53

До 48

преди 8 месеца

Щом строят градове по света, дали курсът на рублата им е проблем?

52

12-етажни апартамент

преди 8 месеца

Все пак, Нелито го е писала това.

51

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Прекрасно! Купуват си земя, строят си град, а не като украинските дезертьори, които налазиха България и реват за помощи. Всички виждате, че освен, че не хващат работа и искат пари, а за капак искат специално само по морските хотели да се настаняват. Всичко извън територията на морското крайбрежие на България - за украинците е провинция." ............. АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!!!!!

50

Анонимен

преди 8 месеца

"12-етажни апартаменти" ---- СЕРИОЗНО?!--- 12-етажни апартаменти НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА--- как е възможно да сте толкова невежи?

49

Анонимен

преди 8 месеца

Питат тука едни грухтящи "...какво става с...???",днес гледах Юри Романенко-украински водещ,та там казаха,че всички заможни украинци се стягат ,заедно със семействата на "...ски ваканция.." от сега!Та вие тук грухтете,точете лиги..."ЗИМАТА ДОЙДЕ!" :)!!!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилите надминават дори македонците в измислиците си.

47

1 рубла струва 2 ст

преди 8 месеца

Купува рубли за огрев.

46

1 рубла = 1 цент

преди 8 месеца

А как е рублата, как е рублата? Я кажете тука сега как е рублата.

45

Анонимен

преди 8 месеца

А как е контрата, как е контрата, освободиха ли Крим? Я кажете тука сега как е контрата.

44

Факти

преди 8 месеца

Некви квичундрят какво става с контранастъплението - ами вчера Украйна изтряска установка С400 барабар с радарите, свали руски изтребител над Черно море, направиха десант в Крим без никаква съпротива, а също така вчера Путин сам уби най-влиятелния си командир с което насъска срещу себе си голяма частна армия, която единствена беше поне малко ефективна. Също така Украйна освободиха Работино и още няколко малки населени пункта а в момента се води бой за поредния и до утре ще се върне на Украйна.

43

Берлинчанин

преди 8 месеца

Чакаме руснаците от година и половина да ни асвабадят, ама все не идват. Цветята за посрещането изсъхнаха а уж за три дена щели да дойдат да ни асвабадят.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки руснак с мозък в главата си бяга от пoмийната яма Русия. Никой няма да се върне там докато има фашисти в Кремъл.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Абе я кажете тука сега, какво става с контранастъплението, какво става с контранастъплението?

40

До Анонимен

преди 8 месеца

300 000 руски трупа - това стана с контранстъплението. Радвам се, че мога да помогна.

39

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

38

Факт

преди 8 месеца

Зеленски още преди година помоли рассия да си прибира труповете, че носят зарази.

37

Факт

преди 8 месеца

300 000 руски трупа до момента включително най-добрите им войски. Основно удари с балистични ракети по театри и детски градини, мини и зле обучени наборници за пушечно месо в окопи - тва е великата руска армия.

36

Украйна

преди 8 месеца

Държава гробище.

35

Анонимен

преди 8 месеца

За да прикрие мащаба на загубите, ВСУ започва да използва мобилни крематориуми на фронта. По-рано тази година Германия предаде на Украйна 200 мобилни крематориума. В Германия в такива крематориуми се изгаря до6итък, но Киев реши да ги използва, за да се отърва от своите войници.

34

Анонимен

преди 8 месеца

В Киев ще създадат ново военно гробище с площ от 266 хектара. Правителството на Украйна ще отдели 266 хектара за ново гробище в Киевска област, съобщи Главният строителен портал на Украйна. Новото гробище е със 7 хектара по-голямо от историческото военно гробище Арлингтън. За сравнение размерът на едно средно футболно игрище е 0,714 хектара. Това означава, че гробището ще бъде повече от 370 футболни игрища