40

Анонимен

преди 9 месеца

мдаа от БРИКС се консултират точно с тоя икспърт

39

Валутаджия

преди 9 месеца

Как да се наложи друга валута, когато всички постъпления в иБРИКса са в зелени гущери.

38

Сата НАТО

преди 9 месеца

Абсурдно е, защото няма икономическа нужда от това. Когато нещо работи, то не се бърника. Сегашната система работи добре, БРИКС искат нещо различно само по политически причини, не по икономически. Следователно, за да се случи, трябва да гарнират това нещо със силов компонент. Но такъв няма. Шумната кампания на Путин в Украйна не можа да изиграе роля дори на кьорфишек, камо ли да се стигне до истинска демонстрация на военна мощ. Стана точно обратното - демонстрация на военно безсилие.

37

Не разбирам

преди 9 месеца

Щом еврото успя да се наложи, защо да не се наложи и друга съюзна валута?

36

11

преди 9 месеца

До Анонимен 39 -- Като гледам, големият балон се намира в тиквата ти. Над 50% от населението на света е в БРИКС, а 70% от световните ресурси са също там.

35

11

преди 9 месеца

Е, от статията не се разбира, какви са доказателствата, че не може да се стигне до обща валута на БРИКС. Поредният финансов хуелизатор...

34

Бай Иван

преди 9 месеца

То и хохлите щяха да спечелят войната с натовските ламарини ама нъцки ;) !!!

33

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС е един голям балон,в който най-големи интереси имат Китай и Индия. Същевременно публична тайна е съперничеството между тях. Индия няма да ограничи връзките със САЩ и ЕС,докато пък Китай им е опонент. Останалите три държави от съюза са "кошаревски свидетели", чакащи икономически аванти, най-вече от Китай.Но дали той е на техния акъл,е съвсем друга работа!

32

Ъхъ !

преди 9 месеца

И кой беше този Стоян Панчев ? Кое негово постижение в сферата на финансите му дава право да прави обобщения,прогнози, съвети, да дава мнение ???? Или в България най-гласовити са некадърните гелосани гарги на Промяната .

31

СТРОЯТ ЛИ КОМУНИЗМА?

преди 9 месеца

ПУТИН, КАТО ПИОНЕРЧЕ В ТОВА СЕ КЪЛНЕШЕ... А СЕГА В НЕГОВАТА СМЕТКА ИМА 400 МЛРД ДОЛАРА.... БЪЛГАРИ, РУМЪНЦИ, УКРАИНЦИ ВЕЧЕ БЯХА ОГРАБЕНИ И СЕГА ТРЪГНАЛИ ДА МАМЯТ НИГЕР, МАЛИ И АЛЖИР...

30

НострадамоZ

преди 9 месеца

Абсурдно ли ??? Поживем - увидим ... както обичат да казват китайците . До сега има стотици примери че третополовите либеррасти и техните слугинчета не са много силни с предсказанията ....

29

Анонимен

преди 9 месеца

ииZZроодите от иисрааждане ще правят ли референдум за защита на рублата

28

телеграм е тих

преди 9 месеца

Нищо за моста и Севастопол. Обаче се е напълнило с клипчета от FPV дрончета на летящи укропитеци и укро-техника конвертираща се в стационарни експонати! :):):)

27

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Валутата трябва да не е нито юани нито рубли, нито рупии и тогава каква ще е???Тия всите ще се откажат от техните ,за да направят силна валута ха ха ха хааа....По скоро ще търгуват в натура. Картофи за нефт и слама за злато хо хо хо хооооАми ЕВРАЗИЯ???? ОПППА КВО СТАНА????ААА....АМИ ЕВРАЗИЯ ПОСЛЕ ПОСЛЕ... А КАЖИ БРЕ ПУЙТИЙН ИНАК РАДЕВЕ ОДИ У БРИКСО ХА ХА ХА ХАПРИ ЧЕРНИТЕ ХО ХО ХО оппаса Радев ще говори за патриотизъм, но с курс към черните индийците мълииии...индийците ха ха ха хаааа

26

Анонимен

преди 9 месеца

С най-големи шансове за членство в Брикс,засега се спрягат: Аржентина, Египет, Индонезия, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.Интересно а?

25

Анонимен

преди 9 месеца

Не ги мислете,кандидати са ОАЕ и Кувейт ,не са ли достатъчни .А не забравяйте за мнооого силното руско лоби в Израел ,мисля ,че там е заровено кучето.Другото е ала бала.

24

телеграм е тих

преди 9 месеца

До Анонимен: кажи къде гледаш фантастиката де разбуди ни интереса в каква паралелна вселена си! :):)

23

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално за руZкия телеграм да мълчи като цензуриран водещ. Оп, то май и в Севастопол има брутални фойерверки. Якоооооо думчене тази вечер по ватенkиte

22

Анонимен

преди 9 месеца

Немците, ако си бяха останали с дойче марката щяха да са си супер, но сега са вързани за удавниците Испания, Гърция, Италия и Франция.

21

Анонимен

преди 9 месеца

На некакво краварско зоммби на дрога му се привишда, че Крим е украински де факто.