9

Зозо

преди 9 месеца

Да иде пак да си пее чалгите в Севастопол, къде се бута при румънците?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Щото се занимава с реклама на хазарт.Браво на Молдова, очевидно мисли за своите граждани.Не разградения двор БГ в който 4 те в света превърнаха спорта в хазарт и мангизи.

7

ЗВЕРОБОЙ

преди 9 месеца

Едут-едут БТРы По Донбасской стороне,И наследники Бандеры Порасселись на броне. И сверкают касками, Лица скрыты масками, На шевронах свастики, Ищут, где здесь ватники. Не спасать, не защищать, Едут-едут зачищать: Москаляку на гiлляку I на палю комуняку! На шевронах свастики, Ищут, где здесь ватники. Если так, то я здесь первый, Первый русский коммунист! Дед не сдрейфил в сорок первом, Да и я не пацифист! По ту сторону прицела Поднял голову фашизм, Не проедут БТРы, ...

6

Анонимен

преди 9 месеца

ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПУСНАТ И ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА

5

Анонимен

преди 9 месеца

Молдова доказа че е следващия фашистки режим след Украйна който трябва да бъде денацифициран от Путин.

4

Боби

преди 9 месеца

Поредния пример за ширещия се НЕОНАЦИЗЪМ подкрепян от западните спонсори. Такова нещо освен при Немците с техния Нацизъм и Анти Семиизъм другаде не сме виждали!

3

Зозо

преди 9 месеца

Калашников, калашников.......... Айде обратно у Сръбия. Руските слуги не са добре дошли никъде по света.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже и той показа необяснимо любов към Путин, сега му затварят вратите под носа! Човек трябва да има граница на езика си...

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това е един от хората рекламиращи хазарт.Поздрави на продавачите на отрова рекламиращи хазарт ,Иван и Андрей ,Геро ,Рачков ,Криско и Азис .