311

черните чували

преди 10 месеца

Почнаха да се върдалят труповете. В шахти в чували . По двама по трима . След ковидя 19 това е май масовото върдаляне на трупове. А хаерлия да е.

310

Роза

преди 10 месеца

Цитирам началото на един крим.роман:"Г-жа......знаеше,че ще бъде убита поради начина на живот,който бе водила,и заради тъмните дела, с които се бе занимавала."Нима това с пълна сила не важи и за убития днес ?!И той вероятно не е изключвал мисълта да стане жертва на убийство,но....трудно е да промениш начина си на живот на тези години!

309

Сър

преди 10 месеца

Върнахме се. В 1997 г. И пак отначало . Мутри вън ли вътре ли . Бешли мумамта.

308

ддддддддд

преди 10 месеца

Алексей Петров съсобственик на "Будаинвест" с Бойко Борисов пише тука по слухове също агент Буда от ДС.............Шеф на "Аполо и Болкан" като първото е класически гръцки Аполон а при второто още по-голям куриоз тъй като името Балкан е изцяло германско и никога не е имало общо с Болкан и България................По-голям отличник от Бойко в училище бил Алексей и затова се намразили

307

Бански

преди 10 месеца

Защо бе защо ?

306

Анонимен

преди 10 месеца

Поредния червен кръсник си замина. Партията ще го закъса още повече.

305

Анонимен

преди 10 месеца

Изпълнено от ЦРУ. Сега се развързват ръцете на правителството за смяна на шефовете на служби.

304

Анонимен

преди 10 месеца

Охраната е да ги пази само от народа. От килъp няма как охраната да ги опази. Все пак набелязания и поръчания дори и с борижилетка да се разхожда или да спи с нея, един изстрел в окото от снайперист и поръчката е изпълнена. Излишно се дават пари за НСО.

303

Анонимен

преди 10 месеца

Щом жената е видяла кой ги е застрелял, охраната не е ли видяла същото?

302

Анонимен

преди 10 месеца

Промяната се наакаха от страх. Няма кой да бди над далаверите им вече. Ще трябва да делят с останалите престъпници.

301

Анонимен

преди 10 месеца

Поредния алчен *** милиционер изпрал и узаконил през трупове и схеми кинти в бизнес и собственост- повярвал си че е недосегаем и застанал на мерника на поредния като него - ам катафалката ремарке няма..

300

ЖИТО ЗА ПОМЕН

преди 10 месеца

ВАША СВЕТЛА ТЪМНОСТ,КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ ОТ ПЪЗЕЛА?...

299

Една добра новина

преди 10 месеца

Въпроси

298

Анонимен

преди 10 месеца

И кво стана, бащата на Кирчо се оказа свързан с А. Петров. Харесва ли ви промяната ?

297

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ-СДС се върнаха на власт и отново започнаха убийства, побоища, грабежи,..

296

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ся не разбрах, про100 Киро ще пише закон да пази такива като Алексей Петров или ще пише закон за такива дето избиват подобни на Алексей Петров

295

Убиха Асан Омеров

преди 10 месеца

На 23 април 1962 г. в Бабинци проплаква Асан Ибримов Омеров. Дядо му Омер отглеждал волове, които по това време са единственото превозно средство "4 х 4" върху каменистите чукари. От колибата му в местността Трескавец се разкрива чудна гледка - ридовете криволичат към ниското, където е сгушен Тетевен и се вие долината на река Вит. Отсреща надничат старопланинските върхове Вежен, Паскал и Баба. Пастирите в мюсюлманското село на върха на света не са били пощадени от превратностите на историята. При национализацията след 9 септември на дядо Омер му взимат трите крави, двата коня и 7-8 овце за

294

Анонимен

преди 10 месеца

Мотиви?Нещо свързано с националната сигурност,или нещо свързано с отнет бизнес?На кого пречи и на какво точно?Не беше ъндърграунд фигура от дълго време.

293

Анонимен

преди 10 месеца

ЖЕНАТА С КОЯТО Е БИЛ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СЕ КАЗВА МИРОСЛАВА СПАСОВА СПАСОВА !!На 21.05.2018 година СПАСОВА е отстранена от ръководството на Лев Инс вероятно не без любезното съдействие на съпругата на Алексей Петров госпожа ИВА ПЕТКОВА ПАВЛОВА !!!Явно отношенията на Асан Омеров / АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ/ с простреляната СПАСОВА са преминали границата на нормалното приятелство.ВЕРОЯТНО НЕ САМО СА ПРАВИЛИ ДЖОГИНГ, НО И НЯКОИ ДРУГИ НЕПОЗВОЛЕНИ ЗА СЕМЕЙНИ ХОРА ГИМНАСТИКИ.

292

Анонимен

преди 10 месеца

Опааа, Кирчо и Кокорчи взеха властта и почнаха убийства, като в най-мутренските години. Нали трябваше да има промяна ли, подмяна ли, нещо си там.