52

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайте да не ги направите топ пилоти за месец два.....

51

Анонимен

преди 9 месеца

Левопардите не струват. Ще видим и тези бракми. За бой по Нигер са супер оръжие. В истинска война ще ги тестваме. За какви тенекии сме дали милиарди.

50

bl

преди 9 месеца

В момента всички съществуващи изтребители превъзхождат ф16. Рекламират го само за продажби.Не ми е ясно как ще се оправдават когато свалят тези таралясници. Сигурно ще напишат че един ф16 е свалил 9 Су35 с ракети, 12 МиГ29 с бордовото оръдие и след това когато е останал без боеприпаси е догонил бягащ МиГ31 и се е забил в него с таран. Пилотът, разбира се, ще е оцелял след падане на руска територия и собственоръчно ще е унищожил 5 танка Т90 преди да се завърне в Киев като герой.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Русия наскоро се сдоби с най-новите ракети въздух-въздух,които ще бъдат инсталирани на 4+ и пето поколение изтербители.Су-27/34/35 и Су -57.Като добавиш и съвременото ПвО тези ефки ще са като брадлитата

48

Летец

преди 9 месеца

И нека сега да ги тестват и на бойното небе и да ги видим в сравнение с руските изтребители.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Западът е обещал да даде на Украйна 10 изтребителя F-16, а Русия има 1000. Като се има в предвид, че Русия е технологично изостанала и не разполага с високи технологии, и за децата става ясно, че един западен изтребитeл се равнява на 100 руски, и това е напълно достатъчно руските изтребители да бъдат унищожени. Западните изтребители пристигат, украинската армия напролет като изсъхне почвата минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва. Само трябва да сапортваме Украйна с пари и оръжия дотогава, каквото и да ни струва това, няма начин Украйна да не победи, няма начин.

46

2-3 години

преди 9 месеца

2-3 години са нужни за обучение на военен пилот колкото да може само да излети. Да води въздушен бой и поразяване на военни цели и дума не може да става.

45

хи хи хи

преди 9 месеца

6 месеца обучение

44

Кравар мучи на луна

преди 9 месеца

до 23 когато Ф-ките и Грипените дойдат, ще ти кацат у задният двор.

43

Анонимен

преди 9 месеца

В България не се казва, но самолетите, за които става дума, имат един много сериозен недостатък: командват се от едно място. Което значи: като се порази командният пункт, отива по дя...те всичко. Освен другите технически несъвършенства: много дълга писта на излитане и кацане, слаба маневреност във въздуха и т. н. Лошо ще е да се стига до употреба на Ф-16, в момента строят нова писта в Унгария, искат да я въвлекат в конфликта, в Украйна няма писта, ако започнат да я стоят, ще се забележи и край.

42

Ехаа

преди 9 месеца

До 51 Анонимен виждал ли си сериите на Москвич 3,4, 5 и 6 бре кравар вмирисан..Отвори тубата

41

Анонимен

преди 9 месеца

руски ракети за украински пилоти и горящи ламарини на ф 16 :)))

40

Альоо

преди 9 месеца

"рушoфилски глупости надрънкани от страх и усещане за неизбежен разгром на Русия." Тая мантра е повтаряте от 2014 година! Скоро ще станат десет години повтаряне на глЮпостТи от GейЮръп дружинката, а Русия си я има! Излагате се...

39

Анонимен

преди 9 месеца

При никакви положения Дания и Холандия не могат да доставят достатъчно Ф-16 на Украйна, за да е в състояние да се противопостави на руските ВВС. Цялото упражнение е излишно. И за Леопардите обясняваха как щели да променят хода на войната след което новините за тях просто изчезнаха.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилството се чуди как да се самоуспокои. Самолетите са много стари, пистите не стават и т.н. рушoфилски глупости надрънкани от страх и усещане за неизбежен разгром на Русия.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Вдигнеш ли се на 30 метра над земята, си видим. Нямат шанс з аоцеляваме.

36

Анонимен

преди 9 месеца

... и ще продължи до края на 2025 г. Ще има ли Укропия или ще има окрайна на РФ?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Кинжал са по-бързи от ф16 и ще ги пукат. 100 милиона $ отиват на вятъра.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Войната тепърва започва. Целта е да докарат Русия до просешка тояга и ще го направят. Затова дават по малко оръжие на Украйна.То хем е достатъчно за да се борят с окупатора, хем не е достатъчно за бърза победа. Само незнам руснаците толкова ли са ***, че повярваха че могат да спечелят война на изтощение срещу запада.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Става за исторически възстановкки