223

Анонимен

преди 9 месеца

До Иван Простолюдие но не го подкрепя и са 90 % против евро. Умните сте само 1 % и няма евро като не ви стига гласове. Като се нуачите да не обиждате другите тогава ще се гласува пак.

222

Анонимен

преди 9 месеца

До Факт Първо ЕС раздава еврото на хората. После те ако са добре гласуват на референдума и чак тогава се приема. Но така се обещава за пореден път че с еврото бг ще се оправи а после няма евро и само цените са в евро но хората нямат евро в портомонета, е свършиха балаците.

221

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Цените в евро на жилища е нарушение на законите в бг защото има само 1 валута в момента. Чл. 24. Паричната единица на Република България е левът, разделен на100 стотинки. закон за БНБ

220

H

преди 9 месеца

Дано не преживеете hair cut на банките не искам да си спомням какъв ужас бе в Кипър

219

ЬЬЬ

преди 9 месеца

Докато други държави като Хърватска вървят с големи крачки към просперитет, "възраждане",бсп и подкрепящите ги русофили дърпат с всички сили България назад. Време е формирования като "възраждане" да бъдат забранени със закон,а участието на бсп в парламента да се снижи до 4-5%.Те са вредни за България.

218

Анонимен

преди 9 месеца

Който е ходил в Хърватия след като влязоха в Еврозоната знае, че цените там скочиха много. Не знам колко са показателни разни статии и индикатори, които никой не разбира, но цените на някои места са като в Австрия и това стана точно след като влязоха в Еврозоната.

217

Анонимен

преди 9 месеца

У нас цените на жилищата са в евро защото звучат по приемливо, ако бяха в лева на фона на заплатите народа щеше да е излязал по улиците вече. Помислете над това.

216

Анонимен

преди 9 месеца

Група тарикати ни агитират колко е хубаво еврото за да станат още по-богати, а на нас да ни излезе през гз. Не благодаря!

215

Я па я..!

преди 9 месеца

След този материал, нямаме никакви съмнения. Действайте.И у нас жилищата и наемите са в евро.

214

Статистик

преди 9 месеца

Да, ама в Хърватия нещата не са като у нас. Щото ние имаме (ако Кокорчо не лъже) едни 40 млрд лева валутен резерв - който вади очите на жълтопаветните и.ди.о.ти в правителството, които само чакат еврото, за да ги приджобят. Отделно и ЕЦБ си точи зъбите за тях. Та не знам кой ще е на далавера от ойрото - но със сигурност това не е народът!

213

На кого да вярвам?

преди 9 месеца

Три години поред ходя в Дубровник на гости при приятели и виждам днес цените как полетяха в космоса в сравнение с миналата година. А обикновените хора "благославят" правителството с такива попържни, че ушите да ти свирнат!

212

Бгг

преди 9 месеца

До 224 Факт . Да станем тотално зависими за да станат неколцина още по богати ??? Това ли предлагате. ??? Надявал се той милият да се оправим с предателство на суверинитета !!!

211

дедо Ташунко

преди 9 месеца

поръчкова публикация пълна с врели - некипели

210

Факт

преди 9 месеца

Няма държава в еврозоната, в която да е по-зле от България!!! Факт!! Така, че по зле няма да стане като влезем в еврозоната!!! Но пък има шанс да е по-добре!!Стига с те мрънкали!!

209

DW =WC

преди 9 месеца

Жълтокафявата отходна медия!

208

Анонимен

преди 9 месеца

В Дубровник цените спрямо 2021 са двойни на почти всичко (сравнявам с куната и това, което беше тогава и сега)Всичко останало е по-старомуХората пред камери са съгласни с цялата политика, зад камера и в кръчмето е като у нас професионални оплаквачи....Скапана работа е еврото, а и забелязах повече бедни от преди, но не съм статистик за да се опровергая, нито журналист да се коригирам ....

207

до 217

преди 9 месеца

...с извинение, ама откъде ги изнамирате тези данни.В Хърватия нито страх е имало, нито нищо, вдигнаха цените, както и у нас първо куната започна да се обезценява и цените се пренастроиха, после влезе юрото без вазелин и хората дет се казва по-тънката ич не го и усетиха превалутирането и новите цени, просто защото както и нас вдогат цената с 7% и намаляват с 5% и така за париите си остават 2% горница на всеки 8-9 месеца, а сметката може да си я напраеи всеки с IQ повече от 0 ')

206

Анонимен

преди 9 месеца

Тях са ги взели в Шенген,а нас не искат.Само за еврозоната ни искат,за да плащаме чужди заеми.Говори се,че направо дигитално евро щели да въвеждат и който ходи по протести директно ще му спират заплащенто както беше в Канада на протестите срещу ковид.

205

Анонимен

преди 9 месеца

до 217, да бе петорен е хахаха,то ако беше така щяха да ни проглушат ушите еурохатлантците

204

Анонимен

преди 9 месеца

До BG смешки - оди да спиш на платка пред ***, недей говори глупости по интернет. Икономическият ръст на Хърватия е двоен след влизането е еврозоната