8

Обективно

преди 9 месеца

ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НАРОДИТЕ НА СВЕТА ИМАТ ШАНС ДА СПРАТ ТАЗИ ИДДДИОТСКА ВОЙНА!!! СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ СЕ - И В РУСИЯ, И В ЕС, ВСЯЧЕСКИ СРЕЩУ САТАНА, КОЙТО Е ВОЙНА!!!!!!!

7

Изглежда

преди 9 месеца

че превратът който беше неизбежен закъснава твърде много.Кремъл се опитва да забавя въртенето на земното кълбо,но никой не е по силен от природните закони.Карл Маркс и Ленин заминават в историята.Човечеството се нуждае от нова платформа.и това е факт.

6

Анонимен

преди 9 месеца

О, да, продължават с пладнешките обири на чуждо имущество. И на тази организирана престъпност на държавно ниво защо й казват "санкции"? Тя е толкова ясна и елементарна.

5

ВЪZРАЖДАНЕ

преди 9 месеца

ПУНИНА: Я СЪМ НАЧАЛОТО И КРАЯ! Я СЪМ ПО ВАЖЕН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ! АКО ТРЕБЕ КЕ СЛОЖИМ КРАЙ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ В ПУТИНАСРЪН ФЕДЕРЕЙШЪН. Я СЪМ ПУТИНАААААААААААААААААААААААААААААААА

4

И ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ?

преди 9 месеца

Руснаците, обикновените, са за всякакви такива мерки които блокират грабенето на Русия!

3

МЕГАЦИНИЧНО

преди 9 месеца

Съединените щати ще продължат да предприемат всички необходими действия, за да потърсят отговорност от онези, които правят възможна войната на Русия срещу Украйна и извличат полза от нея" А войната на САЩ срещу Русия през Украйна - може? и даже се дорира?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Горките! Сега, като спрат да помагат на Путин, КГБ-то ще ги самоубие.

1

АнонимеН

преди 9 месеца

ПУТИНАСРЪН СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В АБСОЛЮТНА МАФИЯ!!!ВРЕМЕ Е СССР КОМУНИЗМА ДА НАПУСНЕ ПУТИНАРСТЪН