129

Анонимен

преди 10 месеца

До 128.... покръстили са ги българите, ама не казваш колко бой са изяли, докато ги покръстят...

128

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепата от запада за Киев намаля! ЕС също си пести вече думите относно войната! С 2 думи очакват лоши времена Режима в Киев! Русия ще се възползва убеден съм и ще удари Още по лошо Украйна!!!

127

Анонимен

преди 10 месеца

До 135... Ти учи.... хан Аспарух като дошъл от Русия и създал първата българска държава, писал като завет да обичаме Русия като родна земя.... Ама такива "историци" като теб изгориха завета и промениха историята, за да се подмазват на посолството...

126

Христо Христов

преди 10 месеца

Чухме, че урките ПАК (нарочно) са сваляли ракети над цивилни обекти. Но мен ме интересува дали има ударени "пицарии", посещавани основно от нато-вски "журналисти".

125

Анонимен

преди 10 месеца

Да, на фронта е месомелачка. Украинците пълнят гробищата, но Киев е идеално. Проверете, ве. Какво ви струва. Киев е великолепен град построен от руснаците. Там преди Ленин е имало едно блато.

124

Учете история

преди 10 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

123

ШОК

преди 10 месеца

ВСИЧКИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ПО ВЕСТНИЦИТЕ,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!

122

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

121

Православен

преди 10 месеца

Антихристът Путин е довлякъл черкези и безброен башибозук от всички краища на Азия да палят и грабят Православни Земи!Да гори в Гейената ВоВеки!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Социалната система на запада се разпада. Там се напълниха с емигранти, от които 90% не работят нищо и чакат само на соца. Вече хората не могат да живеят охолно като преди и както макрон каза: "Вече нищо няма да е като преди. Свиквайте". От друга страна бялото им население прогресивно намалява и застарява. Нямат ресурс да се отърват от авантаджииските емигранти. Бавно и стремително западно геiропейските страни изтичат в канала.

119

Учете история

преди 10 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

118

Анонимен

преди 10 месеца

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

117

до православен

преди 10 месеца

До Православендо к..у...х...а..т...а ти кратуна. Именно Путин е пазителя на православието и християнските ценности.Дано Господ го поживи още 100 години да управлява

116

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.

115

И.....

преди 10 месеца

отваряте ютубата, в реално време и там си плажуват блажено по бански и никакви взривове. Чак им завиждам

114

Анонимен

преди 10 месеца

Менталният статус на ЕС, ЕК и нато е под голям въпрос. Неадекватността на тия организации и на подръжниците им у нас е на супер високо ниво.

113

Анонимен

преди 10 месеца

вече и кучетата на двора знаят че нацистите ползват като бази детски градини ,болници,хотели .Дори Хитлер е като дете пред тях

112

Анонимен

преди 10 месеца

Обръщам се към всички телезрители: Вие гледате едно и също по всички канали. Случайно да ти е идвало на ум, че това не трябва да е така, че всичко това е информация за промиване на мозъци? И дори това не са новини, а ти гледаш някакви си анализи от пропагандата. Промивка яка. Ако гледаш нашите медии и повярваш, мойте съболезнования ти си жертва на краваро-еврогеiска пропаганда. Гледайки БГ телевизии ти се предвъщаш в Zoмби.

111

Учете история

преди 10 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите",

110

Анонимен

преди 10 месеца

Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.