325

Радев е пътник

преди 10 месеца

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

324

Анонимен

преди 10 месеца

До Радев-матрьошка Изскочило ти е мозъчето мойто момче. Посети спешно психиатъра, трябва да се намеси медицинско лице.

323

Радев-матрьошка

преди 10 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

322

Анонимен

преди 10 месеца

Петков, Борисов, Иванов, Пеевски са фундаментът на възкръсналата българска мафия с прибавяне на нови още по-драстични елементи.

321

Анонимен

преди 10 месеца

крим е завладян от татарите от Руската империя.лена изобщо не е политик .КАКВО ИМА ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ ПОВЕЧЕОСТАВКА НА СГЛОБКАТА!

320

Анонимен

преди 10 месеца

Петков и Борисов, Христо Иванов и Пеевски са фундаментът на възкръсналата мафия с прибавяне на още по-драстични елементи. Това се постига само с вероломство и изплюване в лицето на електората. Но както са тръгнали, ще докарат народни вълнения и протести, а може да се стигне дори и до гражданска война. И това е обяснимо - всичко е тотално подменено.

319

Анонимен

преди 10 месеца

Че Радев е русофил-популист не е тайна, особено като го слушаме за чий бил Крим и как щял да се бори с цензурата около трети март и кой ни е освободил. Същевременно престъпниците от БСП/ДПС/ДБ/ГЕРБ (и много други) са крадци и лъжци и това е факт. ПП дойдоха с обещанието да ни освободят от тях, но усетиха, че е по-лесно да са част от схемата. Това е нещото, което ги принуди, не Радев. Радев няма да получи импийчмънт, понеже кой ще е националният враг, ако него го няма. Нали сега ББ и ДП са добри.

318

Анонимен

преди 10 месеца

не забравяйте че наглата бългрска отврат е ПРИНУДЕНА да живее на гърба ви и да ви разпределя парите, нагла типична българска отврат смрад

317

Анонимен

преди 10 месеца

Много интересно как имаше едно посещение в ЮАР и после резко думнаха някакъв мафиот свидетел там.

316

Наблюдател

преди 10 месеца

Оффцете не могат да проумея, че няма значение кой управлява и кой какво иска! "Конците" на местните кукли се дърпат от далече. Територията оглавява всички черни класации.

315

Анонимен

преди 10 месеца

Нали уж Алексей Петров бил "архитекта" на сглобката? Да не излезне, че там зад гвардейците са се дундуркали с Алексей? Докато беше жив, никой не смееше да говори, сега след смъртта му всички много смели станаха и започнаха постфактум да говорят за "мафия" и за "мутри".

314

Анонимен

преди 10 месеца

Най ме интересува какво казва един парапетния "политик". хи хи хи

313

Анонимен

преди 10 месеца

Ленче, когато пияни скачахте по площадите, да беше проверил в Гугъл кой е Румен Радев, защо иска да отпаднат санкциите за Русия както и защо прокуратурата искаше да направи проверка в президентството! Сетила са Мара да се побара!

312

шопендар

преди 10 месеца

АКО НЕ БЕШЕ РАДЕФ НЯМАШЕ И ТЯХ ПП ДА ГИ ИМА,НО ВСЕ ЕДНО ЩЯХА ДА СА ДРУГИ ОТРОЧЕТЯА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ДС.ЕТО ТЕЗИ ОТРОЧЕТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПЪРВИ,ЗА СЕ ПОЛУЧИ ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ВЛАСТА,И ДА ПРИМАМАТ И СИРОМАШКИТЕ ЧЕДА ДА СЕ ВЪРНАТ ДА ИМ РОБУВАТ.ДОКАТО ТАКИВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ОБРЕЧЕНА.

311

КРБ

преди 10 месеца

Тази не беше ли от един пилон, пардон - парапет???

310

Анонимен

преди 10 месеца

Не обвинявай ген.Радев, Лена, причината за това съюзяване е жаждата ви за власт и възможността безпрепятствено, на свобода, да крадете пари. От Козяк 16 ви наредиха да вземете властта , но вие направо се наакахте. От всички политически партии досега само Б.Борисов стори това,което вие направхте,но той си е бивш пожарникар-милиционер и еднокнижник.В името на своето оцеляване предаде цялата си партия, а неговите близки съратници с изключение на Д.Добрев и сега на Вежди Рашидов мълчаха като пукали.

309

Обръсни мустака

преди 10 месеца

Мустакатата ще каже, че пак Радев е виновен, защото е накарал киро да хване парапета.То бива да ни вземат за канарчета, ама тая мина всички граници.Не, не ви е виновен Радев и не той ви е накарал едва ли не насила на направите сглобката с гробарите, а посолството и ти това много добре го знаеш, но се опитваш да заблуждаваш. Тая е много ниска топка и няма как да и се получи дезинформацията.

308

Анонимен

преди 10 месеца

Пази боже какво дочакахме, една пачаврадани да ни подрежда управлението на държавата.

307

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

306

Олеле!!!

преди 10 месеца

Хапчетата си смени и диларът на пица!!! Гледай да си има и стълба!!!