28

Анонимен

преди 8 месеца

До 32. Днешна България и българите ли описваш? Прибави простотиия, липса на образование, балкански егоизъм и сглобки за да се комплектова картинката!

27

Баба Илийца

преди 8 месеца

Каква поредна ромска драма!

26

До 30

преди 8 месеца

Това не са сатанисти.. истината е че има много хора на земята и трябва да се намалят. Единия начин е война, другия е глад, мизерия и болести - който е по-добрия. Естествен подбор - ще оцелеят най-здравите и добре подготвени. За много животни, хората са сатанисти. Замърсихме водите, натровихме земята с химия и пластмасови отпадъци. И какво ?! Огледай се как живеят 99% от хората. Някой живота им минава без едно дърво да за засяло - ахо, ихи, веселби и това е.. безполезен живот

25

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тая пропаганда вече ! Някъде може и да има екстремна жега, но в България това са нормални температури за лятото. И преди 30 години си беше толкова горещо. Баба ми в тия жеги ходеше да бере лук на полето. Сега водички раздават, стоите в климатизирани помещения .. ее голяма работа. Все едно сме ***. Като ти е горещо ще отидеш на сянка..

24

План до 2030

преди 8 месеца

Зануляването в ход. Планът им е до 2030г. Недостиг на стоки, на лекарства - това е началото. За сатанистите няма спирка. Още спете, овце такива

23

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

"Според Световната банка..."Ахаааа,ето "причината" за глобалното затопляне и "недостига на храна" в колониите на тлъстия Запад :) Жегата убива,но изобщо не може да се сравни с жестокостта,алчността и безумието на рептилите глобаляги!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Бедни и гладни ама правят деца на поразия. Толкова ли нямат акъл.

21

в Русия

преди 8 месеца

В Русия няма и не се очаква недостиг на храна. Проблемът на Русия е населенбието, Русия може да изхрани поне 2 милиарда населние, но сегашното населени от 150 милиона не е достатъчна критична маса за затворена икономика. Минимума е поне 500 милиона а най-добре 1.5 милиарда.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Виж ти, топлото и влажно време било вредно за реколтата. Ами сейте ориз в снега, бре! Аман от простотии.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Ей технологии за обезсоляване на морската вода има,ама рептилите не разрешават.Как спят спокойно с толкова пари под възглавницата,като знаят,че деца по земята умират от глад?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Някой знае ли заболяването легионера дали е свързано с жегата в Полша? Цел град в Полша до границата на Украйна са заразени с легионела.

17

Анонимен

преди 8 месеца

В жегата е нормално да се работи по-малко. Не всяка професия позволява. За това има лятна почивка. Това не е туристическа приумица. Ако в Индия са толкова зле, да не пращат луноходи.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Лято е...нормално е да е жега.Вие сняг ли искате?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Ей сега ще стана зелен, защото много, ама много ми дреме за хранителния глад в тропика.

14

Безимен.

преди 8 месеца

60 процента от храната която се продава се изхвърля!! И на жега и на студ!

13

Не

преди 8 месеца

Това онова не не и не

12

Незнам

преди 8 месеца

Колко пъти да повтарям че няма да ти помогнем

11

Рагу

преди 8 месеца

А споменатата в статията "световна банка", с какво може да им помогне? Да не би да ги нахрани с голи обещания и кредити?

10

Забранихме

преди 8 месеца

Храните от Русия и Украйна, забранихме торовете, Газа, петрола на пазарни цени - за каква жега говорим , освен за студената война в международните отношения и гротескни пазарни отношения?

9

Хората се убива сами

преди 8 месеца

Всички се бутат в големите гета, изоставиха земеделието и чакат някой да ги нахрани с чушки и домати