67

АнонимеН

преди 10 месеца

ЕТО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ УДРЯ МНОГО ПО-СИЛНО ПО ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ! КОЛКОТО ПО-СИЛНО СЕ УДРЯ ТОЛКОВА ПО-ЕВТИН ГАЗ ЩЕ ИМА ЗА ЕС! А СЛЕД КАТО ПУТИНА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ И ФЕДЕРАЦИЯТА АВТОМАТИЧНО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И ЩЕ ИМА МАКСИМАЛНО НАЙ-ЕВТИН ГАЗ ЗА ЕС! ПРОБЛЕМА Е ПУТИН! ИМА ПУТИН ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА ПУТИН НЯМА ПРОБЛЕМ!

66

Анонимен

преди 10 месеца

Това защото ни въртят номера и не ни приемат в Шенген, въпреки че от години България изпълнява 100% от критериите за Шенген. Господ гледа, забавя, но не прощава.

65

Спокс бе

преди 10 месеца

Еее споко, скоро ще си чупнат нещо от Рашистан, земя бол, нема драма :-)

64

До 62

преди 10 месеца

За такава трудна роля е нужен професионалист. Няма как обикновен човек да я изиграе. Затова наеха професионален актьор и то не какъв да е ами евреин.

63

Анонимен

преди 10 месеца

А на територията на ЕС има ли достатъчно червеи и насекоми да изхрани населението си, или ще си намери от некъде некакви евтини доставчици на скакалци и червеи за да се изхранва?

62

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски е истински професионалист. Като го закарат някъде ръкомаха естествено, убедителен поглед, жестове, мимика, патетика, плам в очите - всичко точно при всяка ситуация, дали на Евровизия, дали в някой Парламент, с Риши, с Байдън, с Шолц, навсякъде е класа. А идиотизираното западно население наблюдава този спектакъл и приема всичко за реалност и ръкопляска когато парите от данъци отиват в Украйна. Зеленски напълно си е заслужил милиардите които направи за последната година. Но това е нормално, западните извратеняци за толкова одебилчени, че те и Джеймс Бонд приемат за реалност, а и нашите

61

Анонимен

преди 10 месеца

Всяко второ африканче го кръщават Вова, всяко трето Гена!

60

Споко

преди 10 месеца

Споко, индустрията на ЕС минава на енергия от вятърни перки и слънчеви панели и ще компенсира рецесията.

59

до анонимен

преди 10 месеца

"""Цените ще растат и населението на ЕС все повече ще обеднява""" ---- Въпросът, е - Кога ще побеснее и ще потърси сметка на политиците си! Това се отнася и за нас!!!!!

58

Ммда

преди 10 месеца

И Спартак Москва ще спечели шампионска лига.....

57

Анонимен

преди 10 месеца

Ще бъде много по-тежко отколкото 90те в Русия. Тогава в Русия имаше голяма престъпност и разграбване, но винаги е имало достатъчно топло и продоволствия, руснаците не са гладували и студували. Сега обаче европейците може да гладуват а студуването е сигурно, и ще има война между мигрантите за място под слънцето, най-вече между мюсюлманската диаспора и украинската мафия която изцяло ще се изнесе в ЕС след като Русия прочисти Украйна. Впрочем няколко милиона украинци вече вилнеят на запад и конфликта с местните малцинства е неизбежен.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Вчеран един приятел са върна от ЕС и разправя че заведенията и хотелита са пълни, народа си живее и си кара новите коли по магистралите, няма никаква криза, има криза само с изветрелите глави на русифилите които пускат опорки.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Идеологически и политически нито една наричаща себе си цивилизована страна няма да посмее да сключи каквато и да е сделка стискайки кървавите ръце на военнопрестъпниците от нацистка Русия

54

не глад ами ламбада

преди 10 месеца

Няма да гладувате, в Европа няма да има глад. Просто ще стане както 90те в Русия след СССР - обедняване, престъпност, висока смъртност(12 мил. загуби Русия), но пак ще се живее, Русия да не би да рухна след разпада на СССР, да не би да са гладували - беше ужасно, но глад не е имало. Разликата е, че Русия се възстанови, а ЕС никога няма да се възстанови защото няма да намери енергии за икономиката си, ще си остане като латиноамериканска страна, но и така се живее, как живеят в латинска Америка, и даже самба танцуват.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Загниващия капитализъм е 9/10 от световната икономика!

52

Анонимен

преди 10 месеца

По всичко е ясно, че нацито Путин и ТерорРусия ще бъдат псувани от милиарди хора по света.Но всяко зло за добро, ще се намери нова газ, ще се преориентира икономиката и енергетиката, ще може да живее много по-свободно и без "асвабадителката" Терорусия

51

Анонимен

преди 10 месеца

Ученици от четири училища в Москва ще започнат да учат африкански езици от 1 септември 2023 г. Огромни ресурси има в Африка. А руснаците за разлика от постзападняците не избиват местното население, а сътрудничат взаимоизгодно с него. Важно място е Африка. С когото е тя, той ще победи със сигурност. А Китай и Русия са много силни там.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо,Не ме интересуват Наркомана Холандия!

49

Анонимен

преди 10 месеца

тука са пуснали платените на рашистан, не мога да повярвам народа да е толкова заблуден и да се поддава на такава пропаганда, че без рашистан ще умрем от глад и студ... божкее събри си вересиите

48

Анонимен

преди 10 месеца

Русия вече има над 250 местни православни свещеници в Африка. Африканците с желание учат руски, има десетки студенти от Африка в Москва в Духовната академия и семинарията.