168

Анонимен

преди 10 месеца

Наградата й е достатъчно голяма за да пътува сама. Все пак според българските медии е световна вицешампионка, нищо че по рейтинг е 157-***.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Разгледах й снимките във ФБ. Има доста голими бомби и смело ги показва на повечето снимки. Браво.

166

Анонимен

преди 10 месеца

Нюргюл Салимова трябваше президента Румен Радев, Бойко Борисов, Ахмед Доган от ДСП и цялото стадо от парламента да я закарат в Баку и там да пиршествуват докато тя играеше на шах с шаховете по дъската с шахмат!

165

Анонимен

преди 10 месеца

Българската държава не трябва да оказва никаква подкрепа на избирателките на турската етническа партия ДПС.

164

Do 160

преди 10 месеца

Да, не е за всеки, а най-вече за хората с талант и дух. Постиженията в спорта са огромен престиж за всяка една държава, така че средства трябва да бъдат осигурени, а даденият спортист (когато говорим за супер надарен токъв) е отдаден само на подготовката си. Просто нашата държава, всъщност ние, трябва да решим дали искаме по света името ни да се свързва с престъпници и далавераджии, или с това, което постигат надарените млади хора у нас в областта на спорта, науката, класическата музика и т.н.

163

Анонимен

преди 10 месеца

На турнири плащат по 10 бона само за първо място а останалите са по 200-300 $ МРЗ.

162

Анонимен

преди 10 месеца

До Пиня ла *** Дай данък имоти и ще плаща на Нургул. Не плащате на държавата а искате само пара. Бербатов и др. футболисти са с по 100 апартамента. Топалов е с 20 апартамента.

161

Бай Медьо дьо ганьоф

преди 10 месеца

България е длъжна да ни отхранва нас всички дьонмета и потурнаци, потомствени предатели и ***,, тъй е според шериата. Ююююююююююююююю

160

Анонимен

преди 10 месеца

Може да я сложат учителка на децата по шах на 1000 лева заплата и така ще се издържа. На турнирите колко си искара.

159

До 155

преди 10 месеца

Говори момичето и на турски,и на английски,и на български ,и то на много добро ниво, проблем ли има Рачко?

158

Пиня ла путана

преди 10 месеца

Само 93000 лева помощ от държавния бюджет,не сто хиляди :)Къв шах,кви пет лева?

157

Bormann

преди 10 месеца

Депортирайте туркинята обратно в азия, провалила се на поредното световно

156

Анонимен

преди 10 месеца

Държавата плаща само ако стане шампионка и то солидна сума. За другите пари има спонсори и тв права както е футбола тениса и т.н.

155

До 150

преди 10 месеца

Ти товарище какво направи след като знаеш за откраднатите пари от федерацията преди години,има прокурори,има полиция.И според теб е нормално ли е това което се случва???Не отговаряй ,няма смисъл,явно си от шестата или седмата федерация

154

Анонимен

преди 10 месеца

Тренира онлайн има всякакви софтуери и са без пари . Няма нужда от скъпи трениори. За хотелите ще си плаща няма как но нали получава награди. Има и по-евтини хотели според бюжета. Спортът е скъпа професия и не е за всеки.

153

Анонимен

преди 10 месеца

Щото държавата даде 100хил. лв. за Пиня ЛаПутана, а за един талант като това (на всичкото отгоре красиво) момиче няма и 1лв. Айде да започнем да назоваваме нещата с истинските им имена. Айде стига с тая политкоректност. Айде най-накрая да разберем, че докато си пишем по форуми и социалки....други хора превзеха и ограбиха държавата ни. Айде най-накрая да се събудим и изметен ***, преди той да е измел нас!

152

Напомняне

преди 10 месеца

Звучи повече от познато това. Нима след настъпване на така наречената демокрация, има положителен напредък в развитието на страната ни? От там и съсипването на спорта. Как може, преди 89 год, да има безплатни школи по всички спортове, съответно със стотици хиляди деца, а сега какво- платени всичките, и една нула, за подкрепата ? Честита Ви промяна, от евроатлантиците .

151

Пет федерации

преди 10 месеца

Гигантско крадене и нищо насреща. Това е хавата в България.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Бургул може да поиска и няколко трениора с по 1 милиона $ заплати, Каспаров Топалов и т.н. и бг откъде ще ги вземе.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Радвам се за турчето, ама поне в интервютата си да говори на български език. Само не вменявайте, че е българка. Туркиня е. Прекрасно е, че се състезава за нас, умно, надарено дете. Но както българите в Украйна и САЩ се наричат българи, въпреки че имат тамошно гражданство, както има българско малцинство, както гнусните арменци и те се наричат арменци, въпреки че са с нашенско гражданство, така и това дете е турче. Няма нищо лошо, наистина нищо.