11

Анонимен

преди 9 месеца

Защо се позволява на този престъпник коментира в публичното пространство на България

10

Анонимен

преди 9 месеца

За какво са подписали концесия щом постоянно ще висят на гърба на България едни 300 млн. евро така изредени и събрани от експерта с тези суми така да се каже е започнала концесията с колко трябва да се влага от концесионета и държавата с поделеното участие щом се направила,че не може да се справя даже с борда от директори от нейна страна и не се знае кой колко се е внесъл реално от участващите да притежават част от пакета за собственост през всичките тез години,че така да изглеждат цифрите сега.

9

Киро

преди 9 месеца

Щом Р.Овч.казва нещо,значи е точно обратното.По негово време държавата фалира.Засегнаха големия му шлем и сега реве,спряли са му финансирането.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата коалиция ГЕРБ-ПП-ДПС работят срещу интересите на България..............или от некадърност, или са корумпирани............или и двете едновременно.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Слушайте престъпника Р.Овч., колкото открадна тия другар - вие толкова пари не можете и да си представите накуп. Експерт голям е, ама що се отнася до краденето и продаването на националните ни интереси на мама си Рашшистка. Щом реве, значи сме на прав път.

6

Факт

преди 9 месеца

Тоя е готов да продаде децата си за некоя рубла.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги се заричам да не помагам на хора, които няма да го оценят!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Овчаров е истински Патриот - на Русия

3

Анонимен

преди 9 месеца

Този още ли не е в затвора?!

2

Учете история

преди 9 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

1

Анонимен

преди 9 месеца

Толупа ще плаща,той е фрашкан с пари.Нема да се плашите.Шиши ще помага.