59

Мдаааа

преди 9 месеца

Имаме голяма нужда от червени чу *** ни и червени ку ку мяв ки. Броят им намалява. Не остана кой да ни паразитира.

58

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

До Моряк номер 29. Докато морските ни сили станат добри,ще помагат съюзниците ни от нашето НАТО. Не разглеждайте българската армия изолирано. Ние сме част от НАТО и сме затова най-силни в Света.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Българските слуги на посолствоТо имали желание да провъзгласят черноморска доктрина, но зощо ти е допълнителна доктрина, след като вече имаш пакт "Триморие"?

56

Моряк

преди 9 месеца

Морска доктрина с 2 гумени лодки и плавници и шнорхели от полУтиците не можем да скърпим , Чуков !

55

Далай Лама

преди 9 месеца

Чуков , каква национална сигурност ??? Та я погледни, управляват ни *** и предатели, чуждопоклонници и шпиони, дори преЦеднта е шпионска пионка на Москва ! България сме я оставили на откровени мародери и ще си понесем последствията от тази глупост !!!

54

Сакън, недей

преди 9 месеца

До Гумена лодка: Имаме повече адмирали отколкото военни кораби.

53

Гумена лодка

преди 9 месеца

Ммм да, морска доктрина осъществявана с гумена лодка.

52

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Анонимен "В чужди води"? Трябва да е ясно за какви "води" става дума. Териоториалните води са част от територията на морската държава. Русия не е навлизала в чужди териториални води. Но в изключителната икономическа зона могат да влизат всички кораби, ограничението е, че без разрешение не могат да ловят риба и да добиват полезни изкопаеми.

51

Анонимен

преди 9 месеца

do 51 - То и Украйна нямаше нужда от това, ама не я питаха нали.до 50 - Да, твой военен кораб да качи на абордажд чужд кораб, в чужди води и да развява автомати, въобще не е нарушение на никакви мевдународни права, ама ич... ;)

50

Малко за политика

преди 9 месеца

В наш интерес е да има мир в Черно море. Дали Русия ще инспектира кораби или не, това не ни е проблем. Но откъдето и да купуваме нефт, все през Черно море трябва да мине. Ако бяхме построили на времето нефтопровода Бургас-Александруполис, сега можеше да го ползваме и в обратна посока, но откъде толкова акъл у нашите евроатлантици. Тогава беше важно да се провалят всички икономически проекти с Русия - и нефтопровода, и Южен поток, и АЕЦ Белене. А на ниското м'агаре всеки се качва.

49

Анонимен

преди 9 месеца

В България има много чукчета!

48

Нашата доктрина

преди 9 месеца

Нашата доктрина е ясна - да си траем, и да не се пъхаме между шамарите. Който иска да воюва с Русия в Черно море - прав му път. Ние нямаме нужда от това.

47

СЪС СИГУРНОСТ

преди 9 месеца

руснаците не са погазили никакво международно право.;но ние си чешем езиците

46

Анонимен

преди 9 месеца

до 45 - Ново, ново от 40+ г. В нея е свободно корабоплаването, а ресурсите се разпределят от държавата на която е. Руските действия са си чисто пиратство и окупация. Поредното нарушение на световното право и договорите, които те самите са подписали. Поредното доказателство, че на руснак за нищо не може да се вярва.

45

ТАЗИ ИДЕЯ

преди 9 месеца

СЪС СИГУРНОСТ Е ПРОШЕПНАТА ОТ ПОСОЛСТВОТО!Как пък винаги се намират ***-да се бият за интересите на Великите сили?

44

Анонимен

преди 9 месеца

Българските слуги на посолствоТо имат желание да провъзгласят черноморска доктрина, но доктрина не се учредява от слуги и не се прави с въшkи.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не знаех, че досега толкова усърдно сме правили проучвания в Черно море и пустите руснаци ни попречиха да открием огромните находища. Как пък точно сега аха да ги открием и лошавите руснаци ни спряха. Голяма работа са руснаците. Все ни пречат. И на Марс да се преселим пак ще ни пречат по някаква причина да немаме щастие на тоя свят.

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 41. "Икономическа зона" е някакво ново недоразумение също както "зоната на наблюдение на ПВО" а не въздушно пространство. Както се вижда в тия зони само се репчат и с това си остават.

41

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 45. Кво си успел накрая бе ?

40

Анонимен

преди 9 месеца

до 44 - То в началото на възстанията за освобождение от турско и пари сме нямали много, и пушки сме нямали много, и въпреки такива като теб и руснаците са се случвали и накрая сме успели. Та живей си с робското мислене и поговорката "Преклонена глава, сабя не я сече".