142

Анонимен

преди 9 месеца

Повече от ясно. Всичко се автоматизира слугинският труд е ненужен. Бачкаторите са чао.

141

Бай Дрън

преди 9 месеца

Гллупости. Кога една война е коригирала броя на населението или една болест? Да, страни като България са в криза и корекцията се прави от бай мнгл +емиграция на Запад. Но реално световното население не се променя, нали? Просто като в казармата е, населението блуждае. Ето, сега има огромна война. И с колко коригира населението тя? Ами тая война предизвика печалби, които водят до задоволяване на останалото население! Тпи капиталистически теории са това, да не казвам фашизтки.

140

Анонимен

преди 9 месеца

За какво намаление ми говори. В Африка и Средния изток е бум на раждаемост. Искат нестабилност в Европа, че им се смалява черджето. Многото им приказки не скриват желанието им за експоненциално растяща власт на една нестабилна човешка маса. Аре бегай от тука.

139

Истината

преди 9 месеца

Клаус Шваб и другите болни *** от СИФ ще се погрижат за това. Новата пландемия с новия ковиТ вариант е готова и вече се промотира по пропагандните CNN, Fox news, Sky news и т.н. Честито на неолиберастите! Ще могат пак да се боцкат на воля!

138

Анонимен

преди 9 месеца

К0мунистическият интернационал и техните еко терористи мислят само как да ликвидират повече хора, за да заграбят повече за себе си.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Аз едно не разбирам, защо книжните плъхове като този "учен" са убедени, че непременно ще бъдат сред оцелелите?

136

Анонимен

преди 9 месеца

Потърсете в тбата или по сайтевете - What is a woman - и изгледайте филмчето,д а видите, какво ни чака.

135

В какво вярват "

преди 9 месеца

За тези хора, цялва Вселена е просто атоми и енергия. Земята е студнеа и мъртва склала, всичка са просто купчина протеини, случйано пръкнали се в хауса. С напредването на новите технологии, надеждата им е, че ще могат да организират материяа във всякакъв вид и форма, демек нуждата о т биологичен живот отпада, включително и за тях. Те се виждат, като съзнанние в машина, което ще бъде пръснато из галактиката, а останалите "органични" и "бивши" техни събратя - като стъпало,което става ненужно.

134

Анонимен

преди 9 месеца

"Въпроса е дали ще им позволим и дали все още има хора,готови да се съпротивляват..." - Ето я една малка тайна - тези, котио са готови и способни да се съпротивляват, няма да бъдат засегнати ... дори напротив - ще бъдат облагодетелствани. И това е причината, цялото движение д аима такъв голям успех. Онези, способни да го спрат, спират да бъдат негова цел и започват да бъдат част от него.

133

Анонимен

преди 9 месеца

До Айде 138 - Първо ще си изплатиш дълговете на задоволително ниво, а тогава ще ходиш, да се биеш.

132

Анонимен

преди 9 месеца

До 137 - Искаш ли истината?

131

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 137 - Значи, искаш да ми кажеш, че този, котио има повече възможности от теб, не е по-добър? И който може д амисли и да се адаптира, не е мъдър? Та каквокаваш лудакооооо ....

130

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 140 - Почти един на на всеки пет под 20 годшна възраст вече. Но явно ... ти не знаеш.

129

Анонимен

преди 9 месеца

Чакай сега - защото вадя 50 пъти над средния доход за странта, аз съм виновен за проблемите ви? КАК ТОЧНО? АХХАХ? Та вие сте толкова луди, колкто и неразумни! Цяло чудо е, че оцелявате до 30-тата си година!

128

Анонимен

преди 9 месеца

"Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал." - АМи защо раждате?

127

Анонимен

преди 9 месеца

"Богаташите сте просто къpлежи, смучещи субсидии и пари по обществени поръчки." - Обществени поръчки? Субсидии? Това са инструменти на разни романтици, котио искаха,да има равенство. Изпълнят ли се плановете, не за вас нмяа да има ни трохичка, а общество ... да речем, че не всички ще са в него :)

126

Анонимен

преди 9 месеца

До 134 в крайна сметка за колко хомосексуалисти знаеш? Лорд Генчо ватмана. Азис ама той деца има. Други знаеш ли?

125

Анонимен

преди 9 месеца

"Водата ще изчезне,да ви видя тези с 30,40,50К,който се фукате ,тях ли ще ги пиете" - Кой мислиш че ще направи ака, водата да изчезне и кой мислиш, че ще я има ... АХХАХАХХАХАХАХХАХ

124

Айде

преди 9 месеца

Давайте по-бързо да се приключва вече. Писна ми ходя на работа и само да изплащам ипотеки и лизинги. И за какво, за едното голямо нищо! Ай с иктир веее. Хвърляйте ме на фронта и да приключваме.

123

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Учените не са нито добри нито мъдри. Компетенцията им е продукт на тренировка, и я упражняват в служба на зли хора. Което не ги прави нито добри нито мъдри - а по скоро глупави,и зли и много ама много продажни