547

Да

преди 10 месеца

Си го вземат, подарък от все сърце!

546

Анонимен

преди 10 месеца

Ари ве още ли не сте го съборили това

545

Бумеранг

преди 10 месеца

Домът на моите родители е разрушен от бомбите на американски бомбандировачипрез 1943 година в София. Сега аз имам пълното основание да отида и оскверняпаметника на летците извършили това деяние, издигнат от българските майкопродавци в столицата !

544

Анонимен

преди 10 месеца

Абе интересно русия образува ли такива дела в другите страни като Полша където направо ги събарят без да питат? Или тук още ни имат за губерния?

543

Анонимен

преди 10 месеца

Русия може с бодра крачка да въри на майната си.

542

До 578

преди 10 месеца

Имате сключен меж. Договор за съвместно опазване на паметници. Толкова нерешени проблеми има България, а изкуствено се настройват хората и се лее омраза, за изкуствени пропаганди. Нито паметникът на Рейгън ми пречи, нито на САЩ летци, нито на ВСВ, нито 3-ти март ми пречи. Пречат ми беззаконието, корупцията, страданието на хората.

541

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

До Олимпий ПановОсвен да подготвим няколко масови гробни ями за поразените от епидемията "гоморашки сифилис" и да поръчаме един вагон хлорна вар от Солвей, за дезинфекция на обектите, с които ще пълнят ямите...

540

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

"Интернетът като масова комуникация също е от Франция" - те такава простотия не бях чувал до сега. Интернет (наборът протоколи, методи, процедури, ...) е разработка на DARPA, агенция на USDoD (който иска - да отиде да почете не-много-малко на https://darpa.mil и https://army.mil), в кооперация с няколко американски корпорации и водещи американски университети (няма да цитирам), а по някое време даже го оставят за ползване и от цивилни...

539

Цъфнахме

преди 10 месеца

Премахнахме сградна инсталация. Намалихме инфлацията. Уредихме Закон за Пътищата. Оправихме здравеопазването. Едни хубави пътища, една дупка няма. Няма битова престъпност. Улиците се мият всеки ден. Спортът на децата е безплатен. Ток, бензин, газ, парно, вода, храна, качествени и евтини. А пенсиите, най-високите в Европа. То бива, пропапаГанда и агитация. Но всеки народ си заслужава управленците. България изчезва, те ни занимават с паметници.

538

Айде

преди 10 месеца

До НаглециКакви 4 хилядници, в коя година си??? С тези пари и една седмица на морето не можеш да изкараш? Ти за инфлация чувал ли си? Поне десятка за половин работен ден иначе бачкай си ти тая работа. Айде плащайте че цените скочиха до тавана.

537

Наглеци

преди 10 месеца

За сетен път подчертават,че според тях ,руснаците и копейковците и четирихилядиниците, България е руска губерния. НАГЛЕЦИ.....

536

Коментар

преди 10 месеца

Формулата за решението на проблема е ясна от много време. Има футбулен отбор - има агитка-има вадали. Няма футболен клуб-няма агитка-няма вандали. Ако има вандали но не са футболни фенове са си чисти криминални елементи. А те или имат политически чадър или нямат. Ако имат се удря първо чадъра, ако нямат се пробва по закон, ако и закона не помогне, се действа по правилото бий да те уважават.

535

Анонимен

преди 10 месеца

Не знаех че Русия има правомощия да преследва български граждани на българска територия за премахването. на незаконно строителство което е изключителна българска държавна собственост

534

руски гъби

преди 10 месеца

тия наистина си вярват че България е тяхна. Май като видя руснак из София ще трябва да му избuвам подобни мисли с як neрдах.

533

Анонимен

преди 10 месеца

Демонтирайте по-скоро този така наречен "паметник", възвеличаващ съветските нацистки окупатори ! До 1939 г. България е била цветуща държава, една от водещите европейски държави. Вследствие договорката между гада Чърчил и нацисткия Съветски съюз България е подарена на кръволока Йосиф Джугашвили и окупирана от СССР. Не на нацистките символи и всяакви други атрибути, величаещи нацисткия СССР. (Първият нацистки преврат в света е ВОСР през 1917 г. !!!)

532

анонимен

преди 10 месеца

Русия ще ги хване да макарите !

531

тя

преди 10 месеца

Кои са вандалите ?!Криминални престъпници ,които властимащите ги употребяват срещу заплащане !

530

Коментар

преди 10 месеца

Интересно къде ще го образува това дело. Ако се образува в България, все едно нищо не е станало. Тук последния който ще бъде справедлив и безпристрастен е българския съд. за прокуратурата въобще не можем да си помислим. Ако се образува в Русия, резлтата не може да се приложи в България. Ако се образува в европейски съд пак е мисия пердута. Та единствения начин е бой по канчето без съдебни разправии.

529

Анонимен

преди 10 месеца

До 566 Гледай Америхрачката да не те удави!

528

Гроби Таласъмо

преди 10 месеца

Кви дела беее, три самолета с парашутисти и да оправят тая разбита държава