10

кадесето

преди 15 години

МЕДИЙНАТА ПРОВОКАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА С НАРАСТВАЩО ТЕМПО!АБЕ АВТОРИТЕ ЩО НЕ НИ СВЕТНЕТЕ ЗА ТЕСТОВЕТЕ?ДАЛИ ПОЛУДЕВСТВЕНАТА ТАНИЧКА И МЕКА КИТКА СПАСОВА НЕ СА ГИ СЪСТАВЯЛИ!КАК ЛИ ЩЕ ДЕЙСТВА БГ/БОНД АКО НАСРЕЩА МУ Е ГОЛАТА ЧЕРВЕНА ГЪДУЛКА ДОНЧЕВА И ВОДАЧЪТ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ГЕЙ ЛЕГИОНИ МИНЧА СПАСОВА?ЕЙ ТОВА Е СЪРЦЕВИНАТА НА ТЕСТА!

9

Stefan

преди 15 години

Мен вече ме назначихаааааа. :P:P:P

8

Noname

преди 15 години

Забравих да спомена, че може да си като плондер, по широк,отколкото висок, може да си с по-малко IQ и куче, да си инфантил, хронично заболял, ***, ***, необразован, злобар, завистливец до н-та степен, психар.. пак си вътре....И малкото влезли отговарящи на критериите, ги буата такива и се опитват да свършат някаква работа... но не успяват да изкласят над множеството шуробаджанаци....

7

преди 15 години

Да, за съжаление ти си прав!Изключително точно и вярно казано!Само забрави да споменеш, че влезеш ли, няма излизане,каквито и дивотии да правиш,стига да не настъпваш в територията на висшестоящите, да не драпеш открито за техните постове,и предварително да съгласуваш всичко с началника.

6

Noname

преди 15 години

4-ти, ако имаш баща, дядо, вуйчо, лейчино, на дядоти френ, на баща ти баджанак в младежките години, на *** любовник, или бивш такъв, на сестра ти гадже, на родата рода .. може и да успееш да влезеш :)) Останалото са бошлаф и малко популизъм за да покажем колко сме принципни и демократични :)))

5

b

преди 15 години

заредил сьм апартамента сьс 1 голяма бутилка ацетилен сьс навита автомобилна свещ , трансвертер за високо напрежение и дистанционно---- 4акам ви колкото пове4е дойдете толкова по добре , преди 35 г ме спукаха от бой милиционери зади 1 партийна секретарка и ви мразя мрьсни убийци--- 4акам ви от 35 години!!

4

преди 15 години

Къде мога да подам документи за работа там? След някое време да ви издиря 1,2 и 3 :))) тогава ще ви покажа къде зимуват раците...

3

Читател

преди 15 години

Отвратително. Очаквах тези хора да са гъвкави. За да си съременния Джеймс Бонд трябва да си високо образован в специална школа!Не вярвам в тези кандидати за служители на Държавна агенция Национална сигурност ИЗБРАНИ КАТО НА КАСТИНГ ЗА МИМАНС И ДРЕБНИ РОЛИ В КИНОТО!

2

B

преди 15 години

сте или тьрсите такива ? Ами като намерите ония сьс 4уковете си ги вземете на работа или те работят при вас ? Запо4вате да прили4ате на 4ервените хмери -- за Пол Пот разбрахме кой е ! ? Веднага ДАНС и Народната Милиция да бьдат разпуснати и свободна продажба на орьжие за самозащита на населението от БКП-БСП ивсякакви престьпници !!!!!!!

1

oxoboxo

преди 15 години

простотии, пълни простотии...