90

Анонимен

преди 10 месеца

George Sоroc е изградил цяла империя в Източна Европа и за съжаление ние сме част от нея и резултатите ги виждаме всички. Който не ги вижда и живее с розови очила си е негов проблем. Вървим към трета световна и БГ ще бъде част от бойното поле.

89

до 88

преди 10 месеца

Таурусите и Thunder Shadow са много подобни, но с различен принцип на взривяване. А украинците вече са целили керченския мост със "Сенките". А на тях основно затова им трябват - да демонтират моста.

88

Ротшилд уроци

преди 10 месеца

Получете се от Ротшилд е продавал оръжие и на двете воюващи страни. Така украинците трябва да си плащат и купуват оръжие никакви подаръци също и за Русия на тях също да им продават оръжие само така ще се оправи икономиката на Еврозоната.

87

до 85 Разум Даскалск

преди 10 месеца

Е тогава защо толкова се радвате, когато руснаците не спират да обсипват украинските градове с ирански дронове? Те не сеят ли смърт?

86

Анонимен

преди 10 месеца

Недостатъците на крилатите ракети са: Недостатъци:Относително ниски скорости на полета (от порядъка на скоростта на звука).Висока цена.Слаба успеваемост срещу зона наситена с ПВО.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Крилатите ракети по същество са безпилотни самолети, поради което по-рано са наричани самолети снаряди. Те са проектирани да пренасят конвенционална или ядрена бойна глава на няколкостотин километра с голяма точност. Модерните крилати ракети са свръхзвукови или дозвукови самоуправляеми апарати и летят по небалистична траектория на свръхниска височина, следвайки релефа на терена, за да избегнат засичането от радар.

84

Анонимен

преди 10 месеца

В цялата история на човечеството никой не е просил оръжие по време на война. Украинците са просяци. На всичко отгоре за капак са нагли просяци.

83

Разум Даскалски

преди 10 месеца

Каква е логиката? Няма оръжие което да спасява животи. Оръжието е създадено да убива и унищожава. Зеленски иска да сее само смърт.

82

искам

преди 10 месеца

И аз искам.Колко си струвА ще си платя.

81

до 82

преди 10 месеца

Какво значи да ги спаси?! До сега украинците са използвали оръжие само на своя територия. С изключение на някой единични дронове по русия да ударят някой склад за гориво или оръжие. Реално Тауруса ще бъде 1та ракета, която може да стигне територията на врага, но условието на германцте ще е да се ползва отново само в Украйна.

80

Анонимен

преди 10 месеца

ИСКАТ А НЕ КАЗВАТ МОЛЯ, А ПЪК И ТАУРУСА НЯМА ДА ГИ СПАСИ, И РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗКАРАТ ГОЛЕМИТЕ БОМБИ

79

Анонимен

преди 10 месеца

Зора за Тауруса е голям защото използва различен концепт на взрива в сравенение със "Сянката на бурята". Украинците вече са целили Керченския мост със "Сянката" но заради единичния взрив могат да повредят само платното. При Таурус-а обаче първия взрив е кумулативен, който руши горния слой и забива основната част от взрива в целта. 2-рия мощен взрив вече може да разруши отвътре носещите части и да го събори или повреди тежко.

78

Анонимен 11

преди 10 месеца

Ракетата,ще се управлява от зелевски,с помощник колебайте,все космонавти.

77

Един там

преди 10 месеца

Кулеба малко ли ракети получавате от Руснаците че искате от Германия!?

76

блицкриг

преди 10 месеца

Повече оръжия за Източния фронт

75

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото направиха като им дадоха Байрактарите и Пейтриътите и всички други ултра,супер модерни западни оръжия,такова ще направят и като им дадат и тия немски ракети...

74

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Все едно на...шимпанзе да дадат...картечница.

73

Абе

преди 10 месеца

Ние Българите НЕ вярваме на собствените си политици, КАК да повярваме на украинските??? Те са същите лъжливи и крадливи мош.....ници като нашите!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Основната причина за неуспеха на контраофанзивата на ВСУ са колосалните загуби, които са попречили на Украйна да постигне пробив. Наблюдателят уточнява, че само седмица след началото на контраофанзивата Киев е загубил 30% от личния си състав и над 20% от оръжията и оборудването си.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Стратегията на Вашингтон за намаляване на военната мощ на Москва чрез ръцете на Киев напълно се провали, пише Дау Ланцзян, колумнист на китайския портал Guancha.Интензивността на украинската контраофанзива продължава да намалява непрекъснато, а Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са понесли значителни загуби на тежка техника и личен състав, допълва той.