

39

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги добре се ослушвам и когато такива инвеститори започват да наливат пари в нещо, аз гледам да излизам (ако съм влязал изобщо).

38

Анонимен

преди 9 месеца

Този е по-светец от светците бе! Леко го хлопнал по главата, па он взел, че умрел (без да му върне и парите даже), а после повикал приятелче да го разпарчетоса и изсипе в канала. Невинна душичка, пускайте го директно. Дори според мен си е била самозащита, оня го нападнал за кинтите и се подхлъзнал в банята, паднал на резачката и част от него изхвърчало в канала. Случва се, нещастен случай.

37

3333

преди 9 месеца

Класика. Искал да забогатее по лесен начин. И майка му продала апартамент, в някое малко градче явно, че и заем теглила. Направо му е съдействала и тя очаквала парче от баницата.

36

Анонимен

преди 9 месеца

В тоя батак освен кражби,контрабанди и простотии

35

Милосърдие

преди 9 месеца

Ако ми беше паднал на мен този подлец със 70 000 лева дълг към мен, щях жив да го изгоря . . .

34

..

преди 9 месеца

И за какво е това?Умрял пари не връща. Ако беше жив - се има някакъв шанс.Сега - нищо, че и затвор...

33

?

преди 9 месеца

Продаваш апартамент и на всичкото отгоре и теглиш заем и ги даваш за нещо несъществуващо за да спечелиш? Уоу. Някои хора наистина нямат понятие от елементарните закони в живота.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Алчните за пари хора често е изтрепват едни други. А тия криптовалути изпратиха доста хора в отвъдното.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Търгуването на "борса" не е било змаислено, да е ежечасова спекулация, но уви - в това го превърхнаха едни хора...

30

Анонимен

преди 9 месеца

До една жена - "Фондовата борса"?!?

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Българ Българенски - AM ... ако го "пречкаш", как ще си вземеш, каквото и да е, освен 10 до 20 години в затвора?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Не давайте пари на такива които не могат да ви гарантират че ще ви ги върнат. В заложните къщи като отиде някой за пари залага някаква вещ точно за това, не ги дават парите срещу добра дума. Трябва някаква гаранция. За малки суми не е толкова проблем но за големи суми не трябва ей така да се дават. Но има и такива които искат малко и после ги връщат за да спечелят доверие и после става беля с голямата сума така че внимавайте.

27

Българ Българенски

преди 9 месеца

Аз много пъти съм казвал, че ако някой ме запали с 50 бона ще го пре-чукам. Смятам, че съм прав. Какво да направя? Да пия една студена вода? Да се оплача на арменския поп? Да си поплача тихичко в ъгъла? Вярно че живот не струва пари, но яко бачкане, спестяване и накрая някой да ги опоска паричките... Това вече струва един живот.

26

Българка

преди 9 месеца

Естествено, че търгуването на борсата е измама. Само че узаконена и инситуциализирана измама. Като религията.