57

Пенсионер

преди 9 месеца

До Тотал щета 59 След ядрен апокалипсис от какво ще рестартираш ? От *** ли ?Айде бегай. Не ставаш.

56

Така е ..

преди 9 месеца

До Израел 44 Израел нямат намерение да разпостраняват ядрено оръжие. Защо да подписват такъв договор ? Договора е трябвало да бъде за не притежание и отказ от такова оръжие.Русия е подписала договора , но разпостраниха ядрено оръжие в Беларус.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Държава, в границите на която не са водени войни, не може да дава насока за водене на война и правила за това.

54

Самоук социолог.

преди 9 месеца

Мненията за атомната бомбандировка в Япония не са еднозначни.Слага край на най кървавата война на човечеството . Загиват 40 милиона души.САЩ предупреждават Япония че имат невиждано оръжие , но японците не вярват.За онова време може би е било допустими , но сега дори не трябва да се мисли за използване на ядрено оръжие камо ли заплашителна риторика..Антонио Готериш е прав , но как да стане ?Русия няма да се откаже доброволно.Без него са гола вода.

53

Тотал щета

преди 9 месеца

Въпрос на време е да полети атома и да сложи край на този грешен свят. Содом и Гомор са били унищожени в огън, в огън ще бъде унищожен и светът, какъвто го познаваме. Алчни и нагли богаташи, наркомания, разврат - всичко това се е случвало в Содом и Гомор. Време е за рестарт.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Защита и използване в чужда държава да се доказваме както в 1945-та са различна неща, Да не бъркаме.

51

ООН

преди 9 месеца

вече не изпълнява функциите си на регулатор на глобално ниво................ясно е.................Великите сили си правят каквото си искат и никой не може да ги спре.....................накрая пак САЩ и Русия ще командват целия свят................дано се разберат двете суперсили!!!

50

японците

преди 9 месеца

са много глупави, прости.............колкото и да са добри в технологиите................САЩ им пуснаха две атомни бомби и пак са съюзници с американците.............вероятно защото искат Курилските острови от Русия, но няма как да стане това.................не бих искал да съм японец, малки територия, никакви ресурси, трагедията във Фукушима-ядрената авария!!

49

До Москва потъна

преди 9 месеца

Ти си уникален тъ@@@пак................Русия е най-голямата ядрена сила в света, освен това руснаците са най-добри във военните технологии и физиката...............затова никой не може да победи Русия!!!!

48

Гьотермиша

преди 9 месеца

пак се е назобал... Коя е единствената демократичната държава,използвала атомна бомба срещу живи хора?!? Или не е полит-коректно да назове господаря си?!?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Чувал съм, че японците били по интелигентни заради мутациите от радиацията, на което дължали икономическия бум! Дано бъдещите поколения си останат пpo cти!

46

Анонимен

преди 9 месеца

ами кажи го на краварите бре - да си изтеглят ядроното оръжие от другите страни- останалите ядрени държави нямат разположено извън страната си- и ти си краварски слуга

45

Москва потъна

преди 9 месеца

Путин докато не изяде атома няма да миряса.

44

ЯО

преди 9 месеца

има сдържаща роля, никой не е луд да го използва.....................тоя шеф на ООН не знае ли това??Но никой не сме да нападне ядрена държава, нали??Едва ли някой ще нападне С.Корея или Израел!!!

43

Ужас

преди 9 месеца

Настанаха времена когато ако нямаш атомно оръжие ,САЩ и НАТО щете нападнат и ограбят.

42

Факт

преди 9 месеца

ООН е филиал на държавният департамент на сащ.

41

да

преди 9 месеца

каза го - а нашите продажни американски марионетки мълчат като риби, така им е изгодно!...и не е спряло от САЩ да идва злото!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Е ,кои са тия държави,назонви ги по име,това са Русия и Северна Корея. И идеята да се премахнат ядрените оръжия е откровено глупава Тогава държавите ще се бият ежечасно..ООН издиша яко, отдавна отдавна...

39

двойни стандарти

преди 9 месеца

Според федерацията на американските учени(ФАУ) Израел разполага с ядрен материал за производство на 200 атомни бомби................това е официална информация, а Иран няма право да развива ядрена програма!!Да каже нещо шефа на ООН за двойните стандарти!!

38

Израел

преди 9 месеца

е неофициална ядрена сила...................и никой не казва нищо за това.Израел е една от ядрените сили, които не са подписали договор за неразпространение на ядреното оръжия..................това не се казва.................ясно ми е!!!