31

Анонимен

преди 10 месеца

Движението ще бъде задръстено от тестващи милиционери, всичките коли в българия ще бъдат конфискувани и в бъдеще всички карачи на леки коли ще започнат да карат колелета и тротинетки! Всички конфискувани коли е добре държавата да продаде ефтино на русия, понеже в българия няма къде да стои този бyклyк и небето ни ще стане отново като от коприна.

30

Анонимен

преди 10 месеца

До 14Пет пари не давам за парлинга в Пловдив ,отиде на гробището да видиш колко млади момчета и момичета има дето са си отишли без време .Заради същите тия къде са с бързи коли .

29

Анонимен

преди 10 месеца

Пиян и дрогирани ,ще карат без санкция .Вземат му книжката и той пак си кара .Българина си заслужава съдбата

28

Анонимен

преди 10 месеца

Как пак ни обработват.Кирчовците направиха кирлив закон в противоречие с правото (не може едно и също престъпление да има различно наказание - в случая цената на колата може да е от 200-200000), сега се оправдават с глупости и пак ни манипулират. Било доказателство, ама бай Минчо бил виновен, ала бала.Вън бе недорасляци. Къш, къш, къш.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Българина си заслужава съдбата ,да живее в беззаконие ,и да е най беден .Въпросният експерт дето казва че се е създало напрежение защитава убиици на пътя .

26

Анонимен

преди 10 месеца

28, да ти пожелавам ли да го изпиташ на гърба си...друга песен ще запееш тогава

25

Анонимен

преди 10 месеца

До 27 : Да си седят в къщи. Пътя не е за инвалиди.

24

до 22

преди 10 месеца

Има хора с хронични заболявания, умнико мамин сладък -те в къщи ли да си стоят? Нали приемат медикаменти всекидневно но не им пречи на шофирането.Отговорно поведение бил имал...Я мисли с тази глава!!!!

23

баба мара

преди 10 месеца

взема се книжката на съпруга на жената се остава колата да кара децата наградина или на училище какви са тези прос-то-тии които се измислят в нсоставка и нови избори такава некомпетентност не е имало досега

22

Анонимен

преди 10 месеца

"Правен абсурд" - това е всеки закон, който не се харесва от обичайните нарушители.

21

Божанков :

преди 10 месеца

Къде сбъркахме...

20

Анонимен

преди 10 месеца

Поредното правно недоносче сътворено от политическия Франкенщайн...Не се мисли, просто се предлага нещо, да мине между две четения на нещо трето...Цялата им работа е такава - няма акред. лаборатории и се топат резултати половин година...няма проблеми - важното е да се дадат бронираните машини за Украйна, да се смени нац. празник и да се бутне един паметник...Гении

19

Анонимен

преди 10 месеца

що моята не я взеха? Откакто въведоха този закон съм проверяван 4 пъти. Нито пия нито ползвам наркотици, а когато съм болен и пия хапчета - стоя си в къщи и не помислям за шофиране. Нарича се "отговорно поведение".

18

Дзъ

преди 10 месеца

Оценка на возилото - по таблиците на застрахователите. Един месец на съхранение - по начин по който возилото е без оглозгване и щети. Бърза процедура и плащане. Ако пияндето-наркоман не плати в срок - търг - всеки месец. Парите от търга в бюджета и следващия. Ще се пореве месец, два и до една година ще има повече мисловна дейност сред населението.. предполагам.

17

Истина

преди 10 месеца

какво има да се чуди и спори, колата се отнема защото не се спазват законите. Същото е да имаш пистолет да си гърмиш на ляво и на дясно да убиваш, и те да ти го оставят! ако колата или пистолета си седят мирно те не убиват, убиват хората които ги използват!

16

A

преди 10 месеца

Проблема е, че с настоящите тестове за наркотици доста невинни хора ще го отнесат. Да си оправят тестовите и лабораториите и тогава да въвеждат подобни закони.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Само в днес.бг коментарите, може да срещнеш експерти и перфекционисти във всички сфери на живота. За тях, грешки няма, не стават и всичко е оправдания, понеже видиш ли, всички са наркомани и алкохолици, защотосправедливите и безпогрешни тестове са отчели така. В тази връзка ви пожелавам само веднъж да се сблъскате с фалшив резултат, и да ходите по мъките и автобусите 6 месеца, с автомобил със свалени номера, на паркинг пред районното.

14

До 5

преди 10 месеца

Само "перфектни" и "доценти" в интернет. Не ви ли писна?

13

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 5 - И като ти писне 0.8, защото си пил лекарство за кашлица и ще дойдеш тук развеван, да ми се обяснаваш ...

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тя лошата практика си я има. Станало е нещо в махалата - товята кола се води доказателства и седи а един паркинг, с клющчовете, с всичко. И понякога, ей така, за кеф, си я карат. За това време нямаш никаква компенсация, ако има износване, повреди и прочие, просот казват, че така са я взели и ще ти трябват двама адвокати, един да говори със съда, друг с прокуратура и накрая нотарус, да опишеш всички, а тук са вече 10000 лева.