133

Анонимен

преди 10 месеца

Доказателства за заплахи има ли или само защото сънуват Путин? Атанасов се стряскал насън и започнал да забравя името си. Киро сутрин си развързвал езика, понеже насън бълнувал Лена,Лена и се оправдавал със страха от Путин. Пинокио загубил апетит от заплахите и поискал охрана да може да плющи спокойно по 3 порции от стола на НС. Бойко да се направи на мъж и той поискал охрана, че иначе ние на очи ако каже, че не го е страх.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Ако заплахите бяха американци, русофилите щяха да опищят орталъка. Но понеже братушките заплашват, може.

131

Анонимен

преди 10 месеца

Каква заплаха? За Русия Бг е едно изостанало село и въобще не им дреме. Повече ми прилича на лов на вещици

130

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като има некакви заплахи което е съмнително да е така да си наемат частна охрана. Защо от моите данъци да се охраняват и охранват. То нали те същите са борци за частното пък държавата да ги охранява. Оставка.

129

АМИ ТИ СРЕЩАЛ

преди 10 месеца

До До 126Ли си и ако да как избяга.Сподели моля те ако ли не олекваш.

128

Комуняга

преди 10 месеца

Те. Руснаците са виновни за заплахите. Също и комунистите са виновни. Също така може и да са виновни за създйването на земята,а не господ бог. Те са виновни.

127

НАЙ-ПОСЛЕ

преди 10 месеца

Много добре е станало !!! Сега вече може и да започне прогрес у нас . От кога чакам да се сядат нашите и техните служби и съдии . Всички да разберат какво представлявят руските служби !!!!!!!!!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 10 месеца

Първо отдавна в България вече няма истински политици мислеща за страната и народа - има само чужди марионетки. Второ със сигурност те не представляват некакъв интерес за Македония та камо ли за Русия. Само се харчат огромни пари за охрана за нищо и до когааа.

125

Анонимен

преди 10 месеца

НСО едва ли ще ги спаси от Новичок. НСО е за парлама. Тези с охраната работят за Путин. Комунисти са и Гнома, и Бойкикев, и бащата на Кирчо. Кирчо се похвали, че преди години 15 черни волги го взели от летището в Москва. Пристигнал по покана на Москва за бизнес. А след като се връща от Брюксел в България се е укривал от европейски власти в родното село на майка му, но е охраняван от руснаци. Не вярвам на нито една думс от лъжите им. Всички са маckари.

124

Пълни олигофрени

преди 10 месеца

А срещу Боко-Тиквата имало заплахи от съседната Галактика Андромеда.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахахахахаха тези смешници ли са уплашили Путин?

122

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Аз притежавам 2 (ДВА) апартамента и една къща в планината. Ако някой ми ДОКАЖЕ, че спрещу Киро-тъпoто и Атанас-гнoма ИМА ЗАПЛАХИ ОТ РУСИЯ, аз ще му ДАРЯ всичкото си имущество в срок до един месец.

121

До 121

преди 10 месеца

Там митрофанова ще каже

120

До до 124

преди 10 месеца

Гузен не гонен бяга. Никъде не се споменава руски шпиони.

119

до 124

преди 10 месеца

За какви агенти говориш бе? Националните предатели цяла държава предоставиха на тепсия на американците ти за някакви агенти пискаш.

118

До 126

преди 10 месеца

Не знам ходил ли си в гората и срещал ли си мечка, но не ти пожелавам да срещнеш, особено с малки. Вярвай ми не можеш да и избягаш.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Сега посолството да им плаща охраната! От къде накъде от нашите пари ще се плаща? Галя от посолството като спуска поръчки,да отпусне и пари от САЩ за охрана на деpибеиите, които без референдум вземат решения.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Който го е страх от мечки- не ходи в гората.

115

Анонимен

преди 10 месеца

То тук е бъкано с шпиони! Службите къде са?

114

До 113

преди 10 месеца

Сега качиха статия: СГП разследва предполагаем шпионаж на задържаните българи във Великобритания