63

Анонимен

преди 10 месеца

Гарван, гарвану око не вади та и съдебните лекари се отказват. Или има нещо много гнило в Дания (Стара Загора), нещо се замита, Е ли нещо се преиначава. Ще е тъжно, жалко и ЦИНИЧНО ако всичко е някаква нелепа постановка за прокарване на джендъризъм в България, а най-вече и за реалните жертви на насилие , вербално или не.

62

Четете ги тия ЗАКОНИ

преди 10 месеца

средна телесна повреда - продължение:или разстройство на здравето, временно опасно за живота; наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се коя мафия е по-опасна? Бялата или наркомафията?" Aлекс_____________________Бялата! От нея няма как да избяга човек.:(

60

Четете ги тия ЗАКОНИ

преди 10 месеца

Чл. 129. (2)Телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха; трайно затрудняване на речта, на движението на крайниците, снагата или врата, на функциите на половите органи без причиняване на детеродна неспособност; счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето; обезобразяване на лицето или на други части от тялото; постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, или разстройство на здравето, временно опасно з

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Упс Откъде го знаеш ,от тАлАвизора ли .....

58

Четете ги тия ЗАКОНИ

преди 10 месеца

Наказателен кодексРаздел II.Телесна повредаЧл. 128. (2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: продължително разстройство на съзнанието; постоянна слепота с едното или с двете очи; постоянна глухота; загуба на речта; детеродна неспособност; обезобразяване, което причинява завинаги разстройство на речта или на сетивен орган; загуба на единия бъбрек, слезката или на крило на белия дроб; загуба или осакатяване на крак или ръка; постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.

57

Анонимен

преди 10 месеца

До А ха Нали я видяхте ,пълен цирк ....

56

Анонимен

преди 10 месеца

До А ха Как ги определи като средна телесна повреда? Има ли трайни увреждания? Лека телесна повреда е и затова лекарите се отказват - защото или трябва да излъжат и да угодят на обществото и политиците, или да кажат истината, а за истината виждаме, че тези дни се уволнява...

55

Обективно

преди 10 месеца

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ДОМАШНО НАСИЛИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР - ВСЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ И ОТ ОБЩЕСТВОТО!!! ТАКОВА ПАДЕНИЕ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ ....ПОТРЕС!

54

Ах да

преди 10 месеца

ПРАВЯТ СИ ОТВОД, ЗА ДА НЕ ЗАСЕГНАТ КОЛЕГАТА СИ!!!! ЗА ТЯХ ИСТИНАТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. ПАЗЯТ СЕ ВЗАИМНО.

53

А ха

преди 10 месеца

Загуба на съзнание , счупен нос и ляв синус, 21 *** по тялото, Психичен шок са си Средна телесна повреда!!!

52

Упс

преди 10 месеца

ТЕЛЕСНИТЕ Наранявания са описани достоверно, НО КОЙ ги определя като Лека телесна повреда, като всички заедно Плюс НЕотчетения психичен шок са си Средна телесна повреда???

51

Анонимен

преди 10 месеца

Що? Явно не могат. Кои са лекарите да знаем да не им се доверяваме, некадърници явно.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда е решила да изнудва някой известен с *** тайна и са пратили "приятеля" ѝ да я респектира. Затова никой не знае нищо по въпроса. Както казват - крушката винаги си има опашка.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Казах ли ви аз, че след съдийската мафия наяве ще излезе и бялата? Защо си правят отвод, за един лекар не е ли важно само и единствено здравето на пациента? Мафия! Всичко е за пари!

48

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 50 А може би всички знаем отговора. Тези два бизнеса са за много пари, те управляват държавата на м.а.и.я.т.а.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Един въпрос, който никой не пита, нито журналисти, нито протестиращи. За кой е работел изверга изтезавал момичето. Отговора на този въпрос ще разкрие, защо лекарите си дават самоотвод, защо тричленката съдии е решила да го пусне, защо прокуратурата е повдигнала възможно най-ниското обвинение.

46

Алекс

преди 10 месеца

Чудя се коя мафия е по-опасна? Бялата или наркомафията?

45

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 46 Защо? Насилникът не може ли да следва тази логика? Да не я нареже там, където тя не би могла сама.

44

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 39 Там е работата, че ни вкараха в този филм - да определяме какво е. Всяко насилие е престъпление.