143

Lan

преди 9 месеца

За да се направи засада на това място не "често", а в конкретния ден! Т.е. стрелецът е имал вътрешна информация, не може да клечи в храстите всеки ден камуфлажен и въоръжен. Абсурд е експерт по сигурността да е допуснал рутина. И е явно, че не се е чувствал застрашен, т.е. засегнал интересите на някого без и да разбере.

142

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

*** СМОТАНИ,АЗ БЕЗ ДА СЪМ "ЕКСПЕРТ" ЩЕ НАПРАВЯ ПО ТОЧНА КАРТИНА НА АТЕНТАТА.СТИГА С ТЕЯ ШАМАНИ И "ЕКСПЕРТИ"

141

Анонимен

преди 9 месеца

Не е нужно да си експерт, за да направиш такава прогноза.

140

SS

преди 9 месеца

Отново като чета лъха на непрофесионализъм . Кой е измъкнал килъра от местопрестъплението? Някъде го е чакала кола със запален двигател .После може да са се прехвърлили на друга .Със сигурност е имало и дубльор,ако нещо се обърка или оръжието засече . А ,ако гардовете се бяха намесили?, Кой ще ги елеминира,или отвлече вниманието ? Ама нашите ченгета...? Парашутисти ....?

139

Анонимен

преди 9 месеца

Тъкмо затова бащата на Кирил Петков отива в Канада, защото тук се забърква в прекалени много убийства.

138

ужас

преди 9 месеца

от рекламите които излизат непрекъснато на телефона ми , не мога да прочета някоя статия . никой не ме е питал дали искам да ги виждам . това е тормоз бе !

137

Анонимен

преди 9 месеца

Промяната ни върна 20 години назад, защото стана част от организираната престъпност.

136

Анонимен

преди 9 месеца

1. Разчиства се терен за нов покровител на каналите през страната. 2. Един човек с много власт преди време си рачиства свидетелите , евентуално да не го натопят пред Магнита , а може и документи да имат...Иначе както винаги, убиеца и поръчителя няма да се намерят и делото ще падне по давност.

135

Анонимен

преди 9 месеца

За нормалният българин едва ли има някакво значение кой е килъра.Нещо ставало в ъндърграунда...става това което винаги е било,борба за власт,пари и безнаказаност.Нека се самопозачистят още тези среди защото има още доста за изчистване.

134

в книгите

преди 9 месеца

на писателя Марков има Трактора , Бинев , Карло Луканов Туриста . Карло куфарчета и чанти на сик недал , Сигурноста на Карло е била обезпечена . Ял салама на паница , а на вестник да слага и да яде , като други не бил . Хрътката потегля да намери боса на мутрите и стрелец . Мирослава е по ячка и има татуси . Била е завъртяна на 45 градуса от бункер-катуна . Не засqкло oръжие , не хванат убиец, колко познато . X FILE

133

Калин

преди 9 месеца

Великите български "топ ченгета" вече си казаха тежката дума че убиецът не може да бъде заловен. Това и аз го знам а съм обикновен работник.

132

Анонимен

преди 9 месеца

така се пада на предателите без родници и слуги на русия! един по един ги отстрелват! и тоя е агент на дс! Никъде не ги обичат предателите, като почнт мнго да знаят, ги отстрелват!

131

Анонимен

преди 9 месеца

Станахме 97/8-а, когато по националната телевиия викаха Иво Карамански, да ни дава акъли и да ни оябснява, какво милси за спорта и политикта, преди да го гръмнат ... ПСоелднтие 15 години бяха заугба на време за "прехода" ни.

130

Анонимен

преди 9 месеца

137 - Има и още, дето не се чуват. Ама има и много "нови".

129

Анонимен

преди 9 месеца

Охранта, не само, че не видяла стрелеца, ами се упалшила и не го гонила, ама била на 30 метра от Петров, ама били и 3-***, а не 23-***, както бяха попринцип.

128

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 132 - Мароканец е бил ...

127

Анонимен

преди 9 месеца

Бил е Милен Фитката. Преди 2 години го скъса на изпит и още му има зъб

126

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 129 - На прекалено много хора. Алексей Петров му се носеше една особена слава.

125

Анонимен

преди 9 месеца

Поръчителят със сигурност не е българин. Това 101% сигурно! Или е руснак, или е американец!

124

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 127 - Цитарам,какво то си искам да цитиръм, товйта работа ... Има 1000 човека, които го искат това.