115

Щерю

преди 10 месеца

Юдейското лицемерие на САЩ е покъртително! Тия лъжат като баща им - рогатия! Ако е в интересите им - ще ликвидират и довчерашните си партньори, и приятели дори! Патологични егоисти, мачкащи целия свят, заради уродливите си стремления за световно господство...

114

Анонимен

преди 10 месеца

"Дадохме ясно да се разбере, че Украйна е на шофьорското място, когато става дума за определянето на бъдещето ѝ" Е да ама на къде да кара шофьора му казва този който плаща...

113

Истина

преди 10 месеца

САЩ, Англия, Русия, Китай, Франция и не само, всички тези държави имат империалистическо мислене, всички тези държави трябва да разберат, че другите не са ум длъжни и да не се месят в държавните дела на другите. Толкова мразим Русия, толкова трябва да мразим и САЩ, една и съща цел се постига по два различни начина. Колкото обичаме САЩ толкова трябва да обичаме и Русия! Дано да има повече българофили в България!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Русия просто не може да загуби войната.В Русия и в целия нормален свят всички го знаят.Това няма как да се случи.Наркомана-фашист е кукла на конци.Укропите са просто протеин в месомелачката на войната.

111

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с контранастъплението?

110

обективен

преди 10 месеца

Не знам какво точно може да решава някакъв посредствен комедиен актьор ,но със сигурност на Оссрайната и остава съвсем малко.Закъснялото контранастъпление приключи предсрочно.Цялото джендърско НАТО и ФАЩ не могат да победят Русия.Факт.Русия е готова за война с тези агресори от поне 60 години.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е човека. Украйна е на шофьорското място, но колата е учебна, а САЩ са на мястото на инструктора, който може да натиска резервните ***, когато си поиска. А аз си мислех, че Зеленски е комика в тая история.

108

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Патю Дилър!

107

ха-ха-ха

преди 10 месеца

Краварина от ФАЩ Матьо Милър ,или лъже като Дедо байДън ,или има сериозни ментални проблеми.Ролята на нещастния комик/наркоман Зеле не е да решава , а да ИЗПЪЛНЯВА!Дедо байДън на 19.07 каза че "Русия вече е загубила войната".Истината обаче излезе на яве:Уссрайната загуби над 43000 укропитека само за юни и юли.Терористите на наркокартела от Киев взривиха Каховка ,уцелиха моста ,един танкер и сграда в Москва.Войната ще свърши само и когато Путин реши!!!Факт.

106

Гай Баньо

преди 10 месеца

Е , повервах!!

105

най-важната длъжност

преди 10 месеца

в Украйна, в такъв случай, е тоя дето бърка прахчета на Зеленски...

104

Анонимен

преди 10 месеца

Па прав е човека, не са САЩ, а Великобритания. Но те пък са неформалния 51-ви щат. Самият Борис Джонсонюк казва на Зельо да прекрати преговорите в Турция, въпреки че двете страни са имали вече предварително съгласие за мирен изход от ситуацията.

103

хаха

преди 10 месеца

"Украйна е на шофьорското място", но отзад в лимузината се вози биг бос САЩ и те казват накъде да кара шофьорчето.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Ако журналитите поне малко са запознати с фактологиите, вместо да пишат глупости, щяха да знаят, че фактите са други. Украйна прие закон с който се забранява преговори с Русия. По този начин ако има преговори, то те няма как да се водят от Украйна, а ще бъде предоставено на други, начело на САЩ.

101

Еее,

преди 10 месеца

"Украйна е ясно е подчертала, че е готова за преговори с Русия, на които да бъдат зачетени нейната териториална цялост и суверенитет."Няма как да стане! Мандалото "хлопна"! Тази възможност е имаха от 2014 до 2022, сега да се стягат за як бой от руснаците, че както са им набрали за Донецк.056

100

Анонимен

преди 10 месеца

Щом българина Тагарев е бил съветник в МО на Украйна и е ръсил мозъk - какво отричат?

99

Вова

преди 10 месеца

Няма да ни измамите с Минск 3.Тоя път ще го ядете здраво.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Киев решава сам какво ще му кажат от САЩ?Същите марионетки като нашите ...

97

Шопа

преди 10 месеца

Ако Украйна решаваха , нямаше представители на други страни да правят предложения за мир или преговори на САЩ . Смятай , всеки е наясно кой е кукловода , само тия кравари се правят на утрепани .

96

До 113

преди 10 месеца

Така е. ВЕЧЕ се мразят много. А ти запита ли се защо ??? Какво се случи в 2014 година? И кой го провокира и защо? Просто Сащ искаха веднъж завинаги да са МОНОПОЛИСТЪТ, Господарят на света!!! Само Русия им се противопоставяше. Не си въобразявай, че има някаква демокрация в Сащ, и не че в Русия има, но и в сащ няма. Просто 2 империи. А Украйна беше само средство за отслабване на едната.