107

Вън!

преди 1 година

Насилниците на това разчитат, че жетвата е унижена и ще мълчи. А Вежди Рашидов е позор за България! Да си отива в Турция, където жените нямат права! Тук е България и тя е член на ЕС! Тук жените вече имат права!

106

Нито една повече

преди 1 година

Всяка жертва преживява по различен ситуацията на насилие, която е преживяла. Въпреки това има някои типични реакции в поведението на жертвите, преживели насилие от страна на партньор. Мълчанието. Най-унищожаващата за жертвата реакция.

105

И

преди 1 година

Ако някоя *** позволява да я бият и насилват, какво сме виновни останалите 3 000 000 българи?

104

Не мълчете повече!

преди 1 година

Не мълчете, не търпете! Потърсете помощ! Не слушайте *** като Вежди Рашидов!

103

Истината

преди 1 година

Знаеш ли, че в България всяка четвърта жена е жертва на насилие, а това означава, че вероятно всеки четвърти мъж е насилник?Знаеш ли, че лицата, упражнили насилие се чувстват безнаказани, а насилието рецидивира и всеки следващ път е все по-рисково за живота и здравето на пострадалото лице?

102

Срам и позор!

преди 1 година

България е една от трите държави в Европа, която не е ратифицирала Конвенцията на Съвета на Европа за Превенция и Борба с Насилието над Жени и Домашното Насилие!

101

Разликата

преди 1 година

"Една от всеки три жени е подложена на някаква форма на насилие физическо или емоционално. Това е ужасяващо по мащабите си потъпкване на човешките права и в същото време остава невидима и неразпознаваeма пандемия на днешното време. - Никол Кидман

100

Неадекватно

преди 1 година

Защо са мълчали 15 години ли? Защото са се срамували, защото са се страхували, защото са се чувствали сами, без подкрепа, защото не са вярвали в правосъдието ... да продължавам ли още. А Вежди Рашидов се изгаври брутално с тези пострадали жени! Това е недостойно за депутат в НС!

99

Наглост

преди 1 година

Да казваш на изнасилени жени " к..ви", като този *** Вежди Рашидов, срамещ България, е позор! Това е садистично брутално долно!

98

Анонимен

преди 1 година

За какво се извинява, каза истината директно

97

Затова

преди 1 година

Не са говорили 15 години, защото са мислели, че никой няма да им повярва. Насилниците на това разчитат. Затова се правят на удивени и питат инфантилно, защо жертвите са мълчали до сега.

96

Не може да бъде

преди 1 година

И такъв *** бил министър на културата и председател на НС. Дъното на простащината.

95

Изгонете го!

преди 1 година

Изгонете го този Рашидов в Диярбекир! Позор за българския парламент и за страна членка на Европейския съюз.

94

Офффф

преди 1 година

Етнически турчин, ориенталец с ориенталски манталитет. За съжаление има и българи с ориенталски манталитет.

93

Г557дт

преди 1 година

Постак, мултак и тъунгер! Оставка!

92

Махайте го!

преди 1 година

Вежди Рашидов ще бъде помолен да подаде оставката си като депутат от ГЕРБ-СДС заради избухналия днес скандал в парламента с негова неуместна реплика!!!!!!!

91

Възмутен

преди 1 година

Вежди Рашидов е ПОЗОР! Позор за Българския Парламант! Позор за страна членка на ЕС! Неадекватен просток е Вежди Рашидов! Вън от Парламента ***!

90

Ядосан

преди 1 година

Този Вежди е такъв позор и подигравка с българското общество, как може да го направят депутат това неадекватно недораземение, което говори без връзка с мозъка?! Той си няма предсава къде се намира ***! Вън от Пърламента!

89

Рашидов не е у ред

преди 1 година

В пост във "Фейсбук" лидерът на групата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова нарече думите на колегата си "неуместни и недопустими, особено в настоящия дебат и момент" и обяви, че със съпартийците си се разграничават от казаното. Последваха още порицания от страна на различни депутати от партията.

88

Вън Рашидов!

преди 1 година

Вън неадекватния Рашидов! Утре сутринта Вежди Рашидов ще бъде помолен от съпартийците си да подаде оставката си заради избухналия скандал. За отстраняването му настоявал и лидера на партията Бойко Борисов.