18

Цирк НПО

преди 10 месеца

Ето за какво иде реч,накрая в статията :) "... въвеждане на часове по сексуално образование като превантивна мярка срещу сексуален тормоз, включващи часове по въпроси за като равенство между жените и мъжете, взаимно уважение, ненасилственото разрешаване на конфликти, нестереотипни роли на половете, насилие над жени и правото на лична неприкосновеност."Ето защо Интимната Коалиция нямаше никакви аргументи за да защитят законопроекта си!А бавната Йорданова и неадекватната Константинова се оср.ха

17

Анонимен

преди 10 месеца

Защо го пишете "Георги" всякаш ни е някакъв приятел!?

16

Буквално от ИК

преди 10 месеца

,, ...въвеждане на часове по сексуално образование като превантивна мярка срещу сексуален тормоз, включващи часове по въпроси за като равенство между жените и мъжете, взаимно уважение, ненасилственото разрешаване на конфликти, нестереотипни роли на половете, насилие над жени и правото на лична неприкосновеност."

15

Защо изопачавате

преди 10 месеца

исканията на протестиращите? Те настояват за адекватно правосъдие изобщо, не само при насилие над жени! При последното двойно убийство от рецидивист в Лозен жертвите бяха момиче и мъж. Кой казва, че протестите са само заради момичето? Те са против престъпника! Ами този, убил баща си преди няколко дни? Нима хората са безразлични, ако мъжете са жертви? И те са синове, съпрузи и бащи! За жълти стотинки се опитвате да манипулирате общественото мнение по най-елементарен и гнесун начин! Няма да мине!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Хе, хе, прочетохто ли какво има в исканията им? В училищата да се изучават нестереотипните роли на половете. Ей го на предпоследния ред на новината. Проклети НПО-та! Те си имат техни цели и само се чудят как да ги пробутат.

13

Юрист

преди 10 месеца

Добре де, ама Георги твърди че не е извършителя, няма ли да има все пак всестранно следствие и съдебен процес или направо да го слагат в затвора!? Ми тия с плакатите, утре някой ви обвини в нещо директно в затвора ли да влизате!?

12

Анонимен

преди 10 месеца

а за заплати що не протестират или им стига надницата от Посолството?

11

Анонимен

преди 10 месеца

а за бойко, кирчу и пеевски затвор не щат. ясно на кого служат

10

Не се лигавете

преди 10 месеца

В Украйна подобна индустрия процъфтява, докато световната общност заравя главата си в пясъка и не желае да отразява толкова чувствителни теми, каза американският журналист Клейтън Мори, че трафикът на деца и органи в Украйна процъфтява.Според него трафикът на хора в Украйна е индустрия за милиарди долари. Печалбата надхвърля 200 милиарда долара (повече от 18 трилиона рубли). За това обаче Западът мълчи, въпреки че държавният департамент на САЩ и ООН разполагат с такава информация.

9

Анонимен

преди 10 месеца

а за бойко, кирчу и пеевски затвор не щат

8

Десетки

преди 10 месеца

Хората толкова им е омръзнало да ги водят за носа, че вече трудно излизат на протести. Иначе подкрепям идеята за съдебна реформа.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Хвърлете го на тълпата да го линчува. Дайте го на жените. От сутиените ще оплетат въже.

6

Жълтопаветник

преди 10 месеца

Киро, Асен и Ицо педеразо участвали ли са .Да знам

5

Доживяхме

преди 10 месеца

да протестираме за съд и справедливи наказания за престъпниците. Преди "демокрацията" такива изобщо не ги бавеха и се живееше спосойно. Ама след тази светла дата дойдоха евроатлантическите ценности и "обикновените" граждани трябва да протестират, ако искат да опазят живота си.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Малко е!! На бесилото!

3

пришълецът

преди 10 месеца

Бесепето изгоре:))

2

Хахаха

преди 10 месеца

Десетки??? Преди се хвалиха, че има хиляди протестиращи във всеки областен град.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Какви жени?Нали според евродирективите вече няма мъже,няма жени а всичкото е жендер!Какви закони за насилие над жени като няма такива!?