55

Реалист

преди 10 месеца

До 47Захари Стоянов е имал лични причини да мрази Русия. Приписал е тази омраза на кого ли не ... само и само да я очерни колкото може повече. С неговите "Записки по българските въстания" се изявява като голям патриот, а всъщност героизира себе си, без да има елементарен принос към народо-освободителното движение. Аман от пишман- патриоти!

54

Анонимен

преди 10 месеца

РУСИЯ ВЪВ ВОЙНАТА В АФГАНИСТАН 1979/1989Г- УБИТИ 2 000 000 ГРАЖДАНСКИ ЛИЦА И 5 000 000 ЕМИГРАНТИ- КЪДЕТО МИНЕ РАША- СЛЕД ТЯХ Е БИБЛЕЙСКИ ПОТОП

53

ББ

преди 10 месеца

Руски войници не са убивали жени и деца...безсмислено,както правят в Украйна!Русия никога не се е опозорявала по този начин да убива жени и деца...безцелно,не носещо нищо за Русия,освен позор и срам...ненавист...грях!!!

52

Анонимен

преди 10 месеца

До ББ Пригожни е войник за Русия и това е целта на всеки войник даже да умре но за Русия.

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Магелан 1921 г. създаване на съюз на Полша с Франция срещу Германия. 1921 г. съюз на Полша с Румъния срещу СССР 1939 г. съюз между Полша и Великобритания срещу СССР и Германия.

50

Решението е

преди 10 месеца

Всички руски граждани обратно у дома. Ама няма аз съм тук от много време ...агентите на путин основно са в изселилите се в чужбина.

49

Магелан

преди 10 месеца

Шок и ужас.Някой българчета с промити мозъци от болшевиките искат на пренапишат като македонските рендета нова история преди ВСВ.Полша преди ВСВ я ръфаха като кучета и немци и Сталински кремълски руски болшевики.Фашизъм+Комунизъм.Безпорен Факт договора преди започването на ВСВ *** ,Рибентроп за подялба на Полша между Германия и СССР.Полша е жертва на двете мракобесни идеологий!

48

PLъх

преди 10 месеца

Чърчил каза, че Полша е хиената на Европа

47

PLъх

преди 10 месеца

До Анонимен 48 поляците помнят ли как са получили парче Чехия от Хитлер??

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Полша трупаха оръжие от Англия и САЩ в 1938

45

Анонимен

преди 10 месеца

Поляците помнят как съюзниците Хитлер и Сталин през есента на 1939 година си поделиха държавата им.

44

Учете история

преди 10 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

43

До 22

преди 10 месеца

Прочети история , ограмоти се. Ще ти предам първия урок: В Чехия честват деня на Кирил и Методи. Там празника не е на 24 май , а (ако не се лъжа) на 6 или 7 юни. Ти остави това, но е национален празник и не се работи на този ден. Да , чехите пишат на латиница. И така за домашно имаш , да разбереш защо е така?

42

PLъх

преди 10 месеца

До Анонимен 42. смятам че ти си наивен ***. тва е троллинг. W-R FOREVER !!!

41

PLъх

преди 10 месеца

"В Полша е незаконно да се набира персонал за чуждестранни армии и наемнически сили, както и поляци да служат в такива части. Нарушителите са заплашени от наказание до пет години затвор." ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ?

40

Сата НАТО

преди 10 месеца

Полша трябва да нанесе въздушни и ракетни удари по казармите им и да ги поразреди с едно 2-3000 човека. Също и да окупират Западната част на Беларус. И това е програма минимум миниморум. Всяко забавяне е престъпление пред историята.

39

Анонимен

преди 10 месеца

На коя планета живеят руснаците, в какво време и час??! Те не са ли чули, че Полша отдавна е в Нато, поляците ненавиждат Русия и пращат въоръжение на Украйна! Как ще се присъединят към Вагнер - частната армия на Путин! (тя само се води на Пригожин за пред света, иначе Путин и Пригожин са 2 страни на една и съща монета)

38

Да бе да

преди 10 месеца

Неуспешен казваш=а всичката оная демократично пенсионирана гнус вьв висшия офицерски ешалон това нищо ли е .Кво е общото между пуча стрещу Ердоган и пуча стрещу Путин =общото е липса на 5 колона във съответната страна.Сега Вагнеровци ще се появят в Африка и ще стане интересно

37

Иванчо Анисий:

преди 10 месеца

"... след неуспешния им опит за бунт срещу Москва" :) :) :)

36

Анонимен

преди 10 месеца

До оня от С.Петербург. То в Русията що годе сносен живот има там и в Москва. Ти ходи ли на десетина км от тези градове да видиш мизерията.