19

Рендету

преди 10 месеца

Нашите родни Фермери и Зърно производители са на корено праотивополоно мнение от "младото меринджей" на С.орос

18

...

преди 10 месеца

*Мотика

17

До 1

преди 10 месеца

БЕЗМОЗЪЧНО е да докараш до фалит родните производители, само за да направиш кефа на украинците. Защото когато нашите производители фалират, разпродадат техниката и спрат дейността си догодина ще изревете когато украинците възстановят износа си на зърно към други клиенти и спрат да ни го дават евтино. Тогава ще ревете защо никой не иска да произвежда зърно у нас.

16

...

преди 10 месеца

И аман от анализатори, които митика не са хващали, но се изказват по всички въпроси

15

...

преди 10 месеца

Сметка: Себестойност на дка пшеница 250лв (миналогодишни цени за семена, торове, горива). Добив (в Тракия) 600кг/дка, а в Пазарджишко по 180 изкараха заради сушата. Айде сега кажете по колко трябва да е "зърното", за да се покрият разходите. А украинско внасят без мита за 18ст. Да ви е поевтинял хлябът? Отделно там пръскат, с каквото намерят. Яжте ми евтиното У "зърно"

14

Анонимен

преди 10 месеца

Забраната дори е малка. Ние пък точно нищо не губим. Може би само, че не консумираме долнопробно и определено некачествено зърно от Украйна. И прасе не бих хранил с него

13

Анонимен

преди 10 месеца

Римските цезари копират еврейските свещени книги през 70те г. н.е. и ИЗМИСЛЯТ ЛЕГЕНДАТА ЗА ХРИСТИЯНСТВО, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ЗАВИНАГИ ВЛАСТТА НА ФАЛИРАЛАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ НАД ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ИМПЕРАТОР КОНСТАНТИН ВЪВЕЖДА НАСИЛА ХРИСТИЯНСТВОТО, ПРИНУЖДАВАЙКИ ОКОЛНИТЕ ДЪРЖАВИ С ОГЪН И МЕЧ ДА ИЗКОРЕНЯТ МЕСТНИТЕ КУЛТУРНИ ТРАДИЦИИ ! ЦЪРКВИТЕ СА ДЕМОНИЗИРАНИ И СМУЧАТ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ И ПАРИТЕ НА НАИВНИТЕ ! Истинското име на БОГ е Йихуууааа ! Така го прославят българите с хилядолетия, когато играят ръченица !!!

12

Анонимен

преди 10 месеца

трябва да забранят вноса на жендъри от Европа и фасул

11

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва забрана за внос и на гръцки и турски домати.Това се нарича протекционизъм.Не може неща които ги произвеждаме и то качествено в големи количества да се внасят от другаде.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Митата с които цакате китай турция и другите азиатски тигри също са голяма загуба за потребителя

9

тя

преди 10 месеца

От Украйна само губиме , те искат тотално да ни използват !

8

местнотоПРОИЗВОДСТВО

преди 10 месеца

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕНО ! НИЕ СМЕ СЪЮЗНИЦИ НА УКРАЙНА И СНАБДЯВАМЕ С ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ, НО ТРЯБВА ДА ПАЗИМ И СЕБЕ СИ !

7

стига бе

преди 10 месеца

Какви приходи от мито, когато Урсулата ни застави да внасяме украинско зърно безмитно? Този какъв е, че го дават даже по телевизията?

6

Загубил

преди 10 месеца

Здравето на потребителя печели

5

Анонимен

преди 10 месеца

Губещо за всички е да се откажеш от руските енергоносители. В Германия вече берат плодовете. Колкото до украинското зърно, то отиваше като компенсация да доставеното от запада оръжие. Сега това кранче секна.

4

баба мара

преди 10 месеца

хамбарите са пълни с укр зърно даже ще получат и обезщетение от ес че сазакупили от лако=мия зърно което не могат да пласират та кои е на загубаче не разбрах

3

Анонимен

преди 10 месеца

Качеството на украинскотозърно е трагично..Веднага се усети разликата в качеството на хляба, напоследък масовия и за храна за прасетата не става..

2

Анонимен 11

преди 10 месеца

Едно време,комунистите,скриха,за аварията в чернобил,сега тия демократи,продължават,са ни тровят,учени физици,се изказаха,за аварията,трябвало е 150г.да минат,след това,ще се разгради плутоний в земята на Украйна,а те сега сетревожат,защо не сме внасяли жито от Украйна,стига сте ни тровили.

1

Загрижен

преди 10 месеца

БЕЗМОЗЪЧНО е да не купуваш суровини на ниски цени, за да може двама трима да си продават зърното на спекулативно високи цени!!!! Но понеже са БСП/ДПС/ГЕРБ хранилка ще забраним вноса - *диоти!!! Внесете евтино зърно, произвеждайте евтин хляб, евтино месо, евтина бира и продавайте това у нас и в Европа с висока печалба вместо да ревете, че сте бедни - ГЛУ*ЦИ!