66

Анонимен

преди 9 месеца

СОПОЛИВИТЕ ИЗМИСЛИЦИ НА CNN НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТ.

65

анонимен келеш

преди 9 месеца

Цяла Африка бяга да живее в Западна Европа и то бяга на живот и смърт:):)П)Половината измират по пътя за заветната цел:):):)В Русия никой не иска:):):)

64

Анонимен

преди 9 месеца

анонимен к.леш, какво ще вечеряш?

63

анонимен келеш

преди 9 месеца

А вие сигурно не знаете в Африка какъв глад и мизерие?:):):)Русофилчета почнаха да хвалят и Африка:):):)

62

81

преди 9 месеца

Те се объркаха -Китайците.Американците ги извадиха от оризищата и им сложиха вратовръзки, дадоха им стандарт, но жълтурковците се помислиха за много велики и самодостатъчни.Сега ще страдат, но и целият свят ще преболедува - няма как.

61

Два избора...

преди 9 месеца

Русия е без запада е готов залъг за 1,5 милярден могъщ Китай с над 5000 годишна история и култура , та до 50 години ще говорят или китайски или индийски...

60

Хххх

преди 9 месеца

Я си гледайте ***...ите западни ***....тръгнали китайската икономика да анализират...тя западналите икономики за закъсали те китайската мислят..

59

Анонимен

преди 9 месеца

Ако западът навлиза в криза няма как това да не се отрази на Китай. Западните богати държави са основните купувачи и потребители на износът от Азия. Когато западняците обеднеят и намалят потреблението това директно удря производствата в Китай. Там местният е много слаб. Нашия бизнес има клиенти в 140 държави и да в кажа само клиентите в САЩ ни правят около 80% от оборота. Останалите са гола вода. Големи държави, много народ, но нямат пари. Не купуват така както американците.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 59. Да. И аз си задавам тоя въпрос : докога трябва да расте икономиката и ако всички растат къде отива произведената все повече и повече продукция ? До безкрай ли или колко ? У нас като гледаш автокъщите има повече автомобили отколкото в движение. Това все са пари. Значи са евтини за да се държат толкова много на склад а ни ги продават скъпо и прескъпо.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Много просто - старата грешка, разчитаща на непрестанен растеж. Не може да има непрестанен растеж. А ако отчаяно се стремиш към постоянен растеж - фалираш.

56

в Китай

преди 9 месеца

няма ХомоСексуални Жендрс, за това са Силна Държава с 1.5 Милиарда Население!

55

Додо

преди 9 месеца

Ок, китайската икономика е в затруднение, а Глобо-Х0мовската в разцвет! Вярваме ви! Е, то в целия свят на Глобо-Х0мо няма ни една стока, която да не е направена в Китай, ама нейсе, ние пак ви вЕрваме!

54

Ач

преди 9 месеца

Ватекните налазили и тука

53

Анонимен

преди 9 месеца

Китайцити знаят ли ?

52

Юанкин

преди 9 месеца

До МуахахаБягай там ве чин хуа-хуа

51

Муахаха

преди 9 месеца

само Цената на Тока за Година, дето Осветява Небостъргачите от Снимката в Шанхай е повече от БВП на България! това е Икономическа Криза - а в Германия са на Свещи - няма Газ, няма Ток!!

50

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става със зелената сделка? Икономиката на ЕС мина ли на безплатни енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

49

Анонимен

преди 9 месеца

Редица индустрии в Европа просто бяха затворени, главно енергоемки химически заводи за производство на минерални торове и други. Редица производства бяха преместени от Европа в САЩ, а не в Китай, и няма да се върнат, защото има по-добър инвестиционен климат и условия за по-нататъшна работа. Една реиндустриализация на Европа ще доведе до много по-рязък скок на газта и нефта, затова никой повече няма да инвестира в Европа.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Русия също инвестира в зелени технологии. Автобусите в Москва са електрически. В Сибир където не е населеоно и има вятър се изграждат вятърни паркове. Русия до 2026 ще разработи и литиевите находища, Русия е втора в света по залежи на литий. А ЕС инвестира един трилион в зелени технологии, и всичко се оказа тотален провал.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Е тя Лаура Хи си е на заплата в Си Ен Ен да пише подобни простотии. Редовно обяснява за поредната КАТАСТРОФА която очква Китай. Поредната мисирка. Има и един друг образ дето често го пускат, той има книга от преди 30 години дето обяснява как Китай е пред катастрофа и така вече 30 години обяснява за икономическата катастрофа в Китай, много е забавен.