32

Анонимен

преди 10 месеца

до 33 Ми кравар, газта в Русия е стотинки. Цяла Русия се отоплява на газ. Ако ти кравар плащаш за отопление в зимните месеци за апартамента си 200 лева на месец, руснаците плащат 50 лева за същия апартамент защото се отопляват с газ. Русия има за 200 години напред природен газ.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Ние сме Европейска държава и затова трябва да плащаме скъпи горива! Евтините са за пдръжниците на Путин!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Затова ли първата работа на НЕкоалицията бе да закрие държавната нефтена компания, която трябваше да замести ЛукОйл в акцизните горивни складове. Просто унищожиха конкурента на Лук Ойл в лицето на Българската държава.

29

Толкова е просто!

преди 10 месеца

След спирането на вноса от евтини енергоизточници от Русия и национализирането на Лукойл от комунистите, какво друго да следва? Логична последица! Това което ти карат кораб или камион никога не може да е по евтино от това което ти тече от тръбата, освен ако е крадено!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Какъвто и да е петрол да се внася той минава през акцизните складови бази. А те са собственост на.... ЛукОйл. Така че ако искат да затварят пеистанища, рафинерии да внасят от Кувейт, САЩ и Индия но всяка една капка гориво минава през складовете на ЛукОйл за да се обмити и да се начисли акциз. За което България плаща дивиденти на ЛукОйл.

27

Анонимен

преди 10 месеца

5 лева да стане литъра, скаааапаняци! Искахте санкции срещу братушките? На ви санкции. Сега Киро Тъпотоооо да ви внася гориво от Краваристан с танкери, кравари скаааапани!

26

Анонимен

преди 10 месеца

бюджет!

25

до 25

преди 10 месеца

Третополов, за измиране от глад и студ не знам. Но, знам, че винаги се вдигат цените на основните продукти, надявам се го забелязваш , освен ако не си слепец, или просто така ти е платено да пишеш.

24

АнонимеН

преди 10 месеца

С 20% Е ПО СКЪПА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА , ЗАЩОТО ЛУКОЙЛ СОБСТВЕНИКА НА НЕФТОХИМ БУРГАС КОЕТО Е ПУТИНСКА ДЪРЖАВНА КОМПАНИЯ КРЕДИТИРА ПУТИНСКАТА ВОЙНА!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Чета в коментари заклинания за цените - как ще измрем от студ и от глад и от скъпи горива - стига "товарщи" вече не ви се връзваме!!! Това го слушахме за газа - е, оживяхме и сега цената на газа е най-ниска, а вие не продавате в Европа! Да не стане и с нефта така - помислете си добре, че *** ви ще се срине, ако отпаднат и другата част от доходите ви!!!

22

до 22 Загрижен

преди 10 месеца

Прав си,но верваш в дедо Мраз,няма да се случи скоро.Тук са само комунисти на власт,без значение дали се пишат десни.Не става както го искаш,защото тук от Кремъл се диктува какво да се случва.

21

Загрижен

преди 10 месеца

Пипнаха им Росенец и отмъщават с цената: - веднага да се прекрати концесията и да започнем да внасяме и друг петрол; - веднага да се вдигне акциза, за да може и другите вносители да са конкурентни; - веднага да се освободят митническите складове, за да имат достъп всички вносители до тяхСамо тези три точки ще ни регулират цената и ще ни гарантират високи доходи на пенсионерите през данъците!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Дрънчи ли на скъпа бензиностанция?С оръжия ли?

19

Д

преди 10 месеца

Преди, гласувахте за Бойко-скъпо, гласувахте за ПП-още по скъпо. Сега те се съюзиха и вие сте облекчени, гласувайте за който си искате, все са те.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално е цените на всичко да тръгват нагоре. Вижте кой е на власт. "Бензиностанцията с ракети" затвори.

17

И сега е

преди 10 месеца

Горе долу толкова абе пърна помярщина е в Бг

16

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10 Ми гърците получават в евра бе, maл0умник!

15

Дс

преди 10 месеца

Охххх, експерти. От такива експерти сме на това положение.

14

Лошото

преди 10 месеца

е, че покрай продалите се на Брюксел и Вашингтон евроатлантонадупени български политици ще страдаме всички. От доста време се чуват абсолютни нелепи и граничещи с лудост изказвания на продали се депутати, за прекъсване на работата на рафинерията с руски петрол!? Само че никой не казва КОЙ и на КАКВА цена ще ни даде. Заради ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ до началото на зимата цената от 2.75 ще ни се стори евтиния. Глупостта с Росенец ще ни излезе през едно отверстие!

13

Един

преди 10 месеца

То всичко пак ще скочи и посолството ни обрича на тотална мизерия!