229

Сандо

преди 10 месеца

Динко трябва да дойде в София в парламента да се разходи. И там има много дето се правят на това което не са, да им раздаде шамари

228

От Слънчака

преди 10 месеца

Тоя просяк преди седмица пак яде бой от друг човек защото се правеше на еднорък. Миналата година в Слънчака редовно ядеше бой защото беше сляп,глухоням,саката ,куц и какво ли не. Тук вече всички го знаем и където го видим бой преджобване. Затова вече не стъпва тук. Днес проси в Стария Несебър . До довечера ще е изял шамарите!

227

До до шишо

преди 10 месеца

"Динковците" не бият жените си и не са комплексирани. Те правят това, което полицията трябва да свърши, не прави. Ако във всеки квартал или село има по един "Динковец" просто престъпност няма да има.

226

до 226

преди 10 месеца

не само просията е забранена, ами и поставянето на друг човек в заблуждение с цел измама и финансова облага. не знам къде завършвате право тези дни, ама май затова сме на такъв хал. а отделно, ако въпросният престъпник, който се прави на инвалид, си има 'другарче', е вече организирана престъпна група за измами. и това е така навсякъде в белите държави, да не говорим за незаконни доходи, неплатени данъци и измама с благотворителност. ако се следва и буквата на закона.

225

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата държава се напълни с измамници, кой с фалшиви ТЕЛК решения, кой с незаконен бизнес. Затова и повечето коментари тук защитават измамника.

224

Барона Ямбол

преди 10 месеца

Динко има кинти Ще пъхне 20 лева във врата на някоя униформа и е готов. Браво, Динко! И е време да влезеш в политиката, защото България се нуждае от премиер като тебе или най-малко вътрешен министър!!!

223

Анонимен

преди 10 месеца

повдигат обвинения на динко в случая ми звучи като повдигат обвинения на изнасилената, че не носела презервативи.

222

Анонимен

преди 10 месеца

Браво най накрая

221

До Анонимен 11

преди 10 месеца

Кой органи се занимават с просяците? Пред всяка метро станция в София има проосяци. А полицията все не е видяла и не и е в компетенциите...

220

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е торба с лайношак

219

Анонимен 11

преди 10 месеца

Браво на бургаската прокуратура,която е поискала 2 години затвор,или пробация за селския тарикат.има органи,които се занимават с просяците,не Динко.

218

Анонимен

преди 10 месеца

Да се защитава защитава правдата и истината е признак на мъжкарство. Стрига с тази толерастия

217

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е трябвало да му идърпа килотите за задния ластик.

216

Justice for all

преди 10 месеца

А на измамника, дето се е правил на съкат, колко обвинения са му повдигнати?

215

до шишо

преди 10 месеца

и ти си динковец ,комплексирани "мъжаги" ,дето бият един слабоумен ,или жена си и баба си . тоя проси ,насила нищо не взима . Ала от парите на Народа се хрантутят 150 000 укри - 3 Милиарда им дадоха само вчера , Защо джинко и вие всички джинковци Не скачате ?

214

Анонимен

преди 10 месеца

ДО кога законите ще бранят престъпниците и крадците. Браво на Динко!

213

Анонимен

преди 10 месеца

Тази постъпка е с една цел и тя не е да разкрие някакъв си измамник, който е на заплата при друг по- голям измамник, който пък е на заплата при още по- по най- такъе.тя е за да стане известен и да се покаже какъв точно мъжкар е .И оператор си води даже....

212

Анонимен 11

преди 10 месеца

187 и там да срита някой просяк,и да видим какво ще стане със селския тарикат,там ще му разкажат играта,и втори път,няма да се прави на герой.

211

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е част от канализационна система на държавата . Трябва да почитим тази отпадъчна смес. Както и всички подобни. Ние нямаме държава.Всеки ден подобни болни криминални хора ,свободно убиват или унижвата и нараняват по-слаби и неможещи хора. Медиите са купени и пишат само това ,което им се разрешава....

210

Анонимен

преди 10 месеца

Най- после.Трябваше да е вареста заради простотията с магистралата.Не може да се държиш както си искаш и да биеш хората, каквито и да са.Има си ред в края на краищата.